IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zbroja Feallana, Chyba bug.
Jesik
post Feb 14 2013, 12:18 PM
Post #1

Nowicjusz
*

Grupa: Members
Użytkownik nr: 6,706
Nr GG: 19583143

Witam.

Zdobyłem Zbroję Feallana będąc w 2 rozdziale, mając 12lvl i zbroje cienia na sobie! Nie posłużyłem się w grze żadnymi cheatami oraz gram na poziomie "normalnym". Ten strażnik bramy z wielkim mieczem schodzi na jeden strzał ze zwoju z zaklęciem uderzenie wiatru. Po uderzeniu zalicza glebe i już nie wstaje. Następnie po pobiciu zombiee, ominąłem sobie przy pomocy napoju sprintu te dwa szkielety i sie teleportowałem. Reszte jakiskini można łatwo przejść torując sobie drogę mieczem zabranym strażnikowi. Po zdobyciu zbroi dalej już nie daję rady iść, ponieważ cieniostwór jest dla mnie za silny. Wróciłem więc z jaskini i teleportowałem się na główny obszar. W zbroi tej jestem nie do zabicia. Zębacze, które były jeszcze neidawno dla mnie nie do pokonania teraz prawie wcale nie zadają mi obrażeń. Gra przestała być dla mnie wymagająca.

Czy to bug niezauważony przez twórców, czy to może po prostu Ja jestem taki zajebisty? dry.gif

EDIT:
Mógłby ktoś mi odpisać?

Ten post został edytowany przez Jesik: Feb 16 2013, 03:06 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
Google Bot
post Feb 14 2013, 12:18 PM
Post #

Google Ads

Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.

Quote Post
Wojtass
post Feb 16 2013, 10:09 PM
Post #2

Nowicjusz
*

Grupa: Members
Użytkownik nr: 5,141

Z tego co zauważyłem to faktycznie na samym początku jest umiarkowany poziom trudności, ale gdy już dojdziemy do pewnego poziomu, zdobędziemy dobrą zbroje, oręż, czary, umiejętności to gra nagle staje sie dość łatwa. Nie wydaje mi sie, że jest to traktowane jako bug. Gra została już tak stworzona. A jeśli chodzi o tego cieniostwora to po prostu podexpij jeszcze troche w koloni, porób questy lub zawsze możesz spróbować przebiec obok niego.

+Quote Post
Smolo
post Feb 18 2013, 07:14 PM
Post #3

Stra?nik

Grupa: Razem Si?a
Użytkownik nr: 657

Motyw z uderzeniem wiatru, lub Baseballem były już omawiane wiele razy... Jeśli jest tak łatwo na normalu to radzę próbować na trudnym, ja właśnie grałem na tym poziomie. Jest naprawdę ciężko, z tym że ja nie wykorzystywałem żadnych kodów, ani bugów, bo dla mnie korzystanie z bugów jest jak używanie Cheatów...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9th May 2026 - 10:20