CYTAT(Tizgar @ Aug 29 2012, 02:42 AM)

przemko mowisze ze neichce na bugach a jedziesz na kodach kereth jest niesmiertelny i nieda sie w zaden sposób pozbawic go jego inwetarza
A ty jak widac sam sie przynajesz do kodów
Sa prostsze sposoby ktore daja nieskoczona rude i nawet nie podlegaja pod buga zbytnio
a więc uważasz że przeniesienie inventarza do skrzyni obok to jest oszustwo ?
moim zdaniem w prawdziwym życiu nie miałbym lagów gdybym wchodził do supermarketu a nie żabki. To jest tylko pomaganie grze, mam PC który pamięta pierwsze wydanie Gothica1, więc to konieczność.
natomiast w prawdziwym życiu topielec(hipotetycznie) po wrzuceniu do wody potrafiłby zabić, tutaj nie.
Także trzeba myśleć jak się gra, niestety przyczepiłeś się byle czego by tylko wstawić zbędny komentarz.
bug w kodzie programowania to syntax error albo logiczny
bug w programie to nieprzewidziane przez programistę wydarzenie
natomiast bug w grze, to wydarzenie nie mające odzwierciedlenia w logicznej rzeczywistości zaburzający bilans, tzn pomagający albo przeszkadzający graczowi.
do innych:
sami czasami myślcie a nie słuchajcie tych "wybitnych", jestem pewien że gracz tizgar oszukuję na swoich savach gre, ja mam max +80 PN z gry do tego czasu, czyli do powrotu od pradawnych
CYTAT(Tizgar @ Aug 29 2012, 02:42 AM)

Sa prostsze sposoby ktore daja nieskoczona rude i nawet nie podlegaja pod buga zbytnio
jedyne jakie znam sposoby na nieskończoność rudy, to tak jak powiedział Made of Hate jest arena i chyba coś z grą w kości(na razie nie mogę), jest też kupowanie stalowych prętów od huno i przerabianie na broń, konwoje. natomiast +50% rudy za pobicie to jest bug, błąd w grze. nielogiczny i jak dla mnie stosowanie takich tricków to oszustwo, może nie takie samo jak marvin i item ... ale wsadziłbym za kratki ^^
Ten post został edytowany przez przemko: Aug 29 2012, 09:44 AM