IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pytania, problemy, odpowiedzi., Temat ogólny.
Narestel
post Jan 1 2009, 07:13 PM
Post #1


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 1-January 09
Member No.: 10



Postanowi?em za?o?y? ogólny tema z pytaniami, (mo?e troch? ograniczy troch? liczb? zak?adanych tematów tongue.gif )

A moje pierwsze pytanie to Czesi podobno maj? ju? wersj? 1.4. Czy wersja jak? dysponuj? to beta? I czy rozwa?acie wypuszczenie ?atki 1.4 przed dubbingiem?

Podpinam - Siekacz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Google Bot
post Jan 1 2009, 07:13 PM
Post #


Google Ads










Je?eli nie chcesz widzie? reklam, Zarejestruj si?.
Go to the top of the page
 
Quote Post
Werewolf
post Jan 1 2009, 07:15 PM
Post #2


Szkodnik
***

Group: Members
Posts: 96
Joined: 1-January 09
From: Kutno
Member No.: 23
Nr GG: 9555650



Prawdopodobnie to dubbing bedzie patchem 1.4 wink.gif


--------------------

www.modders-group.ugu.pl - forum grupy moddingowej tworz?cej moda pt. "Kopalnia Mythrillu"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zsuetam
post Jan 1 2009, 08:16 PM
Post #3


Cie?
**

Group: Zas?u?ony
Posts: 34
Joined: 1-January 09
From: Pszczyna
Member No.: 17
Nr GG: 9802531



CYTAT(Narestel @ Jan 1 2009, 08:13 PM) *
Postanowi?em za?o?y? ogólny tema z pytaniami, (mo?e troch? ograniczy troch? liczb? zak?adanych tematów tongue.gif )

A moje pierwsze pytanie to Czesi podobno maj? ju? wersj? 1.4. Czy wersja jak? dysponuj? to beta? I czy rozwa?acie wypuszczenie ?atki 1.4 przed dubbingiem?



A wi?c ?atka zostanie wydana wraz z dubbingiem;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Khantor
post Jan 5 2009, 08:40 PM
Post #4


Cie?
**

Group: Members
Posts: 37
Joined: 5-January 09
Member No.: 87



Tak z tego co mówi? chyba Zdunek albo Bruce wiemy ?e patch 1.4 b?dzie wydany wraz z Dubbingiem.


--------------------

Czas jest na wag? z?ota, lecz nie wszystko z?oto co si? ?wieci ale wszystko co si? ?wieci, mo?na kupi?. xD

"Super zar?bi?cie szczwany plan zemsty." - Zeitgeist wysiada. xD
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abyudin
post Jan 6 2009, 06:42 PM
Post #5


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 5-January 09
From: Szczecin
Member No.: 91



Mam problem. Podczas instalacji Player - Kit'a dostaj? polecenie, aby wybra? folder, w którym to zainstalowa?. ?aden z folderów nie jest odpowiedni i nie wiem co mam teraz zrobi?. Prosz? o szybk? pomoc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zsuetam
post Jan 6 2009, 06:46 PM
Post #6


Cie?
**

Group: Zas?u?ony
Posts: 34
Joined: 1-January 09
From: Pszczyna
Member No.: 17
Nr GG: 9802531



CYTAT(Abyudin @ Jan 6 2009, 07:42 PM) *
Mam problem. Podczas instalacji Player - Kit'a dostaj? polecenie, aby wybra? folder, w którym to zainstalowa?. ?aden z folderów nie jest odpowiedni i nie wiem co mam teraz zrobi?. Prosz? o szybk? pomoc.


x:\Program Files\Piranha Bytes\Gothic\
gdzie x to dysk na którym masz zainstalowanego Gothica;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abyudin
post Jan 6 2009, 06:56 PM
Post #7


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 5-January 09
From: Szczecin
Member No.: 91



Bardzo Ci dzi?kuj?. Tylko heheh... nie wiem co mam zrobi? dalej. unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zsuetam
post Jan 6 2009, 07:05 PM
Post #8


Cie?
**

Group: Zas?u?ony
Posts: 34
Joined: 1-January 09
From: Pszczyna
Member No.: 17
Nr GG: 9802531



CYTAT(Abyudin @ Jan 6 2009, 07:56 PM) *
Bardzo Ci dzi?kuj?. Tylko heheh... nie wiem co mam zrobi? dalej. unsure.gif

Je?li masz ju? zainstalowanego moda to wchodzisz do folderu z gr?:

x:\Program Files\Piranha Bytes\Gothic\System i dwukrotnie klikasz GothicStarter i wybierasz moda w którego chcesz zagra?wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abyudin
post Jan 6 2009, 07:08 PM
Post #9


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 5-January 09
From: Szczecin
Member No.: 91



CYTAT(Zsuetam @ Jan 6 2009, 08:05 PM) *
Je?li masz ju? zainstalowanego moda to wchodzisz do folderu z gr?:

x:\Program Files\Piranha Bytes\Gothic\System i dwukrotnie klikasz GothicStarter i wybierasz moda w którego chcesz zagra?wink.gif


Dzi?ki, bo na pocz?tku nie mog?em znale?? tego folderu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Maciek
post Jan 14 2009, 06:37 PM
Post #10


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 13
Joined: 14-January 09
Member No.: 152



moglby mi kto? powiedzie? gdzie znajduje sie chata alchemika niedaleko opuszczonej kopalni?? pls
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bruce
post Jan 14 2009, 06:53 PM
Post #11


Bruce Dickinson
******

Group: Root Admin
Posts: 1,448
Joined: 23-December 08
From: Lublin
Member No.: 2



Dok?adniej to nad kopalni?. Wspinasz si? po pó?kach i na samym szczycie jest ta chatka.


--------------------

Cut me free, Bleed with me, Oh no
One by one, We will fall, down down
Pull the plug, End the pain, Run“n fight for life
Hold on tight, this ain“t my fight
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Maciek
post Jan 14 2009, 07:21 PM
Post #12


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 13
Joined: 14-January 09
Member No.: 152



heh ale ktora kopalnia??? ta ko?o miejsca wymiany (tam gdzie zaczynamy) bo jezeli tam to szukalem tam najwiecej i ze zdenerwowania rozwali?em wszystkich w poblizu baseballem rozpierduchy/?? czyli szuka?em w dobrym miejscu ??

E; dzieki bo troche mnie denerwuje to skakanie w gothicu i zle mi sie wspina, dzieki po prostu chcialem sie upewnic czy dobrze szukam
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bruce
post Jan 14 2009, 07:44 PM
Post #13


Bruce Dickinson
******

Group: Root Admin
Posts: 1,448
Joined: 23-December 08
From: Lublin
Member No.: 2



Tak, to tam. Gdzie? po lewej powiniene? zobaczy? pó?ki skalne na które da si? wspi??.


--------------------

Cut me free, Bleed with me, Oh no
One by one, We will fall, down down
Pull the plug, End the pain, Run“n fight for life
Hold on tight, this ain“t my fight
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shadovbeast
post Jan 18 2009, 11:45 AM
Post #14


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 18-January 09
Member No.: 171



CYTAT(Anteaus @ Jan 12 2009, 01:37 PM) *
troche racji ;p robi? g:MP to jakby robi? gothica od nowa - nowe mapy, skrypty...

Witam wszystkich mam ogromn? pro?b? czy nie móg? by kto? zamie?ci? do ?ci?gni?cia ( nie na Rapids bo mi nie dzia?a ;/ nie wnikajcie w szczegó?y) gothic-a Z Mrocznymi Tajemnicami ju? zainstalowanymi?? pobiera?em ju? tego moda niezliczon? ilo?? razy i kombinowa?em z nim na wszystkie strony ?eby dzia?a? i nic
Prosz? o odpowiedzi na forum lub na e-mail
Pozdrawiam wszystkich Shadovbeast
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bruce
post Jan 18 2009, 03:48 PM
Post #15


Bruce Dickinson
******

Group: Root Admin
Posts: 1,448
Joined: 23-December 08
From: Lublin
Member No.: 2



A konkretniej mo?na? Przede wszystkim masz zainstalowanego playerkita?


--------------------

Cut me free, Bleed with me, Oh no
One by one, We will fall, down down
Pull the plug, End the pain, Run“n fight for life
Hold on tight, this ain“t my fight
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shadovbeast
post Jan 19 2009, 04:22 PM
Post #16


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 18-January 09
Member No.: 171



CYTAT(Bruce @ Jan 18 2009, 04:48 PM) *
A konkretniej mo?na? Przede wszystkim masz zainstalowanego playerkita?



Tak mam po instalowane wszystko tak jak pisze we wszelkich znalezionych przeze mnie poradnikach instalacyjnych Mrocznych Tajemnic za nic nie chce si? odpali? albo zainstalowa? jak trzeba
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bruce
post Jan 19 2009, 04:28 PM
Post #17


Bruce Dickinson
******

Group: Root Admin
Posts: 1,448
Joined: 23-December 08
From: Lublin
Member No.: 2



Napisz krok po kroku, co robisz.


--------------------

Cut me free, Bleed with me, Oh no
One by one, We will fall, down down
Pull the plug, End the pain, Run“n fight for life
Hold on tight, this ain“t my fight
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Maciek
post Jan 20 2009, 01:59 PM
Post #18


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 13
Joined: 14-January 09
Member No.: 152



mo?e mi ktos powiedzie? co mam zrobi? by walczy? z kolejnym przeciwnikiem na staro?ytnej arenie bo mog? narazie tylko z psycho a potem podobno mam pogada? ze skrzypkiem znowu i on mi powie z kim dalej, tylko ?e on w rozmowie nie ma innej opcji ni? KONIEC...

i jakie s? poziomy walki chodzi o to 30%-adept itd. bo mam mistrz i nie wiem od ilu nast?pny jest...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bruce
post Jan 20 2009, 02:10 PM
Post #19


Bruce Dickinson
******

Group: Root Admin
Posts: 1,448
Joined: 23-December 08
From: Lublin
Member No.: 2



Na arenie musisz zabi? przeciwnika. Przecie? Skrzypek mówi?, ?e to jest walka na ?mier? i ?ycie biggrin.gif
A co do machania mieczem, to ju? chyba nie wi?cej nie b?dzie (chyba, bo zawsze gra?em magiem).


--------------------

Cut me free, Bleed with me, Oh no
One by one, We will fall, down down
Pull the plug, End the pain, Run“n fight for life
Hold on tight, this ain“t my fight
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Maciek
post Jan 20 2009, 02:59 PM
Post #20


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 13
Joined: 14-January 09
Member No.: 152



CYTAT(Bruce @ Jan 20 2009, 03:10 PM) *
Na arenie musisz zabi? przeciwnika. Przecie? Skrzypek mówi?, ?e to jest walka na ?mier? i ?ycie biggrin.gif

no fakt zapomnia?em xD

CYTAT(Bruce @ Jan 20 2009, 03:10 PM) *
A co do machania mieczem, to ju? chyba nie wi?cej nie b?dzie (chyba, bo zawsze gra?em magiem).

no to mo?e kto? inny si? wypowie w takim razie.. bo 2 poziomy (adept a potem mistrz) to troch? ma?o
Go to the top of the page
 
+Quote Post

16 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 22nd November 2019 - 01:01