Te wasze bugi są jakieś w ogolę nie pojęte i na bank wynikają z waszych błędów
Arena ?
Idziesz do scata pytasz się czy się nie wstawi mowie żebyś kogoś wyzwał Oki robisz to
Kirgo
Kharim
obie wygrane jak ktoś nie może se dać rady z nimi to na kodach ( zmieniać im hp na 1 i padaj od byle uderzenia ) się mówi trudno
Potem gadka i się wstawi za tobą u diego
Dalej mówisz mu ze chcesz odbyć pojedynek na arenie ten cie zaszczyci gadka dasz rude i o 16 walka i tak codziennie bez problemu ( warto robić to codziennie jest dodatkowa nagroda nie zdradzę jaka )
Obstawiania tak samo tez Oki jest
Rozwiązanie problemu: Pierw zabij kirgo i kharim i zdobądź uznanie scatta

Bugi tekstur na rany gościa a czy to wazne ze jest jakaś dziura ale da się przejść lol i tak jak umiesz gadać z komarem to przejdziesz bez bicia.
Most ? tych strażników ma tam nie być i ich niema
Thangor i paczka to się zgadza to jest bug wykryty na ostatecznych testach które robiłem zgłosiłem brucowi ale twierdził ze to moja wina no niestety to jest błąd <

Jak go rozwiazac obecnie: Kosa z nami pogada jak do niego podejdziemy nie gwłatownie i sami musimy do niego zagadać trudne ale wykonalne
A queitna trzeba zepsawnoac kodem poza obozem to pogada
Jeżeli kogoś wywala przy portalach itp to tez na to jest sposób jak dostane zgodę to dam wam plik ktory ten błąd niweluje

Skąd to wiem bo testowałem finalna wersje i przeszłem cale 2.0 wiec wiem ze tych błędów niema