|
Wrażenia z MT 2.0 |
|
|
|
|
May 2 2010, 09:17 PM
|
Stra?nik

Group: Members
Member No.: 3,424

|
Też mam te ostrze chwały. Nie miałem wielkich problemów z Beo, zaatakowałem go jak szedł do pointa na arenie od tylca i zginął zanim wyciągnął pajtałke  Ale z orkiem to sprawa dwa razy prostsza. Zamroziłem go od razu i tylko dobiłem, tak samo by zabić szkielety w Wieży mgieł problemów nie miałem, czysto poszły się walić. Tylko pytanie co do chromaninu, warto go zdobyć już w pierwszym rozdziale? Oddałem mu już dwa chromaniny, ale trzeci jest u zmiennokształtnych więc nie wiem czy powinienem tam teraz iść, może być, że nie będę miał zwoju przemiany w chrząszcza. Co do mojego hero to mam na razie 18 lvl, 106 siły(tam +5 za pierścień) zręczność 30(dałem 10 w ten skill i jeszcze dziesięć od pierścienia Angara) Many mam 7. Umiejętność walki jednoręcznym 45% - szermierz. Otwieranie zamków poziom 1. Wszystkie zdolności myśliwego. Broń to ostrze chwały o którym wspomniał Tizgar. Zbroja Łowców Orków(fajna, ale ma zdecydowanie przeładowane staty) a Łuk to wierzbowy bodajże, 26 zręczności wymaga. Jestem teoretycznie w drugim rozdziale, jednak praktycznie jeszcze w pierwszym, zostałem przyjęty do Starego Obozu, ale jeszcze nie poszedłem do Lestera by przejść do drugiego rozdziału, a ekspie by wbić 20, ale może sobie dam spokój bo niektóre questy wymagają pokonania królowej pełzaczy. Pytanie, gdy zostanę zwyczajnym Staroobozowym guardem to będę mógł wykonywać zadania przeznaczone dla strażnika obozu przed kopalnią? Zastanawiam się bo chyba zostanę zwyczajnym strażnikiem dla tej ciężkiej zbroi. Chociaż może lepiej będzie jednak być magnatem? Może zbroja lepsza? Więcej questów? Ale raczej nie bo chcę te konwoje robić. Jeśli zostanę więc strażnikiem obozu przed kopalnią to też mogę robić quest z konwojami?
|
|
|
|
|
|
|
Google Bot
|
May 2 2010, 09:17 PM
|

Google Ads

|
Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 10:04 PM
|
Nowicjusz

Member No.: 3,455
Nr GG: 1751411 

|
Ze względu na jego niskie wymagania biegam ze wspomnianym łukiem ze 115 dmg, lecz nie na zbyt wiele zazwyczaj się zdaje ze względu na brak wyuczonej umiejętności łucznictwa. W efekcie z dużej odległości równie dobrze mogę rzucać kamyczkami, a z bliska zanim dobije przeciwnika to on dobiegnie i po zabawie (no chyba ze chcę zabić byle wilka).
Ostrze chwały jakoś mnie nie kręci, mimo że ze względu na wbudowany czar broń ta jest skuteczniejsza od zwykłych. Wole satysfakcję z ubicia hordy orków w klasycznym stylu i bez "wspomagaczy", nawet jeśli walka taka ma mi sprawić wiele trudu i pochłonąć mnóstwo czasu.
Na wszelki wypadek ponawiam pytanie o "dziwny przedmiot" i zmianę ("coś się zmieniło") którą ze sobą niesie. Od czasu użycia owego przedmiotu byłem już w różnych miejscach (lasy, obozy, tereny orków), oraz rozmawiałem z różnymi npc'ami i nie zauważyłem żadnych zmian. Jeśli ktoś zna zastosowanie to byłbym wdzięczny, za uzyskane informacje.
|
|
|
|
|
|
|
|
May 3 2010, 07:37 AM
|
Stra?nik

Member No.: 3,424

|
CYTAT(dzierzba @ May 2 2010, 10:04 PM)  Na wszelki wypadek ponawiam pytanie o "dziwny przedmiot" i zmianę ("coś się zmieniło") którą ze sobą niesie. Od czasu użycia owego przedmiotu byłem już w różnych miejscach (lasy, obozy, tereny orków), oraz rozmawiałem z różnymi npc'ami i nie zauważyłem żadnych zmian. Jeśli ktoś zna zastosowanie to byłbym wdzięczny, za uzyskane informacje. Chłopie, każdy by chciał to wiedzieć, ja raczyłbym zapytać gdzie te itemki znalazłeś? Widziałem ja osobiście coś na ziemiach orków, ale nie wiem czy to to, w innych miejscach tego nie widziałem. A ja ponawiam pytanie, gdy Thorus przyjmie mnie do straży mogę wykonywać zadania od Kazzmira przeznaczone dla strażnika obozu sprzed kopalni?
|
|
|
|
|
|
|
|
May 3 2010, 10:08 AM
|
Nowicjusz

Member No.: 3,455
Nr GG: 1751411 

|
CYTAT(Macio @ May 3 2010, 07:37 AM)  Chłopie, każdy by chciał to wiedzieć, ja raczyłbym zapytać gdzie te itemki znalazłeś? Widziałem ja osobiście coś na ziemiach orków, ale nie wiem czy to to, w innych miejscach tego nie widziałem.
A ja ponawiam pytanie, gdy Thorus przyjmie mnie do straży mogę wykonywać zadania od Kazzmira przeznaczone dla strażnika obozu sprzed kopalni? Przedmioty te leżały nad jaskinią Gilberta. A dokładniej kiedy wspinasz się po pułkach skalnych do Gilberta, to zamiast zatrzymywać się na jego wysokości wspiąłem się na kolejne (wyższe) pułki i na którejś z nich były te tajemnicze zabawki. Można tam też wejść od strony terenów orków, spod jaskini obstawianej orkami elitami i jednym szamanem (niedaleko wejścia na tereny orków strzeżonego przez strażników). Zastanawiam się czy cokolwiek się zmienia po użyciu tajemniczego przedmiotu, czy ma on jedynie wzbudzić ciekawość, której niestety nikt nie zaspokoi  - ale to tylko taka głupia teoria.
This post has been edited by dzierzba: May 3 2010, 10:10 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
May 3 2010, 10:14 AM
|

Bruce Dickinson

Group: Root Admin
From: Lublin
Member No.: 2

|
Wy chyba nie myślicie, że będziemy opisywać wszystkie nowości? Nie możecie pokombinować sami co i jak?

Cut me free, Bleed with me, Oh no One by one, We will fall, down down Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life Hold on tight, this ain´t my fight 
|
|
|
|
|
|
|
|
May 3 2010, 10:16 AM
|

Bruce Dickinson

Group: Root Admin
From: Lublin
Member No.: 2

|
Przynajmniej jeden rozumie  Niestety, ale nie.

Cut me free, Bleed with me, Oh no One by one, We will fall, down down Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life Hold on tight, this ain´t my fight 
|
|
|
|
|
|
|
|
May 3 2010, 11:09 AM
|
Cie?

From: Okolice Wolsztyna
Member No.: 1,236

|
Kurcze musicie wszystko zdradzać??Psia kość psujecie przyjemność z przechodzenia moda. Bruce zrób coś. Chyba nie będę właził przez jakiś czas na forum,aby nie psuć sobie rozkoszowania się modem
This post has been edited by Robertboanerges: May 3 2010, 11:12 AM
|
|
|
|
|
|
|
  |
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|
|