IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Rażący błąd językowy - moje uwagi
przemko
post Sep 11 2012, 06:23 PM
Post #21

Cie?
**

Grupa: Members
Użytkownik nr: 5,830

No ładnie, ten troll jeszcze tu na forum jest ?
powinniście go zbanować po pierwszym nielogicznym poście.
Na samym początku mówi że mówi się "150 butelek piw" a nie "150 piw", no rzesz kurwa mać nie wytrzymam, są setki błędów które zniechęcają do gry a ten troll przyczepił się tego. Co do tego ze to na pewno troll, w innym temacie próbuje mnie pouczać jak się gra w gothica, no to jak poucza to dobry gracz, przeszedł parę razy. Ale troll nie wie że thangor mówi "co kurwa?" kiedy nie przyniesiemy mu rudy od Quantina, także nie grał w gothica a przyczepił się do prawie pierwszego dialogu który spotykamy w koloni, także wnioskuje że zniechecił się na MT i teraz stara się nam to jak najbardziej wyperswadować.
jak dla mnie powinien dostać bana, a jego posty powinny zostać usunięte, biją głupotą na kilometr.
Go to the top of the page

+Quote Post
Google Bot
post Sep 11 2012, 06:23 PM
Post #

Google Ads

Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.

Quote Post
tommygun15
post Sep 12 2012, 08:47 AM
Post #22

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 5,903

Ja pierd....lę.... Jakie k...a zje...y... Tępe zakute łby. W testach ze mną? Chłopcze, najpierw naucz się podcierać dupę. Nie pogrążaj się się, bo robisz z siebie pośmiewisko. Nie potrafisz skonstruować zdania na temat zawarty w tym wątku, więc lepiej nie pisz wcale. Profesjonalni twórcy gier po to zakładają fora, by fani tych gier mogli je skrytykować. Czy podoba Ci się to czy nie, mam do tego prawo, a zabraniając mi krytyki robicie z siebie zamkniętą społeczność idiotów. Dlaczego nie potraficie tego zrozumieć? Ano dlatego że jesteście idiotami.

Żal to jest z Ciebie. Nie oglądam dennych filmów, dlatego napisałem że nie oglądałem Egzorcysty. Użyj swoich szarych komórek, które jak twierdzisz, posiadasz w nadmiarze.

CYTAT
Twoje odpowiedzi tylko potwierdzają, że jesteś jeszcze dzieciaczkiem. Mówiąc o życiu tylko przeświadczasz nas, że nic o nim nie wiesz. Skąd wiem, że nie masz dzieci i żony? Bo to po prostu "bije" z twoich postów. Interesuję się trochę psychologią. Da się to wyczuć. Jak podrośniesz trochę i będziesz wiedział więcej o życiu to zrozumiesz.

Z psychologią możesz mieć tyle wspólnego, że wyjebali Cię z kierunku za słabe wyniki w nauce. Kolejny polski spec od wszystkiego się znalazł... Dzieciaczka sobie możesz zrobić dzięciole.

CYTAT
A nie przyjmujesz do wiadomości, że może Poziomki wbrew twojej regule, właśnie chciały przenieść klimat ulicy do fikcyjnej gry, żeby właśnie nie była aż tak fikcyjna?
Z tego zdania bije brak logiki. O czym tu w ogóle napisałeś, bo nie bardzo rozumiem. Mojej regule? Klimat polskiego więzienia do gry osadzonej w klimatach fantasy? Tego się po prostu nie robi. Jak będę chcial wulgaryzmów to wyjdę na podwórko, żeby posłuchać małolatów. Od gry oczekuję czegoś innego. Ale jak Ty to możesz zrozumieć... Rycerz.

CYTAT
Tworzą klimat razem z całą fabułą sprawiając wrażenie, że jest się naprawdę w koloni karnej pełnej psychopatów.
Sprawiają wrażenie, że teksty pisał jakiś upośledzony psychicznie patafian. Nic więcej.

Ja nie boję się brutalnej rzeczywistości. Nie wiesz co przeszedłem w życiu więc nie pierdol. Mam po prostu dosyć chamstwa. Owszem ja też przeklinam, ale staram się tego wyzbyć. Wszędzie gdzie się nie ruszę, słyszę jak ludzie rzucają kurwami. Irytuje mnie to. Nie mów mi, że jestem w gimnazjum. Wczoraj skończyłem półroczny staż na stanowisku Operator tokarek sterowanych numerycznie i uwierz, nie jest to łatwe. W przyszłym togodniu otrzymam umowę o pracę na 2 lata. Chyba wystarczy, abyś przestał pierdolić głupoty cwaniaczku. Lat mam 23 chłopczyku więc zamknij ryj.

I co Ty niby umiesz wyczuć marna imitacjo psychologa? Nic nie umiesz. Idź się rozpłacz najlepiej.

Tizgar jeśli przyjmujesz do wiadomości to co się dzieje wokół Ciebie i nie próbujesz z tym walczyć, wiedząc że to jest złe, to jesteś kolejnym baranem. Jesteś kolejnym baranem prowadzonym na rzeź. Przez takich ludzi ten kraj upada.

Jeśli jakimś cudem usunęlibyście przekleństwa, to grywalność nie ucierpiałaby. Gwarantuję.

Przemko gimbusie wracaj do szkoły... Gdzie widzisz głupotę? Nie skonstruowałeś, ani jednego normalnego zdania. Nie pouczałem Cię zjebie jak się gra w Gothica tylko dałem wskazówkę idioto. Jeśli chcesz to skorzystasz, a jeśli nie to dalej się męcz. Ja nie mam problemów z przejściem gry, oprócz tych problemów z winy twórców moda. Jeśli Cię ciągle zabijają to widać jak umiesz grać...

Wiem co mówi Thangor. I co w tym kurwa dziwnego? Tam akurat przekleństwo jest dobrze umiejscowione i pasuje do sytuacji. Ja wskazałem jedynie miejsca w których przekleństwa wcale nie pasują.

Zniechęciłem się na MT? Nie idioto. Gram nadal jakbyś nie wiedział, bo ten mod jest wystarczająco grywalny, by w niego zagrać. A wiedz że nie gram w byle gówno.

Przemko, który mój post był nielogiczny rycerzu?

Jeśli tak samo traktujecie każdego kto krytykuje Waszego moda, to naprawdę współczuję. Powinniście zdawać sobie sprawę z tego, że nie jesteście idealni i coś mogliście w modzie zjebać. Możecie coś poprawić i możecie nie poprawiać, ale przynajmniej wysłuchajcie do kurwy nędzy czyjejś krytyki.

+Quote Post
Tizgar
post Sep 12 2012, 04:03 PM
Post #23

Mag

Użytkownik nr: 688

baran to se mozesz do lustra mowic a nie do mnie ja ciebie nie wyzywam wiec nie zaczynaj do mnie

Widac zes nie kumaty jednostka nie wygra z system ba miliony nie wygraja system wiec sie z nim nie walczy trzeba sie do niego przystosowac i tyle gwarantuje ci ze walka z przeklenstwami kiedys zaplacisz najwyzsza cene to działa tak samo jak na ulicy nie palisz a reszta pali to masz przeszrane ich do nie palnia nie zmusisz a co najwyzej narazisz im sie i w rezultacie kosa w plecy i end

Wiec albo robisz to co innny albo ignorujesz ich udajc ze ich popierasz tak działa system niemozna walczyc z czyms z czym niemozna wygrac

Walczyc z chamstwem mozna bylo jak sie pijawilo wieki temu teraz to niema sensu bo chamstwo wygrało

Twoja krytyka to widzi misie a nie krytyka bo tylko tobie sie cos mało waznego nie podoba krytyka ok jakbys napierdalał ze sa bugi to kazdy z nas przyznał by ci racje bo sa trzeba czekac na patcha a ty sie przyduocyłes na jakies malo wazne gowno i chcesz zeby to zmienili bo tobie to nie pasuje ale reszcie pasuje i tu masz problem wiekszosc wygrywa ta sama zasada jest wszedzie

Idz na lawke to typoków gdzie loja browca powiedz im ze to zle i maja przestac bo tobie sie to nie podoba efekt bedzie w najgroszym wypadku taki ze dostaniesz kose i end w najlepszy cie oleja i wysmieja

Rozumies z systemem sie nie walczy jego sie akceptuje to ze tobie sie cos nie podoba a reszcie tak to twoj problem i nigdy nic nie jest zmieniane dla jednostki tylko dla ogołu a i to zadko sie zdarza

--------------------

Dostał ty kiedy piorunem tam gdzie słonce nie dochodzi ? < OWNED
Który chce soplem w ryja ? < OWNED

+Quote Post
tommygun15
post Sep 12 2012, 05:29 PM
Post #24

Nowicjusz
*

Ja nie palę i nikt mnie do palenia nie zmusza. Każdy szanuje moją decyzję. Rzuciłem picie i też nikt mnie do picia nie namawia, bo wszyscy szanują moją decyzję. Jeśli ktoś spróbuje mnie do tego zmusić, niech się liczy z tym, że dźgnę go tulipanem z jego własnej butelki. Nie zadaję się z ludźmi z ulicy. Dla mnie to są ludzie bez wartości. Nie starają się zmienić swojego życia, przyjmując wszystko JAK BARANY które idą na rzeź. I jak BARANY kończą, zapijając się, giną skopani, zadźgani, podczas libacji, podczas napadów, trafiają do więzienia. Dla mnie człowiek który posiada wartość, to taki człowiek, który zmienia się na lepsze, który chce coś osiągnąć. Tacy ludzie mi imponują i z takimi ludźmi trzymam. Walczę z tym co złe, wspierając dążenia złych ludzi, do osiągnięcia czegoś dobrego.

Jesli chcę, mogę pokonać każdego. Wszystko jest kwestią chęci. Jeśli twierdzisz że nie można pokonać wszystkiego, to znaczy że za słabo chcesz. Idziesz na łatwiznę, tak jak reszta stada baranów mimo że wszyscy idziecie na rzeź. Tak jest łatwiej. Nie myśleć o konsekwencjach... żyj chwilą...

Dobrze byłoby jakby zmienili te dialogi, ale nie oczekuję że tak się stanie! Powtarzam to po raz wtóry! Napisałem o kilku bugach np. o tym z nieotwierającą się kratą u pradawnych, albo o bugu z małorozmownym eremitą. Dla mnie oczywiste jest to, że bugi trzeba naprawić. To co było do napisania o bugach, napisali inni. Przeglądałem forum i widzę, że programiści postarali się. Ja osobiście znalazłem dwa błędy i o nich napisałem, ale Ty masz to gdzieś. Nie piszę po to byście przyznawali mi rację. Zwróciłem uwagę na to, na co nikt nie zwrócił uwagi do tej pory. To nie jest moje widzi mi się.

Nie pójdę do typków którzy na ławce piją browca bo mam ich za nic. To nie jest towarzystwo dla mnie. Nie zadaję się ze śmieciami społecznymi. Jeśli Ty masz takich znajomych to szczerze współczuję. Zamiast ruszyć dupę do roboty, siedzą i chlają narzekając jak im źle i że nie mają kasy. Nie no, niech jeszcze zapalą i wypiją to napewno będą mieli pieniądze. Rycerze...

Nic nie jest zmieniane, ani dla ogółu ani dla jednostki przez takich baranów jak Ty. Baranem nazywam Cię w kontekście godzenia się na wszystko co powie ktoś większy od Ciebie. Gdybyście wszyscy się postawili, można zmienić wszystko. Egipt i Libia są tego dowodem. Rozwalili system i mają anarchię. Mówi się trudno, ale pokonanie systemu jest możliwe.

Solidarność dzisiaj robi protesty na które przychodzi maks. kilka tysięcy ludzi. A jakby tak zebrać kilkaset ludzi? A jakby tak zebrać milion... kilka milionów i zablokować cały ruch wokół Sejmu, albo w całej Warszawie. Albo przeprowadzić szturm na sejm. To jest możliwe. Tylko takie barany, nie chcą w to uwierzyć i mówią że nie warto walczyć. Podałem przykład Solidarności, ale tak jest ze wszystkim. Warto walczyć.

Dobra niech mod zamyka bo się offtop zrobił. Powiedziałem co miałem do powiedzenia, a co twórcy moda z tym zrobią to ich sprawa.

+Quote Post
Smolo
post Sep 12 2012, 07:15 PM
Post #25

Stra?nik

Grupa: Razem Si?a
Użytkownik nr: 657

To ty szczeniaczku jesteś pośmiewiskiem, bo wszyscy się z Ciebie śmieją, a nie ze mnie. Spójrz chociażby na to forum - kto tu niby Cię szanuje? Nikt. Jesteś zwykłym trollem i nic więcej. Wyjdź na ulice i powiedz to ludziom w twarz, a nie zgrywasz kozaka na forach. To ja mam respekt u ludzi wokół, a z Ciebie wszyscy zawsze się śmiali, dlatego tak Cię to zabolało, że powiedziałem Ci prawdę o Tobie. Masz trudny charakter, myślę się że nie masz przyjaciół ani dziewczyny, jedyne co masz to jakaś tam szczątkowa wiedza. Próbowałeś się nią wybronić, ale niestety nie wyszło biggrin.gif. Dlatego tak się wkurwiłeś, bo zostałeś zmiażdżony i nie umiesz się pogodzić z porażką. Jak wiadomo dzieci nie umieją przegrywać. Używasz słownicwa, którego ja używałem w 6 klasie podstawówki i powtarzasz się bez lepszych argumentów. I ty masz człowieku 23 lata? haha To jakiś żart. Najwyżej fizycznie, ale umysłowo jesteś cofnięty do gimnazjum. Uwierz mi, że mogę z Tobą iść na jakikolwiek test inteligencji i mogę się założyć o wszystko, że wygram. Możemy iść zagrać w jakiekolwiek gry logiczne, chociażby szachy czy układanie kostki Rubika smarkaczu. Nie bronię Ci krytyki, bo każdy ma do tego prawo, ale tylko jeśli ma jakieś porządne uzasadnienie. Jeśli Ty wyjaśniasz to tym, że to jest gra i że masz dość chamstwa na podwórku to nie mamy o czym rozmawiać smile.gif.

CYTAT
Klimat polskiego więzienia do gry osadzonej w klimatach fantasy? Tego się po prostu nie robi.

A kto kurwa decyduje co się robi, a co nie. W grach, jak i w filmach panuje "wolna amerykanka", każdy umieszcza w nich co chce. Nikt nikomu nic nie zabrania. Ważne, żeby film/gra zarobił/a na siebie, lub w przypadku darmowych produkcji zdobyła większy rozgłos. W Wiedźminie przeniesiono polski syf do gry, a gra cieszy się ogromną popularnością, ale Ty oczywiście wiesz wszystko najlepiej. I nie mów do mnie chłopczyku, bo mam więcej lat niż Ty.

CYTAT
Jeśli jakimś cudem usunęlibyście przekleństwa, to grywalność nie ucierpiałaby. Gwarantuję.

Ale jeśli dołożyliby ich więcej to przybyłoby fanów klimatu Wiedźmina.

CYTAT
Ja nie boję się brutalnej rzeczywistości. Nie wiesz co przeszedłem w życiu więc nie pierdol.

Skoro mówisz, że jesteśmy sprawcami własnych nieszczęść to musiałeś często robić głupoty w swoim życiu jeśli jesteś tak doświadczony przez życie i mówisz, ile to nie przeszedłeś. Czyli jednak nie jesteś taki mądry za jakiego się uważasz. A tak wogóle to gówno prawda, nie wiadomo jakie wygórowane możesz mieć ambicje, a wystarczy usterka w samochodzie/pociągu/samolocie nie z Twojej winy. Jak zginie Ci najbliższy ziomek(o ile go masz) na białaczke to pojmiesz to. Czytając Twoje posty nadal podtrzymuje, że huja wiesz o życiu.

CYTAT
Solidarność dzisiaj robi protesty na które przychodzi maks. kilka tysięcy ludzi...

A byłeś chociaż raz na pikiecie jak ja chociażby ostatnio na proteście przeciwko ACTA w Poznaniu, lub w innym mieście?

CYTAT
Z tego zdania bije brak logiki. O czym tu w ogóle napisałeś, bo nie bardzo rozumiem.

Jak nie wiesz, że słowo fikcyjny oznacza również wymyślony, nierzeczywisty, nierealny, to nie dziwię się że nie rozumiesz tępaku. Jak już napisałem, jesteś skończony, próbujesz się wybronić, lecz nędznie Ci to wychodzi. Suma sumarum to Ty zawsze wiesz wszystko najlepiej, Ty zawsze jesteś pierwszy, najlepszy i najmądrzejszy. Z Twoich słów wynika, że wszyscy ludzie wokół to plebs, skończeni idioci. No to powodzenia w życiu. Koniec dyskusji. Ukończ jakąś szkołę, może wtedy porozmawiamy. Żegnam. biggrin.gif

+Quote Post
tommygun15
post Sep 12 2012, 08:08 PM
Post #26

Nowicjusz
*

Tu na forum nie spotkałem się z szacunkiem bo to jest forum idiotów, jak juz wcześniej napisałem. Krytyka spotyka się tu z obelgami. Więc wal się Ty i Twoje forum.

Zostałem zmiażdżony? Przez kogo pizdo łysa? HAHAHA. Nie dorównujesz mi do pięt. Nie pogrążaj się. Wkurwiłem się bo wymyślasz o mnie jakies bzdury. Sorry ale nie będę Ci odpisywał bo nie zasługujesz na to zjebany łbie. Pierdol się na ryj dziwko. Wyjebali Cię z uczelni debilu i mianujesz się psychologiem? Naucz się dupę podcierać i idź do przedszkola, bo na studia to się raczej nie nadajesz.

Dobra kończę dyskusję z Wami, bo jest bezcelowa. Wasze nastawienie na zdanie innych jest żenująco śmieszne. Próbowałem dotrzeć do Waszych zakutych łbów na różne sposoby, ale niestety poziom Waszej inteligencji nie pozwala na prowadzenie jakiejkolwiek konstruktywnej konwersacji.

Powodzenia zjeby w tworzeniu kolejnych patchy. Będziecie poprawiać tego moda do usranej śmierci, a i tak nie naprawicie błędów.

Powodzenia wink.gif.

+Quote Post
Siekacz
post Sep 12 2012, 08:10 PM
Post #27

Puszek Okruszek

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 30

CYTAT
Profesjonalni twórcy gier po to zakładają fora, by fani tych gier mogli je skrytykować. Czy podoba Ci się to czy nie, mam do tego prawo, a zabraniając mi krytyki robicie z siebie zamkniętą społeczność idiotów. Dlaczego nie potraficie tego zrozumieć? Ano dlatego że jesteście idiotami.

Nie jesteśmy profesjonalnymi twórcami gier. Nikt Ci nie zabrania krytyki, ale Twoja krytyka polega na wyzywaniu wszystkich za to, że mają inne zdanie niż Ty. Wyobraź sobie, że umiemy przyjmowac krytykę. Większość uwag dotyczących moda została poprawiona w kilku patchach do MT. Ale jeżeli już krytykujesz to naucz się to robić mądrze i z kulturą.
Grasz w moda, który jak sam powiedziałeś jest ciekawy i dobrze się w niego gra. Mógłbyś więc docenić trochę naszą DARMOWĄ pracę i przynajmniej nie wyzywac nas od "upośledzonych psychicznie patafian". Spróbuj robić coś przez rok całkowicie za darmo i potem słuchaj jak Cię wyzywają od idiotów jakieś wymoczki. Zobaczysz jakie to miłe.

To, że masz 23 lata i ukończyłeś staż Operatora tokarek sterowanych numerycznie (swoją drogą ciekawe po co nam to wiedzieć?) nie pozwala Ci wyzywać wszystkich od debili. Akurat jestem starszy od Ciebie i wiele poziomek również i mam w dupie Twój staż i Twoją 2 letnią umowę. Tak szczerze powiedziawszy to nie masz się specjalnie czym chwialić... tongue.gif

CYTAT
Nie pójdę do typków którzy na ławce piją browca bo mam ich za nic. To nie jest towarzystwo dla mnie. Nie zadaję się ze śmieciami społecznymi. Jeśli Ty masz takich znajomych to szczerze współczuję. Zamiast ruszyć dupę do roboty, siedzą i chlają narzekając jak im źle i że nie mają kasy. Nie no, niech jeszcze zapalą i wypiją to napewno będą mieli pieniądze. Rycerze...

Hmm... A to ciekawe. Więc każdy kto pije sobie kulturalnie piwo na ławce jest śmieciem. Dlaczego zatem zamiast ruszyć dupę do roboty, siedzisz na forum i marudzisz jak to jest źle w tym kraju i jacy są z Polaków debile? Robisz to samo co oni, z tym że oni nikomu nie przeszkadzają i nie przezywają porządnych obywateli (takich jak my biggrin.gif)

Ciekawe jest też to, że czepiasz się kilku przekleństw w modzie i walczysz o super poprawną polszyznę wśród naszych rodaków, tymczasem Twoje wypowiedzi są na poziomie gimnazjalisty (ta cyfra przy nicku coś w sobie ma tongue.gif). W jednym Twoim poście jest więcej przekleństw i wyzwisk niż w całym naszym modzie. A forum przecież czytają młodzi ludzie, którzy chłoną Twoje słownictwo. tongue.gif

CYTAT
Jeśli tak samo traktujecie każdego kto krytykuje Waszego moda, to naprawdę współczuję. Powinniście zdawać sobie sprawę z tego, że nie jesteście idealni i coś mogliście w modzie zjebać. Możecie coś poprawić i możecie nie poprawiać, ale przynajmniej wysłuchajcie do kurwy nędzy czyjejś krytyki.

Akurat ja jako poziomka, wysłuchałem Twojej krytyki i odpowiedziałem, że przekleństwa zostaną, bo taka była moja wizja modyfikacji, a Ty jesteś pierwszą osobą której to przeszkadza. Pozostałe osoby z którymi dyskutujesz w tym temacie nie są członkami grupy Poziomkaz, więc nie mów o nas w liczbie mnogiej tongue.gif

CYTAT
Kiedy zrozumiesz, że wszystko powinno kończyć się hepi endem? Nic nie kończy się szczęśliwie, tylko z naszego powodu. Jesteśmy sprawcami własnych nieszczęść. Jeśli tego nie rozumiesz to naprawdę nie znasz się na życiu.

Ten tekst mnie rozbawił. Smolo już skomentował także przemilcze...

Ps. Podoba mi się ten cytat biggrin.gif
CYTAT
"Nie wiesz co przeszedłem w życiu więc nie pierdol. Mam po prostu dosyć chamstwa. "

Edit:
Co do Twojego ostatniego postu to brak słów biggrin.gif Nawet nie chce mi się tego komentować. Udowodniłeś, że jesteś zakompleksionym gnojem, który myśli że jest centrum wszechświata. Ogarnij się trochę bo zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak. Jeżeli faktycznie masz naprawdę 23 lata, to najwyższy czas dorosnąć tongue.gif

--------------------

+Quote Post
tommygun15
post Sep 12 2012, 10:53 PM
Post #28

Nowicjusz
*

Ok Siekacz. Przepraszam grupę Poziomkaz za moje obelgi, które jednak były spowodowane obelgami tych pozostałych użytkowników forum, skierowanymi wobec mojej osoby. Doceniam Waszą pracę jako początkujący programista. Wiem jakiej wiedzy i samozaparcia potrzeba, by stworzyć coś takiego.

Wspomniałem o stażu i "operatorze maszyn numerycznych" w odpowiedzi na post Tizgara albo Smolo. Jeden z nich mówił o mnie w sposób lekceważący. Niech jeden z drugim podejmą się próby wytoczenia czegokolwiek na wiecznie zepsutej maszynie i niech wtedy mówią cokolwiek na temat mojej inteligencji. Przy tych zabytkach, naprawdę trzeba się nagłówkować... z resztą nie będę nic im udowadniał.

Jeden z użytkowników forum mówił o ludziach pijących "browca", i mogących wsadzić mi "kosę" między żebra. Odniosłem się konkretnie do tego przykładu podanego przez jednego z użytkowników forum, a nie do wszystkich ludzi pijących. Nie generalizujmy. Opisałem dokładnie jakich ludzi uważam za śmieci społecznych.

Chciałbym Cię poinformować, że ta cyfra przy nicku jest cyfrą losową wybraną dawno temu przy innym nicku, kiedy zakładałem pocztę. Nie zawiera więc ona, żadnej wartości.

Co do moich przekleństw, muszę powiedzieć, że jestem człowiekiem nerwowym i nadużywam wulgaryzmów kiedy jestem poirytowany czyjąś głupotą. Za to bardzo przepraszam. Moja wina. Nie powinienem bluzgać.

Nie wszędzie, gdzie zwracałem się w liczbie mnogiej, mówiłem o grupie Poziomkaz. W pozostałych przypadkach masz rację i również przepraszam.

Smolo jest bezmyslny. Bez zastanowienia odpowiedział mi o zdarzeniach losowych na które nie mamy wpływu. Rozumiem co chciał przez to powiedzieć i podtrzymuję, że jest bezmyślny. Nie będę tu udzielał lekcji filozofii, bo i tak nic z tego nie zrozumiecie. Mój brat umierał w szpitalu na astmę. Nikt nie wiedział co mu jest. Kiedy przygotowano butlę z tlenem, by wspomóc jego płuca, okazało się że na oddziale nie ma maski do podawania tlenu. Mało brakowało, a dzisiaj nie miałbym brata. Mój najlepszy kumpel ma stwardnienie rozsiane. Moja matka ma podejrzenie nowotworu. Babcia też... Nie będę wymieniał dalej. Nie mówcie mi że huja wiem o życiu. Różnimy się poglądami na temat życia. Mój pogląd jest dojrzalszy niż Smola. Smolo myśli bardziej przyziemnie, ale nie sprawy przyziemne są ważne. Gość zrozumie to dopiero na starość kiedy wszystko przestanie go cieszyć. Dopiero wtedy zrozumie, że najważniejsze to zostawić po sobie jak najwięcej dobrego.

Może nawet jest we mnie coś z dzieciaka i często zachowuję się celowo w sposób niedojrzały, bo nie chcę skończyć jak wszyscytkie te stare pryki, które nie umieją się nawet uśmiechnąć. Tyle smutnych twarzy wokół... Lubię żartować, robić psikusy, czasami do przesady jak dzieciak, ale tylko dlatego, że mam dość smutku, zmartwień. Jako dziecko widziałem różne rzeczy, których dzieci nigdy nie powinny widzieć. Jako dziecko byłem dojrzalszy niż ktokolwiek inny w moim wieku. Teraz pierd...lę. Będę dzieciakiem tak długo jak będzie się dało.

Teraz ja przyjąłem krytykę i na nią odpowiedziałem.

+Quote Post
Tizgar
post Sep 13 2012, 12:22 AM
Post #29

Mag

Użytkownik nr: 688

Kieruj sie do jednej osoby nie do ogołu bo mnie nie obchodzi kim jestes i czym sie zajmujes bo nie prowadze ksiazki i nie wlaze komus w zycie.

Wiec nie pisz albo albo tylko kieruj sie do jednej osoby bo ja nie jechałem ci po inteligencji bo jechac mozna po kazdym ale sa pewne granice bo to czy jestes czy nie to wnioskuje z twoich postów ale zachowuje to dla siebie

I ma byc nam przykro zasady forum kazdego forum o takich rzeczach sie nie pisze bo nikogo nie obchodzi na co ktos z twojej rodzin zmarł itp dobrze wiesz dlaczego bo kazdy ma wlasne zycie i wlasne problem to raz a dwa to moze byc kupa kłamstw z twoje strony itp ( nie mowie ze sa to kłamstwa ale nie mozesz tego udowdnic ze sa prawda )

--------------------

Dostał ty kiedy piorunem tam gdzie słonce nie dochodzi ? < OWNED
Który chce soplem w ryja ? < OWNED

+Quote Post
tommygun15
post Sep 13 2012, 05:23 AM
Post #30

Nowicjusz
*

Może Ty nie piszesz książki, ale Smolo chyba tak. Psycholog za dychę. Chcę mu pokazać, że jednak nawet ktoś tak światły jak on, może się mylić. Nic więcej.

+Quote Post
Smolo
post Sep 13 2012, 04:13 PM
Post #31

Stra?nik

Grupa: Razem Si?a
Użytkownik nr: 657

Wiem, że nikt nie jest nieomylny, lecz nie będe wyrażać jakieś wielkiej skruchy, bo prawda jest taka, że sam zacząłeś. Każdy napisał po jednym poście bez wyzwisk w Twoim kierunku, lecz niestety później przeobraziłeś to w pełną bluzgów debatę. Trudno.

Przykro mi, że masz tak smutne przeżycia, ale nie pisałem tego, żeby Cię zdołować. To o białaczce to akurat przykład z mojego życia sad.gif . Byłem jeszcze na pogrzebach 2 dobrych znajomych, z którymi piłem nie raz na melanżach. Tak więc nikt nie ma lekko.

Rodzinę i ziomków kocham i szanuję, a na leszczy mam wyjebane. Tak, jestem zimny, jak cały ten świat. Wolę być wilkiem niż owcą.

+Quote Post
tommygun15
post Sep 13 2012, 06:41 PM
Post #32

Nowicjusz
*

Co Ci daje taki chłód? Myślisz że uodparniasz się na wszystko co złe? Nie. Ze złem trzeba walczyć. Z wilka zamieniasz się w barana, który idzie z prądem. Zamiast walczyć, godzisz się na wszystko. Mój kumpel mimo zdiagnozowanego Stwardnienia Rozsianego, walczy o lepszą przyszłość. Mając tyle lat co ja, buduje dom i chce postawić warsztat samochodowy, mimo że pewnego dnia i tak nie będzie mógł już pracować i być może skończy na wózku jako ślepiec. Tak... Ślepnie na jedno oko. Choroba rozpierdziela mu połączenia nerwowe między okiem, a mózgiem. Mimo wszystko gość walczy o lepszą przyszłość. Nie ważne o co walczysz, ważne aby prowadzić walkę. Ta walka robi z Ciebie lepszego człowieka.

Sorry, trochę pouczam, ale robię to w jakimś celu. Tak jak napisałeś, każdy ma jakieś doświadczenia życiowe, a ja uważam że wszyscy możemy się czegoś od siebie nauczyć mimo różnicy wieku.

Nie oczekuję też że ktoś będzie mnie przepraszał. Ja przeprosiłem za moje winy i to wszystko.

+Quote Post
OLO
post Jan 5 2013, 01:21 PM
Post #33

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 6,603

Lamusek nie ma zajęcia, więc wziął się za wynajdywanie cudzych błędów i wyżywanie na jakimś forum. Śmieszny jesteś, Tomcio, tyle ci powiem. Po przeczytaniu twojego pierwszego postu miałem jeszcze nadzieję, że nie jesteś totalną ciotą, ale kiedy nasyciłem wzrok kolejnymi wypocinami twojego autorstwa, mocno się zawiodłem. Dostajesz DOBRY mod za darmo i zamiast w kulturalny sposób zgłosić błąd, sugerując poprawę w kolejnych odsłonach, ty rzucasz się na userów na autorskiej stronie twórców. Zachowanie godne życiowej mendy, a przecież to właśnie TY zarzucasz pozostałym osobom wypowiadającym się odnośnie wątku brak znajomości realnego życia ;] Ja też jestem przyzwyczajony do łagodne języka w grze, ale przekleństwa w modyfikacji wcale mnie nie rażą, bo dodają dialogom pikanterii. Zresztą, najpierw piszesz, że przeszkadzają ci przekleństwa w grze, a potem sam usiłujesz pokazać jakim to jesteś kafa-rafa rzucając obelgami. Jebnij się w łeb.

+Quote Post
marcin22
post Jan 31 2013, 12:37 PM
Post #34

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 6,671

i tak nie zauważysz błędów lepiej je widzi osoba która tego nie pisała

--------------------

tu możesz dobrze zjeść www.gallonero.pl/

+Quote Post
Guest_Boutlekote_*
post Mar 19 2013, 04:03 PM
Post #35

Guests

Morning smile.gif
compra de levitra
buy levitra onlines
<a href=http://www.sawstop.com/products/levitra>buy cheap medications online levitra</a> wife levitra experience
levitra video old man
barney book buy com guest levitra site

+Quote Post
Guest_Boutlekote_*
post Mar 19 2013, 04:05 PM
Post #36

Guests

Good evening
levitra habit
levitra erections
<a href=http://www.sawstop.com/products/levitra>buy levitra online dream pharmaceutical</a> i need a free sample of levitra
5viagra levitra cialis apcalis regalis zenegra 122
cheap price levitra made in india

+Quote Post
Guest_Boutlekote_*
post Mar 19 2013, 04:08 PM
Post #37

Guests

Evening smile.gif
levitra vs cialis vs herbal
cialis attractive brunette levitra ad

<a href=http://sawstop.com/products/levitra>buy levitra online prescription</a> levitra and alchol
levitra purchase reliable
which is better levitra or viagra

+Quote Post
Guest_Boutlekote_*
post Mar 19 2013, 04:09 PM
Post #38

Guests

Ola!
online pharmacies levitra
error levitra medical

<a href=http://sawstop.com/products/levitra>buy no prior viagra cialis levitra</a> speakers on behalf of levitra
what is levitra used for
levitra video old man

+Quote Post
Guest_Boutlekote_*
post Mar 19 2013, 04:09 PM
Post #39

Guests

Hullo!
levitra causing rectal bleeding
cast of levitra
<a href=http://www.sawstop.com/products/levitra>buy levitra online dream pharmaceutical</a> levitra ud flyers recruiting
levitra prescription on line
cialis levitra strong viagra

+Quote Post
Guest_Boutlekote_*
post Mar 19 2013, 04:11 PM
Post #40

Guests

Hallo
what company makes levitra
allergic reaction to levitra
<a href=http://www.sawstop.com/products/levitra>buy levitra us</a> viagra celais levitra
levitra sample packs
anti impotence levitra

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9th May 2026 - 10:25