IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Nie dostałem kryształu teleportacyjnego od Eline, ....
Shakur
post Jan 20 2013, 09:34 PM
Post #1

Nowicjusz
*

Grupa: Members
Użytkownik nr: 6,636

Witam. Tak jak w temacie zrobiłem 2 zadania dla Eline z przyniesieniem roslin oraz kryształów, ale po dokładnym przeszukaniu ekwipunku nie mam kryształy który umożliwia mi teleportowanie sie z tej dziwnej dziury proszę, o jakiś kod który przywołuje ten kryształ, ale chyba owego nie ma ponieważ patrzyłem w kodach Mroczne Tajemnice, nic nie znalazłem. Jeżeli owy kod na ten kryształ jest proszę aby ktoś mi go podał. :-)
Go to the top of the page

+Quote Post
Google Bot
post Jan 20 2013, 09:34 PM
Post #

Google Ads

Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.

Quote Post
Smolo
post Jan 21 2013, 09:27 PM
Post #2

Stra?nik

Grupa: Razem Si?a
Użytkownik nr: 657

Dawno, dawno nie grałem w MT, ale coś tam mi się przypomina, ze chyba był jakiś portal w Podziemnym Świecie jakby na dachu ruin jakiegoś budynku, gdzie było kilku zombie i jakieś szkielety... Pamiętam, że był w PŚ też jakiś kryształ na jakby takim stojaczku czy jakoś tak, jeśli nie dasz rady go wziąć to spróbuj może telekinezą(namierzasz, odwołujesz czar i szybko dusisz, przytrzymujesz Ctrl, żeby nie zgubić targetu i potem strzałka w górę i bierzesz go - taki fajny trik tongue.gif). Jeśli nic nie pomogłem, to poczekaj na odpowiedź kogoś innego, lub przeczytaj solucję. Możesz też sprawdzić w internecie: Youtube->zagrajmy w Gothic Mroczne Tajemnice i poszukaj odcinków z Podziemnego Świata...
Aha gadałeś z nią o Ognionoścy(tak chyba się nazywał), lub zabiłeś go?

Ten post został edytowany przez Smolo: Jan 21 2013, 09:30 PM

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9th May 2026 - 10:20