|
Błędy Mroczne Tajemnice 2.01, temat zbiorczy |
|
|
|
Google Bot
|
May 1 2010, 11:08 AM
|

Google Ads

|
Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.
|
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2010, 11:15 AM
|

Nowicjusz

Grupa: Members
Użytkownik nr: 2,918
Nr GG: 13144894 

|
No ja mam problem mały xd  jak wychodzę ze starej kopalni to mnie wszyscy strażnicy atakują nie wiem dlaczego ? Co jest grane ?

Prawdziwego mężczyznę poznaję się jak kończy a nie jak zaczyna :)
|
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2010, 11:38 AM
|
Cie?

Użytkownik nr: 3,355
Nr GG: 9963235 

|
CYTAT Jeśli to temat zbiorczy to tutaj również informuje o bugu z areną walk. Na czym on polega?
|
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2010, 11:50 AM
|
Cie?

Użytkownik nr: 3,373

|
CYTAT(Avasil @ May 1 2010, 12:38 PM)  Na czym on polega? Obstawiasz walke rano, idziesz spac do 19. Wstajesz, idziesz do Kertona, i czekasz. Widzisz, jak wchodzi jeden zawodnik. Po 2 minutach Kerton oglasza walke i jeden zawodnik jest na arenie a drugi gada sobie z innymi NPC. Wyciaga bron i zaczyna go gonic. No i sie gonia w nieskonczonosc az ktorys nie powie "Jeszcze cie dorwe!". I na tym sie konczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2010, 11:56 AM
|
Stra?nik

Użytkownik nr: 3,424

|
Ja mam problem podobny do lola22 z tym, że z obstawianiem nie mam problemów. Gorzej jeśli JA mam walczyć. Wtedy idę na arenę, czekam parę minut, wchodzi Shrat. Zagaduje mnie i wychodzi. Idę do Scatt'ego. Milczy. Śpię to myślę, że odda walkowerem i będzie ok. Ale nadal milczy. Nikogo innego wyzwać nie mogę. Shrat sobie z kimś gada. I ma tylko "KONIEC."
Ten błąd co lol22 miałem tylko raz, co nie zmienia jednak faktu, że CAŁA ARENA jest jednym wielkim bugiem nawet w porównaniu do patcha 1.3
Mam też problem z Kirgo(czyli z Kharimem pewnie też...) Idę, gadam, mam tylko kwestię "Jesteś dobry?" on gada i kończy, a ja nie mam żadnej opcji dialogowej, mogę tylko "KOŃCZYĆ." Nie ma żadnej gadki o wyzwaniu go by zaskarbić sobie głos Scatt'iego.
EDIT: Z Kharimem to samo...
Niby nie jest mi to potrzebne, ale chcę być w SO i mieć jak najwięcej questów wykonanych a ten bug z areną to wyklucza...
Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 11:59 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2010, 12:00 PM
|
Stra?nik

|
CYTAT(trutka1 @ May 1 2010, 12:57 PM)  A ja znalazłem błąd który powoduje, że patch 2.01 nie działa! Błąd jest w pliku DM.ini: KOD vdf=DM_Anim.mod DM_Meshes.mod DM_Scripts.mod DM_Sounds.mod DM_Speech.mod DM_Tex.mod DM_Worlds.mod DM_Patch Błąd jest taki że po "DM_Patch" nie ma ".mod", przez co patch nie działa. Bawiłem się kiedyś w modding, ale nie chciało mi się wchodzić w plik ini. bo zawierzyłem twórcą... eh... może to przez to jest bug na arenie. EDIT: Masz rację, w moim pliku .ini z dm też tego brakuje.
Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 12:03 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2010, 12:11 PM
|
Stra?nik

|
Nadal czekamy na odzew ze strony poziomkaz. Ten patch wprowadza wiele błędów, których nie było w wersji 1.3 przynajmniej. Mam nadzieję(jestem optymistą) że panowie zgrabnie znowu podejdą do tego patcha i wydadzą wersje 2.02, tylko boję się, że postęp pójdzie się... to znaczy... pójdzie sobie na spacer.
EDIT: Poziomki jakoś się na razie nie kwapią.
Niestety z powodu licznych bugów gra robi się po prostu "nie do życia". Mogłem przeboleć fakt, że Shrat się zbugował i nie chciał walczyć. Ale nie mogę wybaczyć tego, że nie mogę wyzwać ani Kharima ani Kirgo. To są postacie, które wystąpiły w podstawce i nie powinny być ruszane. Kolejny to fakt, że w pliku .ini DM_Patch nie ma dopiski .mod. Więc jaka jest celowość instalowania patcha który nie działa?
Rozumiem wasz wysiłek i pracę włożoną w dubbing. Dubbing jest czasem fajny, porządny, a czasem śmieszny. Ale ten patch to jest żenua bo nie poprawia, a psuje. Co z tego, że dodaje parę fajnych npców jak nie mogę przejść misji z podstawki? Albo arena się zbugowała? Mini gra z kowalstwem też jest fajna, wbrew pozorom jeśli masz trochę zręczności do wyrobisz, ale jednak patch przynajmniej na razie na minus, niż na plus. Dubbing na plus, mimo paru niewypałów to jest parę perełek, a jeśli nie to niektóre kwestię przynajmniej wychodzą śmiesznie.
Chociaż sądzę, że jakby obrobić nagrania Beziego nie byłoby tak źle. Redukcja szumów i jakieś tam filtry i MOŻE byłoby ok.
Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 12:36 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2010, 12:43 PM
|

Ken'Udz mistrz stali i runy.

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

|
CYTAT(Macio @ May 1 2010, 02:11 PM)  Nadal czekamy na odzew ze strony poziomkaz. Ten patch wprowadza wiele błędów, których nie było w wersji 1.3 przynajmniej. Mam nadzieję(jestem optymistą) że panowie zgrabnie znowu podejdą do tego patcha i wydadzą wersje 2.02, tylko boję się, że postęp pójdzie się... to znaczy... pójdzie sobie na spacer.
EDIT: Poziomki jakoś się na razie nie kwapią.
Niestety z powodu licznych bugów gra robi się po prostu "nie do życia". Mogłem przeboleć fakt, że Shrat się zbugował i nie chciał walczyć. Ale nie mogę wybaczyć tego, że nie mogę wyzwać ani Kharima ani Kirgo. To są postacie, które wystąpiły w podstawce i nie powinny być ruszane. Kolejny to fakt, że w pliku .ini DM_Patch nie ma dopiski .mod. Więc jaka jest celowość instalowania patcha który nie działa?
Rozumiem wasz wysiłek i pracę włożoną w dubbing. Dubbing jest czasem fajny, porządny, a czasem śmieszny. Ale ten patch to jest żenua bo nie poprawia, a psuje. Co z tego, że dodaje parę fajnych npców jak nie mogę przejść misji z podstawki? Albo arena się zbugowała? Mini gra z kowalstwem też jest fajna, wbrew pozorom jeśli masz trochę zręczności do wyrobisz, ale jednak patch przynajmniej na razie na minus, niż na plus. Dubbing na plus, mimo paru niewypałów to jest parę perełek, a jeśli nie to niektóre kwestię przynajmniej wychodzą śmiesznie.
Chociaż sądzę, że jakby obrobić nagrania Beziego nie byłoby tak źle. Redukcja szumów i jakieś tam filtry i MOŻE byłoby ok. Do k***y nędzy, wszyscy się wydzierali żeby wydać jak najszybciej i w ogóle, wydaliśmy tak szybko jak mogliśmy no i zabrakło czasu by dokładnie przetestować !!!! po prostu można ku***y dostać

Tylko idiota problem rozwiązuje komendą format c: Nie jestem pesymistą, jestem optymistą z doświadczeniem !
|
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2010, 12:47 PM
|
Cie?

Użytkownik nr: 3,355
Nr GG: 9963235 

|
um, wybaczcie off top, ale co jest dziwnego w tym, że w nowej wersji jest pełno bugów..? Mnie to się wydawało oczywiste. W swoim czasie pewnie wyjdą odpowiednie patche. Jeżeli nie możecie czekać do patcha - arenę zostawcie sobie na później. edit - i nie oczekujcie reakcji po 10 minutach oO Ja osobiście będę szczęśliwy jeśli w przeciągu tygodnia (co najmniej)wyjdzie patch, który te rzeczy poprawi.
Ten post został edytowany przez Avasil: May 1 2010, 12:48 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2010, 12:50 PM
|
Nowicjusz

Użytkownik nr: 3,263

|
CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 12:42 PM)  Ja normalnie wyzwałem Kirgo i Karima Ja jeszcze nie zacząłem grać, więc nie wiem do końca, ale może ten problem Macio tylko u Ciebie występuje? Geraltowi jak sam pisze, działają opcję z Kirgo i Kharimem. Spróbuj przeinstalować,gierkę.
Ten post został edytowany przez Slim27: May 1 2010, 12:51 PM
|
|
|
|
|
|
|
  |
3 użytkownik(ów) przegląda ten temat (3 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
|