IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Gothic 4
Kampos
post Mar 14 2009, 01:03 PM
Post #21

Nowicjusz
*

Group: Members
Member No.: 527

slyszalem plotke ze ma byc taki silnik graficzny ze gdy bedzie padal Deszcz to beda sie robic kaluze i podnosily poziomy rzek smile.gif nie wiem czy to prawda ale daje do myslenia jak to bedzie wygladac biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Google Bot
post Mar 14 2009, 01:03 PM
Post #

Google Ads

Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.

Quote Post
xenonisbad
post Mar 14 2009, 08:14 PM
Post #22

Cie?
**

Member No.: 289

Czyli musimy mieć nadzieję, że będzie w 2d, bo nikomu nie pójdzie biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
Guardian
post Mar 15 2009, 12:27 AM
Post #23

Cie?
**

Member No.: 140

Hmmm może uchylę wam rąbek tajemnicy laugh.gif
Jesli ktos jeszcze nie widział jak wygląda cos podobnego do beta lecz jeszcze gorsze i tylko zrobione na pokaz xD ( i wogole po co patrzec na screeny , jak mozna zobaczyc filmik wink.gif )

Prosze o to filmik ktory sam zmontowalem wink.gif

A tu klik tongue.gif

A tutaj pierwszy trailer ktory juz pewnie kazdy widzial wink.gif ale wstawie a co tam laugh.gif

A tu kliknijcie biggrin.gif

Pozdrawiam tongue.gif

--------------------

Wszystko co robię, robię pośpiesznie, by móc zrobić co innego...............

+Quote Post
Kronos1194
post Jun 5 2009, 06:11 PM
Post #24

Nowicjusz
*

Member No.: 1,171
Nr GG: 13105421

To będzie wielkie dno z następujących powodów:
1. Zmieniona nazwa gry dla jasności jak każdy pewnie wie G4 nosić nazwę będzie Arcania: A Gothic Tale
2. Nowy bohater
3. Bezimienny na tronie jako Rhobar III
4. Lud nie zadowolony z władzy Bezimiennego
5. Jakieś nowe wyspy
6. 0 nawiązania do poprzednich część chodzi mi tu o G1 i G2 będzie tylko raz wspomniane o kimś takim jak śniący jak to ktoś będzie tłumaczył nowemu bohaterowi czemu każdy myśli że Bezimienny został czubkiem dla jasności lud będzie nie zadowolony z jego władzy będą sądzić że po tylu walkach Bezi oszalał
7. Nadal nie odwiedzimy Khorinis dla jasności oni już w G3 obiecywali że będzie misja na starej wyspie i co i nic!!!
8. WYMAGANIA!!!
9. Brak jednego z głównych bohaterów mianowicie Xardasa nie wiem na 100% ale nic o nim nie wiadomo czy będzie w G4 czy nie ale chyba jestem pewnie że nie
Czyli po prostu będzie to jakby całkiem nowa gra niż kontynuacja Gothica będzie bardzo słabo związany z poprzednimi częściami jak dal mnie za słabo i dla mnie prawdziwego fana będzie to coś strasznego

+Quote Post
Szkodnik
post Jun 5 2009, 07:44 PM
Post #25

Szkodnik

Group: Redaktor
From: woj. lubuskie
Member No.: 33
Nr GG: 235943

W związku z targami E3 w Los Angeles opublikowano całkiem sporo nowych grafik. Galerię możecie zobaczyć po tym adresem - http://www.rpgamer.com/games/gothic/gothic...ss060409-1.html

Edit: A tutaj gameplay z rozgrywki - http://www.youtube.com/watch?v=Y0PIlQtThgg

--------------------

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943

+Quote Post
maciex44
post Jun 7 2009, 08:18 AM
Post #26

Nowicjusz
*

Member No.: 1,180

moim zdaniem saga skończyła się na 2NK. Po prostu gothic 3 i ZM stracił klimat. A poza tym to nie ma gothica bez pirania bytes. Zobaczcie tylko dali komuś innemu to od razu spieprzyli. Mam duże nadzieję pod względem g4.
a jak w grze będzie można się przyłączyć do beziego to napewno to zrobię smile.gif

--------------------

siema jestem wielkim fanem gothica

+Quote Post
Archol
post Jun 14 2009, 09:40 AM
Post #27

Nowicjusz
*

From: Porąbka
Member No.: 1,119
Nr GG: 5599816

Wydaje mi się że Gothic 4 Arcania będzie niezły,choć zależy dla kogo i pod jakim względem, grafika też niezła,sporo nowych efektów graficznych świetlnych i nie tylko.
Dla graczy grających w poprzednie części być może to wyda się nudą z niedosytem fabularnym ,będzie brakowało dawnej ekipy Gorna Lestera i innych . Jak ktoś będzie zaczynał grę w gothica od arcani nie grając wcześniej w jedynkę dwójkę i trójkę wraz z dodatkami to pewnie to będzie wypas jakich mało chociaż wymagania mogą przestraszyć.
PC Przewidywalne minimalne wymagania

* System operacyjny: Microsoft(R) Windows(R) XP / Vista
* DirectX 9.0c lub lepszy
* Hard Disk Space: 10 GB + 600 MB virtual
* DVD Drive: 6x DVD ROM Drive
* Procesor: Intel Pentium 4 3.2 GHZ, AMD Athlon 3500+
* RAM: 1 GB (Windows(R) XP), 1,5 GB (Windows(R) Vista)
* Karta graficzna: ATI 1800XT, Shader Model 3, 256 MB
Nvidia 6800, Shader Model 3, 256 MB
* Karta dźwiękowa: DirectX 8.1

Grafika na screenach wygląda bajecznie ale nie możemy sie nimi sugerować,względem screenów wymagania powinny być odrobine większe tak myślę,ale wolałbym by były raczej mniejsze.
Arcania bez Piranhy Bytes będzie bez tego czegoś co tak nas wciągało w jedynce i dwójce.Ale myślę że ogólnie gra może zasługiwać na ocenę 8/10 Pożyjemy zobaczymy,a co do premiery to chyba w 2009r. ale niech lepiej się przeciągnie by to lepiej dopracowali.

MOIM ZDANIEM
Grafika 10/10
Fabuła 8/10
Wymagania 5/10

Tak sądzę

+Quote Post
Souler
post Jun 14 2009, 11:44 AM
Post #28

Stra?nik

From: Jajecznica
Member No.: 86

Ekipa ma być- Diego jest postacią zatwierdzoną, a Milten pojawia się na Gameplayu...

--------------------

Tostery ftw!

+Quote Post
Dekster XVII
post Jun 17 2009, 10:23 PM
Post #29

Cie?
**

Group: Redaktor Skowytu TheModders
From: Podlasie
Member No.: 29

CYTAT
To będzie wielkie dno z następujących powodów:
1. Zmieniona nazwa gry dla jasności jak każdy pewnie wie G4 nosić nazwę będzie Arcania: A Gothic Tale
2. Nowy bohater
3. Bezimienny na tronie jako Rhobar III
4. Lud nie zadowolony z władzy Bezimiennego
5. Jakieś nowe wyspy
6. 0 nawiązania do poprzednich część chodzi mi tu o G1 i G2 będzie tylko raz wspomniane o kimś takim jak śniący jak to ktoś będzie tłumaczył nowemu bohaterowi czemu każdy myśli że Bezimienny został czubkiem dla jasności lud będzie nie zadowolony z jego władzy będą sądzić że po tylu walkach Bezi oszalał
7. Nadal nie odwiedzimy Khorinis dla jasności oni już w G3 obiecywali że będzie misja na starej wyspie i co i nic!!!
8. WYMAGANIA!!!
9. Brak jednego z głównych bohaterów mianowicie Xardasa nie wiem na 100% ale nic o nim nie wiadomo czy będzie w G4 czy nie ale chyba jestem pewnie że nie
Czyli po prostu będzie to jakby całkiem nowa gra niż kontynuacja Gothica będzie bardzo słabo związany z poprzednimi częściami jak dal mnie za słabo i dla mnie prawdziwego fana będzie to coś strasznego

1. Wymagania rynkowe. Gothic jest znany w Polsce, u Niemców, Ruskich i gdzie jeszcze? W USA nikt o tym nie słyszał, co jest bardzo dużym minusem poprzednich części.
2. Bezimienny kuc jest już przereklamowany jako supa-hero.
3. Nareszcie Bezimienny jako ktoś negatywny.
4. WTF?
5. Ojej. Przecież nowe rzeczy są straszne.
6. I dobrze, bo, jak już mówiłem, przystosowuje to do wydania gry na amerykańskim rynku.
7. I to taki wielki minus?
8. Straszne. Przecież żyjemy w dobie procesorów o mocy 300 mhz.
9. Xardas jest jeszcze bardziej przereklamowany od Bezimiennego.
Dla prawdziwego fana... A ilu jest takich? Jak już mówiłem - wszystko pod amerykański rynek. Tam nie ma fanów Gothica! Naprawdę - więcej jest amerykanów, niż szkopskich, ruskich, angielskich, czeskich i polskich "prawdziwych fanów" Gothica.

CYTAT
3 jeszcze była w miarę logiczna

Ciekawe z której strony.

CYTAT
Arcania bez Piranhy Bytes będzie bez tego czegoś co tak nas wciągało w jedynce i dwójce.

I bez tego, co ta jakże-super-niesamowita firma spierdoliła totalnie w trójce. Myślisz, że dlaczego nie dostali praw do czwórki? Strasznie dużo widzę takich ludzi, którzy nie potrafią dostrzec przez co ta firma została wyrzucona. Widzą tylko super-zajebisty klimat jedynki (która też miała masę błędów i była cholernie niestabilna). Dopiero teraz Gothic ma szansę być bardzo dobrą grą na miarę właśnie pierwszej części (klimatem bije na głowę wiele gier, dużo gorzej niestety z kwestiami technicznymi, fabułą i np. dialogami).

--------------------

+Quote Post
Souler
post Jun 18 2009, 06:32 AM
Post #30

Stra?nik

From: Jajecznica
Member No.: 86

Dekster, jedynka była NIESKOŃCZONA! Wydawca gry się spieszył i mimo tego, że gra została zrobiona tylko do tego momentu, by można było grać spokojnie, wpłynęło to na wydanie drugiej, poprawionej części (JoWood był bardziej wyrozumiały). Później trójka znowu na szybko. Silnik był dobry, ale te hinduskie świnie zamiast go poprawić jeszcze trochę, to jeszcze go rozwalili na dodatek (mowa o ZB). I nie zwalaj wszystkiego na Piranha Bytes, bo trójka jest naprawdę dobrą grą, a jak ci się nie podoba, to twój problem. Ameryka sux btw.

--------------------

Tostery ftw!

+Quote Post
jacksonheyes
post Jun 19 2009, 05:39 PM
Post #31

Nowicjusz
*

Member No.: 1,381

Moim zdaniem seria gothic skończyła się 2 z dodatkiem noc kruka.Jakoś nie chce i się wierzyć,żeby Arcania mogła mnie zaskoczyć. rolleyes.gif

+Quote Post
Dekster XVII
post Jun 22 2009, 05:29 PM
Post #32

Cie?
**

Group: Redaktor Skowytu TheModders
From: Podlasie
Member No.: 29

Jedynka była nieskończona, bo PB jest tak lamerskie, że nie potrafili wyrobić się w czasie, jak to wszystkie dzieci-gothica mówią: "bo zły jowood...".

--------------------

+Quote Post
Bloodwyn
post Jun 29 2009, 09:32 AM
Post #33

Nowicjusz
*

Member No.: 1,365
Nr GG: 11756479

hmm no nie wiem może G4 ędzię dobry...

+Quote Post
jacksonheyes
post Jul 5 2009, 06:28 AM
Post #34

Nowicjusz
*

Lepiej, żeby Arcania była przynajmniej zbliżona do 1 i 2, które jak wiemy nic już nie pobije. mellow.gif

+Quote Post
Sewerus
post Aug 1 2009, 11:01 PM
Post #35

Cie?
**

From: Warszawa
Member No.: 1,755

Ja od siedmiu lat kompa nie zmieniałem i jest mi z tym dobrze . Ja mówie zatrudnić tych samych ludzi co zrobili jedynke do czwórki i będzie hit na skale światową . Pozdrawiam .

--------------------

Lok'Thar Wojowniku

+Quote Post
Dreamerion
post Aug 1 2009, 11:08 PM
Post #36

Stra?nik

Group: PoziomkaZ
From: Children's Graveland
Member No.: 162
Nr GG: 6505408

Chyba nie masz pojęcia o czym mówisz wink.gif Zresztą ci sami co zrobili jedynkę spieprzyli trójkę.

--------------------

......................

+Quote Post
Sewerus
post Aug 2 2009, 09:02 AM
Post #37

Cie?
**

CYTAT(Dreamerion @ Aug 2 2009, 01:08 AM) *
Chyba nie masz pojęcia o czym mówisz wink.gif Zresztą ci sami co zrobili jedynkę spieprzyli trójkę.

Sorry nie miałem pojęcia . Myślałem , że inni zupełnie robili trójke . Pozdrawiam

--------------------

Lok'Thar Wojowniku

+Quote Post
jacksonheyes
post Aug 2 2009, 09:59 AM
Post #38

Nowicjusz
*

Trójka była jeszcze robiona przez piranie, ale dodatek pod hasłem " zmierzch bugów" już nie. Ogólnie mówiąc to wszystko przez Jowood i fanów, którzy chcieli jak najszybciej wydać te części. Gdyby dali piraniom więcej czasu na pewno nie byłoby tylu bugów i postarali by się stworzyć naprawdę ciekawą fabułę. angry.gif

+Quote Post
Sewerus
post Aug 2 2009, 03:51 PM
Post #39

Cie?
**

CYTAT(jacksonheyes @ Aug 2 2009, 11:59 AM) *
Ogólnie mówiąc to wszystko przez Jowood i fanów, którzy chcieli jak najszybciej wydać te części.

To troche nie prawda ponieważ ja co czekałem na różne newsy o gothicu 3 więc pamiętam jak to było mówili o podziale na rozdziały i tak dalej o 6 gidliach i o magach ziemi i tak dalej ale zapomniałeś o tym , że Jowood czy pirania już nie pamiętam miało problemy finansowe i musiało zawiesić prace nad gothiciem 3 i dopiero jak się z inna firma połączyli to wznowili prace i właśnie dlatego gothic 3 jest taki do kitu a nie podobny do jedyczki czy dwójeczki . Sie ma i pozdrawiam

--------------------

Lok'Thar Wojowniku

+Quote Post
Mrocznygomez
post Jul 24 2010, 07:11 AM
Post #40

Nowicjusz
*

From: Khorinis
Member No.: 3,838
Nr GG: 24867326

Ja uważam że G4 będzie ciekawe ale szkoda mi starego beziego

--------------------

A więc najwyzszy czas zostać szefem. Idziemy do Kazzmira pokazując mu pełnomocnictwo. A następnie mamy do wyboru.

-Zostać szefem

-Zostawić Kazzmira na stanowisku szefa.

+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2026 - 08:44