CYTAT(Tizgar @ May 1 2010, 04:18 PM)

ogólny bug z czasem 1.03 po pewnym czasie po prostu znika opcja walki jak ci wyznaczy shrata to spasuj walkę prześpij się i trudno stracisz 50 rudy i tyle i idziesz znowu po nowa walkę albo wczytaj grę z przed wyznaczenia walki ze shratem jeśli grasz tak jak ja ostrożnie i masz 15 saveow
Ja już nie mam głowy. Zrobiłem szybko na kodach, wylosowało mi shrata i normalnie walczy. A wtedy co? Bał się mojego 5 lvla czy jak?! Eh... trudno, dostosuje się do twojej rady Tizgar i oleję Scatt'ego i walki na arenie a pójdę robić questy w bractwie, no albo to, albo od nowa zasuwać... z dwojga złego opcja pierwsza lepsza.
CYTAT(Bezi1 @ May 1 2010, 04:22 PM)

Ludzie ja wiem jak buga z kosa zalatwic

Jak zaczynacie gre to idzieta sobie prosto i prosto no i natrafiacie na na takiego kolesia co chce was zabic na poczatku gry nie wiem jak sie nazywa ale to kopacz ktory mowi ze bandyci kogos porwali (wiecie o kogo chodzi) i tam obok jest taki dach a na dachu jakas skrzynka i mozna gildie robic no i ja zrobilem sobie zeby te kawal sku... byli wobec mnie przyjaciolmi i dziala kosa normalnie gada

Ta skrzynka jest na dachu.Znajduje sie nad skrzynka kolo tego kopacza poradzicie sobie

Nie widziałem takiej skrzynki na żadnym dachu, ani w MT, ani w podstawce, żeby można było gildie zmieniać. Można przeprawić jeden skrypt, ale potem trzeba jeszcze kompilować skrypty więc raczej ja nie zaryzykuję, chyba, że dojdę do momentu z Kosą. Możesz to objaśnić jaśniej?
PS. Ile ty masz ortów... chłopie!
Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 04:32 PM