IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Nowy gothic
MWL
post Jan 4 2009, 05:25 PM
Post #1

Mroczny Programista
**

Grupa: Members
Użytkownik nr: 3

Co sadzicie o najnowszym dodatku do g3?

--------------------

http://creaweb.pl - bo internet to potęga
http://lenkowski.creaweb.pl - bo blog to dobra rzecz
Go to the top of the page

+Quote Post
Google Bot
post Jan 4 2009, 05:25 PM
Post #

Google Ads

Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.

Quote Post
Bruce
post Jan 4 2009, 05:27 PM
Post #2

Bruce Dickinson

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 2

Dno, dno i jeszcze raz dno. Ta gra wygląda jak wczesna wersja alfa. Taka polityka Jowood nie przysporzy im fanów. Byle przed świętami, a potem wyda się kilkadziesiąt patchy.

--------------------

Cut me free, Bleed with me, Oh no
One by one, We will fall, down down
Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life
Hold on tight, this ain´t my fight

+Quote Post
orzel
post Jan 4 2009, 05:28 PM
Post #3

Cie?
**

Użytkownik nr: 22

popieram odpowiedz Bruce

--------------------

Jestem zagadką i otwartą księgą jednocześnie, i nigdy mnie do końca nie poznasz, tak jak ja sam siebie :]

+Quote Post
MWL
post Jan 4 2009, 05:42 PM
Post #4

Mroczny Programista
**

Użytkownik nr: 3

Dokładnie, gra jest jeszcze bardziej zjebana niż wcześniej. Nie naprawiono starych błędów i dodano nowe własne biggrin.gif no i to tak właśnie wygląda tongue.gif

--------------------

http://creaweb.pl - bo internet to potęga
http://lenkowski.creaweb.pl - bo blog to dobra rzecz

+Quote Post
orzel
post Jan 4 2009, 06:19 PM
Post #5

Cie?
**

Użytkownik nr: 22

strasznie dużo bugów jest w nowym gothicu 3 naprzykład jak chce poplywac to wchodzę pod wode

--------------------

Jestem zagadką i otwartą księgą jednocześnie, i nigdy mnie do końca nie poznasz, tak jak ja sam siebie :]

+Quote Post
leopard
post Jan 4 2009, 06:44 PM
Post #6

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 19
Nr GG: 9826028

Gothic 3 i ten patch moim zdaniem był robiony na szybko nie postarali się za bardzo ale napewno Gothic 3 niesprzedał się tak jak 1-2 i Gothic 3 to jest czyste DNO tongue.gif i już Mroczne Tajemnice są lepsze od tego patchu do G3.

+Quote Post
Eugeniusz
post Jan 5 2009, 07:36 PM
Post #7

Cie?
**

Użytkownik nr: 35

dodatak nie usuwa starych bugow, tylko dodaje nowe, a w recenzjach i wideorecenzjach oceniaja to na 3

--------------------

+Quote Post
Abyudin
post Jan 5 2009, 07:55 PM
Post #8

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 91

Mi cały czas podczas zapisy ( w okolicy Montery) wyskakuje jakiś błąd i save mi przepada.

+Quote Post
Cyrkiel1
post Jan 5 2009, 08:01 PM
Post #9

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 89

Przeszedłem III i nie widziałem aż tylu błędów a których słyszę w legendach. Co do dodatku, cóż muszę zobaczyć,

+Quote Post
Dekster XVII
post Jan 5 2009, 08:13 PM
Post #10

Cie?
**

Grupa: Redaktor Skowytu TheModders
Użytkownik nr: 29

W G3 pykałem na średnich, a w FG nawet na minimalnych mam jakieś krzaki. Moim zdaniem gierka mi nie obsługuje w ogóle alphy.

--------------------

+Quote Post
Khantor
post Jan 5 2009, 09:53 PM
Post #11

Cie?
**

Użytkownik nr: 87

Zgadzam się, niestety Dno. Snuffy się zresztą o tym przekonał tongue.gif
O ile nie lubię obrażać Gothiców to GIII mnie nie zachwyciła, a dodatek do niej wręcz zniechęcił, pozostaje nadzieja że GIV oczyści imię Bezimiennego.

P.S. Dodam jeszcze że lepiej by było Gdyby Pan Jacek użyczył swego głosu do właśnie Mrocznych Tajemnic niż do dodatku GIII. Pomyślmy logicznie, lepiej być znanym z Super MODA do jedynki, czy z delikatnie mówiąc miernego DODATKU do trójki? Odpowiedź nasuwa się sama, niestety teraz liczą się głównie pieniądze...

--------------------

Czas jest na wagę złota, lecz nie wszystko złoto co się świeci ale wszystko co się świeci, można kupić. xD

"Super zarąbiście szczwany plan zemsty." - Zeitgeist wysiada. xD

+Quote Post
CorAngarVII
post Jan 6 2009, 02:59 PM
Post #12

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 11

po gothicu spodziewałem się wciągającej i pełnej zwrotów akcji fabuły
A TO JEST POPROSTU MARNY (jeśli nie żałosny) ŻART

bla,bla,bla, zjednocz myrtanę, bla,bla,bla gołębie na dachu, bla,bla,bla koniec

odbieram to jako obrazę a raczej zadrwienie i spunięcie w twarz wszystkim faną gothica. Szczerze powiem że gdy otworzyłem świąteczną paczkę pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy to głośne "KURWA" (i niechodzi mi o "kurwa ale to fajne" ale o "KURWA, JUŻ WOLAŁBYM ODKURZACZ!")

ale dobra ok, zobaczymy może niejest aż tak źle, wkładam płytę, instaluję, odpalam a gra wita mnie pięknym
BŁĘDEM wywala mnie na pulpit dobra sprubuje jeszcze raz (może tak miało być dry.gif )
klikam "Nowa Gra", ładuje się i... gra tak nareszcie, odrazu widać że coś jest nietak te jego ruchy jakieś kanciaste
zaczepia mnie Anog i... ląduje na dachu (niepytajcie jak, sam tego niekminię) dobra, jakoś z tamtąd zejdę, rozmowa trwa,trwa,trwa (przerwy pomiędzy dialogami trwały około 1,5 minuty) pomyślałem że jak się trochę rozejrzę to będzie lepiej... GÓWNO,niezdążyłem zrobić kamerą 360 i wywaliło mnie na pulpit

więc drodzy forumowicze mali i duzi: ta "gra" niejest tego warta
lecz jest nadzieja poczekamy na patcha (z pół roku dry.gif )

+Quote Post
shad0w-pupu
post Jan 6 2009, 03:26 PM
Post #13

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 103

Myślę ,że G3 Zmierzch Bogów nie miał się tak nazywać jak się nazywa.Powinien się nazywać "Gothic 3 Zmierzch Bugów" bo to ocean błędów.Kiedy 5 grudnia 1 dzień po premierze kupiłem ZB miałem nadzieje ,że to porządna gra będzie ale już po zainstalowaniu odpaleniu gry przywitało mnie sławne i znane już z G3 wywalenie na pulpit i błąd "Where is Guru?" xD - ściągnąłem patcha 1.6 i jakoś odpaliłem.ZB miało być płynniejsze niż podstawka a tu okazało się ,że chodzi jeszcze gorzej niż G3.Na prawie najniższej grafie zacinało mi gorzej niż g3 na średniej.Niektóre z bugów mnie rozbawiły np.Lee jest za ścianą odgradzającą Nordmar od Myrtany XD i nie da się do niego dostać bez kodów albo jak Bezi ma dwie głowy jedna normalną a druga czarną latającą.Ta gra jest fatalnie wykonana ale przynajmniej wprowadza do fabuły Arcanii.

+Quote Post
Souler
post Jan 6 2009, 03:48 PM
Post #14

Stra?nik

Użytkownik nr: 86

Ten tytułowy Zmierzch Bogów doprowadził do stanu zabugowienia. Chcemy Arcanii!

--------------------

Tostery ftw!

+Quote Post
Entreri
post Jan 9 2009, 04:53 PM
Post #15

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 68

Jak sobie pomyśle, że kiedyś miałem zamiar to kupić to mam ciarki na plecach... Wystarczyło 10 minut gry u kumpla i recenzje, żeby przekonać się co to jest biggrin.gif Miejmy Nadzieję, że IV poprawi to co trzeba... Ale mam duże wątpliwości...

--------------------

Eeeeee... Dziękuję

+Quote Post
Anteaus
post Jan 11 2009, 06:39 PM
Post #16

Szkodnik

Użytkownik nr: 65
Nr GG: 195388

G4 robi wogule inna stajnia, mam nadzieje że nie będzie to kolejna budżetówka typu Crysisa :/

+Quote Post
bROXmor
post Jan 16 2009, 05:12 PM
Post #17

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 42

CYTAT(shad0w-pupu @ Jan 6 2009, 04:26 PM) *
Powinien się nazywać "Gothic 3 Zmierzch Bugów"

Świt Bugów. Zmierzch to koniec pozornej wędrówki słońca po nieboskłonie, świt - początek.
CYTAT
Ta gra jest fatalnie wykonana ale przynajmniej wprowadza do fabuły Arcanii.

No, nawet się uśmiechnąłem, jak słyszałem p. Mikołajczaka produkującego się do mikrofonu wink.gif Jak to szło? "Niniejszym oświadczam, że biorę Myrtanę we władanie. Niniejszym ogłaszam siebie władcą nowej, zjednoczonej Myrtany." tja, pewnie tak ją zjednoczy, jak Wspólnota Europejska Państwa członkowskie... albo Unia poszczególne Stany - pamiętacie, co zrobili Konfederatom?
"Jam jest... król Rhobar III, jedyny prawdziwy władca Myrtany!"
w oryginalnym tekście było "Robhar". cholernie mnie to wkurza - nawet ortografię sknocą, aby tylko wyszło na czas i rzesze idiotów rzuciły się na addona z jakiegoś indyjskiego (czytaj: na poziomie Bollywood) studia...

+Quote Post
kojo92
post Jan 18 2009, 02:21 PM
Post #18

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 168

W końcu to jakaś indyjska firma robiła i pirania nie miała nic wspólniego z tym projektem.

+Quote Post
Thurin
post Feb 20 2009, 07:25 PM
Post #19

Cie?
**

Użytkownik nr: 293

jak tak czytam ten temat to aż mi się niedobrze robi x/ zabugowany G3 nie jest czymś cieszącym, ja jeszcze w G3 nie grałem, więc mam nadzieję, że może nie będzie aż tak źle jak się tu pisze.

--------------------

Ja jestem żeby zginąć, ty, żeby zdechnąć...

+Quote Post
Lem91
post Feb 21 2009, 02:03 PM
Post #20

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 370

Dla mnie Zmierzch Bogów to nie Gothic.
1. Nie był tworzony przez Piranhę (to tak jakby np GTA zaczęło tworzyć sobie EA bo im się tak podoba)
2. Bezimienny nie ma już tego charakteru co kiedyś, jest arogancki i zrobił się cholernie patriotyczny co strasznie wnerwia.
3. Rozmowa. Dialogi wyglądają jak przesłuchanie albo WYWIAD. Podchodzić do kogoś i od razu pytanie: Kogo wojska są większe, Gorna czy Thorusa? - po udzieleniu wywiadu koniec. Zamiast KONIEC powinno pisać: Dziękuję za udzielenie wywiadu.

Ta gra to kompletny syf. Polskie tłumaczenie w dodatku pogroszyło sprawę. Najbardziej odrzuciły mnie głosy Orków. A misje są beznadziejnie wykonane, nudne oraz głupie - zaprowadź osobnika X tam a potem wróć z nim tam i znowu tam. Po za tym kto do licha wymyślił pomysł, żeby zrobić w gothicu pojawianie się potworków podczas zaprowadzania NPCa w dane miejsce. Wybijasz wszystko po drodze, a podczas zadania na tej samej ścieżce pojawia się... UWAGA - mumia!!!

Jednym słowem dno. Lub jak napisał Bruce - "dno, dno i jeszcze raz dno" - tak to trafne określenie. I tu nie chodzi tylko o bugi, zadania czy fabułę, ale o CAŁOKSZTAŁT. Nawet odnowione miasta nic nie daja bo są w nich same bezimienne NPC, a jak już jakiś się trafi to jest skopany do granic możliwości.

--------------------

.:::Skasuję Gnojka!:::.

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 4th May 2026 - 08:36