|
Ulubiona postać, Czyli która postać wam się najbardziej podobała. |
|
|
|
|
Mar 17 2010, 04:19 PM
|

Cie?

Grupa: Members
Użytkownik nr: 3,144

|
ja lubiłem strasznie dużo postaci Gomez >> spoko koleś, ale potem stał się H..em Lee>> jego chęć zemsty, twardość, dobry wojownik Milten>> spoko mag mój ulubiony mag w rze Diego>> najlepszy przyjaciel Beziego(pierwszy), dobry złodziej Lester>> taki lekki ćpun, ale był spoko Gorn>> lubił niezłe Sieki, trochę mnie denerwował jak w Wolnej kopalni się na mnie rzucał, ale tak to był spoko Cor Angar>> fajny twardy i uczciwy człowiek. Thorus >> w Thorusie podoba mi się to że w każdej części pilnuje bramy(przejścia) (Cwel spod bramy) Wrzód >> najciekawsze postać w Gothicu, szkoda że występuje tylko w G1(Nasz najlepszy przyjaciel) Sędzia >> Ma zaje..sty peda.ski żółty kapelusz nie no na tak serio sędzi nie lubię.
Ten post został edytowany przez Pork2: Apr 11 2010, 10:03 AM

|
|
|
|
|
|
|
Google Bot
|
Mar 17 2010, 04:19 PM
|

Google Ads

|
Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.
|
|
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2011, 07:25 PM
|
Nowicjusz

Użytkownik nr: 4,384

|
Ja tam lubie Kruka mój ulubiony miecz miał lubie także Snafa tak Snafa XD
|
|
|
|
|
|
|
|
Jul 12 2011, 01:44 PM
|
Nowicjusz

Użytkownik nr: 4,775
Nr GG: 9863401 

|
U mnie kolejno : 1. Kruk - za to ze umiał się ustabilizować w 1 prawa ręka , w 2 (nk) miał swój obóz i wogule . 2. Diego - chyba największy cwaniak w grze 3. Gron - jednym słowem hardcore
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 5 2013, 12:34 PM
|
Nowicjusz

Użytkownik nr: 6,603

|
Taka już naprawdę ulubiona to chyba właśnie Diego. Oprócz tego lubię też bardzo Gorna, Lee, Miltena i Laresa. Z takich postaci pobocznych podoba mi się osobowość Szakala, jest sympatyczny i nie nasyła na Bezia chordy przydupasów do sprania mu dupy, jak nie płaci mu kasy za ochronę, a Bloodwyn to robi  Ten stary kopacz, który pracuje w Starej Kopalni, a w drugiej części w innej.
|
|
|
|
|
|
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
|