CYTAT(Zdunek @ May 1 2010, 12:08 PM)

Edit:
Proszę o dokładnie opisywanie w jakim momencie gry jesteście i co robiliście czyli który rozdział, jakie miejsce, oraz sytuacja w jakiej doszło do błędu
Jasne, nie ma problemu.
Pierwszy bug
-------------
Rozdział: I
Miejsce: Stary Obóz, Arena
Moment gry: Wykonywałem zadania dla SO, byłem też w NO i u fanatyków by wbić lvl i wróciłem by sprać Kirgo i Kharima na arenie.
Sytuacja: Ze Scatt'ym gadałem wcześniej. Pochwaliłem się, że pobije i Kirgo i Kharima. Poszedłem kupić itemki, wbić lvl na questach, wyruszyłem do NO z Mordragiem. Podszkoliłem siłę i wyszkolenie w broni jednoręcznej. I dziarsko ruszam by pokonać gladiatorów. Kirgo ma tam dwie kwestie, coś w stylu "Kim jesteś?" i "Jesteś dobry?". Powinienem móc potem wyzwać go a on ma tylko "KONIEC."
Z Kharimem sytuacja taka sama jak z Kirgo.
Drugi bug
-------------
Miejsce: Stary Obóz, Arena
Moment gry: Nieco wcześniejszy niż w bugu pierwszym
Sytuacja: Wyzwałem na arenę Shrata(tylko jego mogłem) wpłaciłem 50 bryłek. Zapisałem, przespałem się do wieczora, spóźniłem się na walkę. Przegrałem walkowerem więc wczytuje i odpoczywam do południa. W międzyczasie zwiedzam obóz bo questy te, które można wykonać w obrębie obozu zrobiłem. Idę około 16. Shrat czeka na arenie, idę dalej. On mnie zagaduje, ale okno dialogowe jest puste. Rozmowa natychmiast się kończy a Scatty nie ma nic do powiedzenia. Nie mogę wyzwać nikogo innego. Shrat sobie gada i gada. A ma tylko "KONIEC." Idę wieczorem to mówię, że się skrypt odbuguje, bo przegram walkowerem. NIC. Ze Scatty'm mogę tylko obstawiać walki i uczyć się miecza jednoręcznego.
Trzeci bug
-------------
Rozdział: Poza grą
Miejsce: Gothic/System/Dm.ini
Moment gry: Żaden?
Sytuacja: Patch nie działa, gdyż jakiś inteligent zamiast napisać w linijce DM_Patch.mod jest samo DM_Patch. Próbowałem to zmienić, ale arena pewnie i tak przepadła w diabły.
vdf=DM_Anim.mod DM_Meshes.mod DM_Scripts.mod DM_Sounds.mod DM_Speech.mod DM_Tex.mod DM_Worlds.mod DM_Patch - jest tak
vdf=DM_Anim.mod DM_Meshes.mod DM_Scripts.mod DM_Sounds.mod DM_Speech.mod DM_Tex.mod DM_Worlds.mod DM_Patch.mod - a powinno być tak.
Czwarty bug
-------------
Rozdział: Również I
Miejsce: Nowy obóz, pola ryżowe
Moment gry: Po podróży do Nowego Obozu z Mordragiem.
Sytuacja: Roznoszę wodę dla Lewusa, wracam by mu zakomunikować, że niech se sam nosi, on się na mnie rzuca a za nim te dwa bandziory i czterech zbieraczy. W oryginale i w wersji 1.3 było tak, że walczyłem tylko z Lewusem i Ryżowym Księciem. A zapewniam, że jakbym powalczył dłużej to wszyscy zbieracze by się na mnie rzucili // Ten problem jednak nie przeszkodził mi w grze, komunikuje jedynie bo mógł być to zwykły przypadek i ten bug nie jest tak pilny jak bug pierwszy i drugi.
Piąty bug
-------------
Miejsce: Stary obóz, arena
Moment gry: Dowolny
Sytuacja: Potwierdzone u dwóch ludzi. Czasem tak się zdarza, że tylko jedna osoba idzie na arenę, a druga cięgiem gada i gada. Zresztą ten problem dokładniej zna lol22, ja go miałem tylko raz.
-------------
CYTAT(Zdunek @ May 1 2010, 01:43 PM)

Do k***y nędzy, wszyscy się wydzierali żeby wydać jak najszybciej i w ogóle, wydaliśmy tak szybko jak mogliśmy no i zabrakło czasu by dokładnie przetestować !!!! po prostu można ku***y dostać
Ależ Ja nie kwestionuje pracy jaką Wy włożyliście, Ja jedynie wymieniam błędy jakie w grze znalazłem i suponuje, że jest jakiś sposób by im zaradzić. Przeciwnie, jestem pełen podziwu dla Waszej pracy, ale jednak ten patch parę bugów ma. Tam, że nie mogę walczyć z commonerami na arenie to przeżyje, ale z Kirgo i Karimem to bym chciał, dla expa i itemów.
A poza tym dlaczego się na mnie Ty rzucasz? Ja spokojnie na MT czekałem jak zwyczajny gracz i wyżywać się na Mnie przez ogół ludności jest... no...
This post has been edited by Macio: May 1 2010, 01:08 PM