|
Błędy Mroczne Tajemnice 2.01, temat zbiorczy |
|
|
|
|
May 1 2010, 05:11 PM
|
Nowicjusz

Grupa: Members
Użytkownik nr: 3,263

|
Bezi to zrób screena, nawet jeśli masz ją w ekwipunku
|
|
|
|
|
|
|
Google Bot
|
May 1 2010, 05:11 PM
|

Google Ads

|
Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.
|
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2010, 05:19 PM
|

Nowicjusz

Użytkownik nr: 2,918
Nr GG: 13144894 

|
Najlepszą bronią człowieka jest rozum więc wykorzystajcie go mądrze i z wyczuciem a na pewno wam gra przyniesie dużo rozrywki xd smile.gif jak by co pytajcie ! Edit: Moze i nie wiem co to jest ale mi działa good wszystko czemu mnie kosa atakowal a potem jak uzylem nie atakowal ? Edit2: No a tak naprawdę to co to jest skoro nalegasz ?
Ten post został edytowany przez Siekacz: May 1 2010, 06:10 PM
Powód Edycji: Ja pierdolę x2 xD

Prawdziwego mężczyznę poznaję się jak kończy a nie jak zaczyna :)
|
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2010, 05:33 PM
|
Stra?nik

Użytkownik nr: 3,424

|
CYTAT(lol22 @ May 1 2010, 05:11 PM)  Macio a mozesz normalnie obstawiać walki? Obstawiać mogę, ale sam walczyć nie mogę, po prostu opcja zniknęła. Ale dałem se spokój i teraz jestem w bractwie by zdobyć ekspa. A potem wiśta wio do obozu pod kopalnią. PS. Jeśli przyłączę się do obozu przed kopalnią to rozumiem, że ciężkiej zbroi strażnika nie dostanę? Eee... cholera...ja tego nie mam  - tej skrzynki Po nieudanej walce ze Shratem mam u Scatt'ego tylko coś takiego http://img205.imageshack.us/i/gothicmod20100501181430.png/
Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 05:35 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2010, 05:44 PM
|
Nowicjusz

Użytkownik nr: 3,455
Nr GG: 1751411 

|
Co do własnych walk na arenie, to ja żadnego problemu nie mam. Ustawiam walkę u Scatty'ego, który mówi że walka odbędzie się koło 16 (+3 godziny zapasu czasu). Wracam pod wieczór i albo chwilę czekam na przeciwnika albo on już na mnie czeka i wtedy przeciwnik rozpoczyna walkę. To o czym mówisz to nie jest błąd, tylko przychodzisz o niewłaściwej porze. Tak swoją drogą to jeśli umówimy walkę i położymy się spać do wieczora, to kiedy wstaniemy i pobiegniemy na arenę, przeciwnik akurat będzie schodził z areny ze względu na upływ wspomnianych wcześniej 3 godzin.
Co do Kirgo i Kharima, to można się dostać do SO bez pokonywania ich. Brak możliwości walki z nimi w celu zaimponowania Scatty'emu, odbiera jedynie możliwość uzyskania dodatkowego expa po wygranych walkach, podczas ponownej rozmowy ze Scatty'm (mod oferuje możliwość wbicia ogromnych ilości expa więc nie boli to aż tak bardzo).
Co do błędu z Kosą, to czasem udaje mi się z nim porozmawiać i wpuszcza mnie do obozu, ale po chwili reszta mimo wszystko mnie atakuje.
|
|
|
|
|
|
|
  |
8 użytkownik(ów) przegląda ten temat (8 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
|