Witam, mam problem że nie mogę zagrać w Gothic Mroczne Tajemnice 2.02 :C
Pobrałem ten mod z tej stronki :
http://modbase.pl/download/gothic/mroczne-tajemnice-2-02Pobrałem z tamtąd ponieważ na oficjalnej stronce PoziomkaZ coś nie chciało się wypakować ;p
Więc instaluję najpierw Gothic 1 i 2 NK, później Player Kita 1.08k a na koniec Mroczne Tajemnice (MT), i jak wchodzę w GothicStarter.exe i jak jest Gothic Mt łatwy, średni i trudny to dałem na początek łatwy i piszę mi tak :
" Nie znaleziono punktu wejścia procedury _AIL_set_digital_master_volume_level@8 i bibliotece mss32.dll. " :C
a jak wchodzę w GothicMod to piszę jaki plik ASC którego już nie pamiętam ;//
Więc wziąłem usunąłem/odinstalowałem wszystko i od nowa ;/
Zainstalowałem Gothic 1 i 2 Nk, później Player Kita 1.08k i na koniec MT (nie wiem czemu się powtarzam xd)
No i chcę żeby ktoś może mógł by mi pomóc to zrobić bo instalka MT 2.02 jest oznaczona czaszką i jak w nią wchodzę to jest normalnie install i daję żeby zainstalować do D:Gothic, nie do System bo już kiedyś czytałem

Pamiętam że kiedyś grałem w MT ale to już z rok temu i to był jakiś link z YT ale to chyba było "Demo" tak to ujmę bo nie wiedziałem co tam zrobić a w Gothic Starterze była ikona ":D" a tutaj jest Zielony Gothic "Łatwy", Niebieski Gothic "średni" i Czerwony Gothic "trudny"

P
Więc jak można proszę o najszybszą Odp :/!!!!