|
Premiera Gothic 4, Kto już kupił G4 ?? |
|
|
|
Google Bot
|
Oct 15 2010, 09:13 PM
|

Google Ads

|
Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.
|
|
|
|
|
|
|
|
Oct 16 2010, 09:16 AM
|
Cie?

Group: Members
Member No.: 3,216

|
Słuchajcie, a poropos Arcanii to, kiedy kliknąłem w napis "Zainstaluj Arcanię" to w lewym górnym rogu mi wyskoczył napis, że mam Trojan, więc skanuje ten folder w, którym mam trojana i kiedy myślałem że już go usunąłem to ciągle wyskakuje ten sam błąd, więc się wkurzyłem i usunąłem wszystkie niepotrzebne pliki (wszystkie były nie potrzebne) i ciągle wyskakuje mi ten sam błąd, więc chciałbym się zapytać czy nie wie nikt jak temu zaradzić ??? A nazwa trojana brzmi tak: Win32/Inject.NEI koń trojański
This post has been edited by lech_kolejorz12: Oct 16 2010, 09:23 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
Oct 16 2010, 09:54 AM
|

Mag

Member No.: 3,023

|
CYTAT(lech_kolejorz12 @ Oct 16 2010, 09:16 AM)  Słuchajcie, a poropos Arcanii to, kiedy kliknąłem w napis "Zainstaluj Arcanię" to w lewym górnym rogu mi wyskoczył napis, że mam Trojan, więc skanuje ten folder w, którym mam trojana i kiedy myślałem że już go usunąłem to ciągle wyskakuje ten sam błąd, więc się wkurzyłem i usunąłem wszystkie niepotrzebne pliki (wszystkie były nie potrzebne) i ciągle wyskakuje mi ten sam błąd, więc chciałbym się zapytać czy nie wie nikt jak temu zaradzić ??? A nazwa trojana brzmi tak: Win32/Inject.NEI koń trojański Jak twój antywirus to Nod32 to go wyłącz i zainstaluj
|
|
|
|
|
|
|
|
Oct 22 2010, 02:52 PM
|
Cie?

Member No.: 3,216

|
O Grze mogę powiedzieć tak - Spelbound znowu zjebało sprawę tak samo jak z Gothic 3: Zmierzch Bogów, a to dlatego, że gra jest nie zoptymalizowana i się tnie nawet na najlepszym sprzęcie i Arcania to w ogóle nie jest RPG, bo możliwość swobodnego wyboru miałem dopiero po 40 minutach gry, a mianowicie w pobocznych queście z antałkiem miodu, bo mogłem wybrać czy za niego zapłacę, czy go pobiję gościa, który miał mi go sprzedać/dać . Tak więc nie będę na razie w nią grał, bo się tnie i czekam na Patcha, który to zoptymalizuje
This post has been edited by lech_kolejorz12: Oct 22 2010, 02:53 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 19 2011, 08:10 AM
|
Nowicjusz

From: Lublin
Member No.: 4,229

|
MOIM ZDANIEM PRAWDZIWY GOTHIC SKOŃCZYŁ SIĘ NA G2 NK. Trójka Gothica mi sie nie podoba a ARCANIA TO GÓWNO. Jak oni ośmielili się wogóle nadać tej badziewnej grze tytuł "Gothic" ??
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|
|