|
Wrażenia z MT 2.0 |
|
|
|
|
May 1 2010, 07:45 PM
|
Nowicjusz

Group: Members
Member No.: 3,237

|
A co do tego Drak'a to rzuciła mi się w oczy jego zbroja. Ma trochę inne kolory więc jest to tylko takie upiększenie czy można będzie taką zbroje jakoś zdobyć?
This post has been edited by Przemo: May 1 2010, 07:45 PM
|
|
|
|
|
|
|
Google Bot
|
May 1 2010, 07:45 PM
|

Google Ads

|
Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 07:04 AM
|
Nowicjusz

Member No.: 3,462

|
Według mnie to poziomkaz nieco przesadziło z siłą nowej umiejętności pełzaczy byłem świadkiem jak świątynny strażnik zdedał w walce 1 na 1. A mi zostawia po jednym trafieniu gdzieś 20% życia  więc strażnikowi nie dorównuje który chwile powalczył. A bym był zapomniał spotkałem się z czymś dziwnym, a mianowicie postacie z podstawki bez nowych opcji mają nowy głos (nie wszystkie oczywiście) tylko nie wiem po co coś takiego robić skoro mogło być wszystko po staremu. A jak tamta wersja była momentami za łatwa to z tą troszeczkę chyba przesadzili. (napisałem momentami bo np. zdobycie teleportu do wyspy uriziela udało mi się dopiero po zdobyciu wzmocnionego pancerza z rudy.
This post has been edited by Marchew: May 2 2010, 07:14 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 08:38 AM
|
Nowicjusz

Member No.: 6

|
A ja mam odmienne zdanie co do poziomu gry: można zauważyć zwiększony poziom w grze, gra się teraz całkiem przyjemnie, ale jak dla mnie gra jest jeszcze za łatwa, mógłby być jeszcze poziom gry podkręcony, ale i tak jest różnica w stosunku do 1.03
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 10:39 AM
|

Bruce Dickinson

Group: Root Admin
From: Lublin
Member No.: 2

|
Chciałem tak zrobić, ale Fenix się nie zgodził. Jakby przeszło, gracz miałby tak mało HP, że nawet wilk mógłby utłuc Bezia.

Cut me free, Bleed with me, Oh no One by one, We will fall, down down Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life Hold on tight, this ain´t my fight 
|
|
|
|
|
|
|
  |
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|
|