IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Gothic Mroczne Tajemnice - Tabela Doświadczenia
Polson
post Jul 19 2011, 09:04 PM
Post #1

Nowicjusz
*

Group: Members
Member No.: 4,800
Nr GG: 5978854

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak można zmienić tabele doświadczenia. W Gothic MT w wersji 2.02 bardzo ciężko zdobyć sensowny lvl. Żeby rozgrywka była wygodna musiałem nieźle kombinować, mało tego do 20 lvla inwestowałem tylko w siłę i walkę bronią dwuręczną.

Według starej tabeli doświadczenia aktualnie powinienem mieć około 30-32lvl, a mam 20. (To zapis w którym pakowałem tylko w siłę i walkę bronią dwuręczną.)

Obecną tabele chce zamienić na tą z podstawowych wersji Gothica. Mam nadzieję, że ktoś potrafi to zrobić, bo gram dla przyjemności w Gothica. Nie interesuje mnie poziom trudności, a kody to największe głupstwo...

A teraz już nie na temat. Czy wy też macie problem z walką zaraz po rozmowie? Kiedy rozmawiam już z NPC i wiem, że za chwile będę z nim walczył to już mi się gotuje krew... dlaczego? Zanim przejmę kontrolę nad Bezimiennym dostaje już 2-3 ciosy. Często jest już wtedy po walce.

Dzięki temu, że "lvlowanie" i walka po rozmowie jest utrudniona dostanie się do pradawnych jest nie możliwe...

Jest jeszcze cała masa innych błędów, ale o tym może jak zobaczę że jest zainteresowanie tym tematem.
Go to the top of the page

+Quote Post
Google Bot
post Jul 19 2011, 09:04 PM
Post #

Google Ads

Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.

Quote Post
Polson
post Jul 19 2011, 10:15 PM
Post #2

Nowicjusz
*

Chce zmienić tabele doświadczenia żeby mieć więcej PŻ oraz PN... Dzięki temu mam większe szanse na przeżycie oraz więcej przyjemności z gry... Nie urządza mnie wieczne latanie z bronią dwuręczna... Chciałbym jeszcze mieć wystarczająco dużo zręczności i posługiwania się kuszą... Kręgi magii również za darmo się nie zrobią...

Przejdę cały dodatek zabijając wszystko co się da. Oczywiście w granicach rozsądku. Zobaczymy na ile będę mógł rozwinąć postać...

Napiszę jeszcze raz! Gram w Gothica dla przyjemności, a nie dla poziomu trudności... W grach online mam wystarczająco duży poziom trudności, a kiedy włączam Gothica chce się odstresować smile.gif

Proszę nie piszcie mi że na XX lvlu można zabić XX przeciwnika. Chce po prostu starą tabele doświadczenia z podstawowych wersji Gothica!

+Quote Post
Polson
post Jul 20 2011, 07:39 AM
Post #3

Nowicjusz
*

Mistrzu... Jak możesz pisać, że nie można zmienić tabeli doświadczenia? To jakim cudem zrobili to twórcy moda? Innosa poprosili?

Bardzo Ci dziękuje za rady, ale jak już pewnie wiesz chce zmienić tabele doświadczenia!

+Quote Post
Mistrzu
post Jul 22 2011, 09:26 AM
Post #4

Szkodnik

Member No.: 4,614

poszukam na themodders.org tam wszystko jest wystarczy troche poszukać i masz

--------------------

OSTRY KOSIARZ URIZIELA

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2026 - 08:32