Group: Members
Member No.: 87
Ja gram najczęściej w GI MT (Chociaż jak STUNTUJE to tylko w zwykłym Gothicu bo w MT jest to trochę poprawione, tak, tak, Stuntuje xD ) Czasem jak mi się nudzi to grywam w GII NK, w GIII grałem kiedyś ale jak mówiłem mnie nie zachwyciła więc nie gram a o dodatku mi nawet nie mówcie.
Czas jest na wagę złota, lecz nie wszystko złoto co się świeci ale wszystko co się świeci, można kupić. xD
"Super zarąbiście szczwany plan zemsty." - Zeitgeist wysiada. xD
From: Bełchatów
Member No.: 94
Pff, widzę że tu nooby grają nie no bez takich. Gram w ten sposób że robię sobie sagę, napoczątku Gothic 1 MT, potem Gothic 2 NK, Gothic3 oraz Zmierzch Bogów.
From: Stary Obóz
Member No.: 68
Gothic to jest taka gra, że im więcej razy w niego grasz tym bardziej ci się podoba... przynajmniej ja tak mam. Najczęściej gram chyba w pierwszą cześć. Ona ma klimat, którego nie można nadrobić grafiką czy podobnymi upięknieniami.... Pogrywam w niego jakoś dwa lub trzy razy w roku.
Member No.: 470
ja grałem w gothic 1 gothic 2 i NK ale najbardziej mi się podoba gothic 1 nie wiem czemu coś mnie porywa może to klimat koloni a może 3 obozy albo sam nie wiem po prostu jest coś co mnie wciąga i mi się podoba tak że w gothic 2+NK gram żadko
jeżeli mój post(y) są zbędne to proszę o warna i usunięcie posta :) mam dysortografie kto nie wierzy może do mnie wpaść ;] staram się nigdy nie nabijać postów spamem ty też lepiej tak nie nabijaj ;p
From: Porąbka
Member No.: 1,119
Nr GG: 5599816
Mi podoba się cała saga wyszczególniając Gothic a jedynkę ma fajny klimacik a poza tym to wszystko się zaczęło właśnie od niego ,chociaż grywam we wszystkie jego części z dodatkami.dwójka lepsza wizualnie od jedynki chociaż troszeczkę ze skromniejszą fabułą wciąga też szczególnie gdy ma się zainstalowane NK,trójka trochę zbugowana ale da się grać ,Zmierzch Bogów też spoko ,to właśnie on ma być połączeniem G3 z Gothicem Arcanią