|
Grafika 3d, Stworzyłeś jakieś cudo w trzech wymiarach? Wrzuć tu |
|
|
|
Google Bot
|
Jan 22 2009, 05:33 PM
|

Google Ads

|
Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 26 2009, 08:21 PM
|

Cie?

Group: Members
Member No.: 18

|
Chciałbym skomentować te grafiki (oczywiście jeżeli można, jeżeli nie to post do usunięcia xD) Ogólnie bardzo dobrze wykonana grafika:D Mam tylko jedno zastrzeżenie do tej grafiki z napisem koniec, ponieważ w dwóch momentach obraz zaczyna migać. A tak poza tym Wejherowo Rulez

Błędy człowieka szlachetnego są jak zaćmienie słońca lub księżyca. Wszyscy je widzą. (Konfucjusz)
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 31 2009, 02:05 PM
|

Nowicjusz

Group: Members
From: Beskid
Member No.: 237

|
Bardzo fajne animacje zdunek  , może poszukasz więcej swoich prac i wrzucisz tutaj ? Np. Te które pokazywałeś na TM. Tak btw. ty robiłeś tą animacje poziomek, z tym płynącym statkiem pirackim ?

"Niewiele jest zalet, których Polacy by nie mieli, i niewiele jest też wad, których umieliby się ustrzec" "To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku" "Armia baranów, dowodzona przez lwa, jest silniejsza od armi lwów, dowodzonych przez barana"
Winston Churchill
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 31 2009, 03:57 PM
|

Ken'Udz mistrz stali i runy.

Group: Root Admin
From: Wejherowo
Member No.: 1

|
CYTAT(XnaimaD @ Jan 31 2009, 03:05 PM)  Bardzo fajne animacje zdunek  , może poszukasz więcej swoich prac i wrzucisz tutaj ? Np. Te które pokazywałeś na TM. Tak btw. ty robiłeś tą animacje poziomek, z tym płynącym statkiem pirackim ? ostatnio nic nie robię w 3d, niestety, mam trochę ważniejsze sprawy na głowie. Tak, to ja popełniłem tą animację ;] chciałem robić nową wersję, miałem w 2/3 zrobiony model statku, ale ... padł mi dysk seagate(nigdy więcej tego gówna nie kupię) z tz. czarnej serii(nazwali ją tak niedawno) większość dysków pada po kilku tygodniach  i statek poszedł.... no i drugi raz się za to nie zabrałem

Tylko idiota problem rozwiązuje komendą format c: Nie jestem pesymistą, jestem optymistą z doświadczeniem !
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 12 2009, 03:35 PM
|

Ken'Udz mistrz stali i runy.

Group: Root Admin
From: Wejherowo
Member No.: 1

|
CYTAT(Thorus12 @ Apr 12 2009, 02:44 PM)  Tu też dam pare prac: (zaznaczam , że jestem początkującym xD) Topór:  Karczma:  Miasto Assasynów:  Powóz:  jeśli dobrze widzę to jest to google sketchup, proponuję zmienić program na taki który na prawdę jest do modelowania, a nie prawie że do stawiania gotowych elementów polecam 3d max, blender, wings 3d , maya itp... a tak, jak na sketchup to nie jest źle

Tylko idiota problem rozwiązuje komendą format c: Nie jestem pesymistą, jestem optymistą z doświadczeniem !
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|
|