Po 1: wy jestescie duzo dluzej ;D Po 2: wlasnie chce sie po to wymienic zeby miec wiecej wejsc , co nie?
Wymiana banerami powinna polega? na korzy?ci obydwóch stron, w tym przypadku nam nie daje to kompletnie nic, Wam daje to dosy? sporo, wr?cz powiedzia?bym bardzo du?o
Tylko idiota problem rozwi?zuje komend? format c: Nie jestem pesymist?, jestem optymist? z do?wiadczeniem !
Group: Members
From: Kutno
Member No.: 23
Nr GG: 9555650
Nie wiadomo.Z tego co slychac to prawie nikt nie klika w bunnery.A skad wiesz ze te kilkadziesiat osob ktore wlazly na moje strony byly u was? Moze ich nie by?o?
www.modders-group.ugu.pl - forum grupy moddingowej tworz?cej moda pt. "Kopalnia Mythrillu"
Group: Redaktor Skowytu TheModders
From: Podlasie
Member No.: 29
CYTAT
Z tego co slychac to prawie nikt nie klika w bunnery
To po co chcesz si? wymienia??
Buttony i bannery daj? du?o. Jak s? ciekawe i charakterystyczne (tzn. wybijaj? si? jako?), to zaciekawiony u?ytkownik wejdzie tam. Pó?niej, je?eli si? mu strona spodoba, to powie dla kogo? o tej stronce itd.
Group: Redaktor
From: Gmod Idiot Box
Member No.: 106
A istnieje mo?liwo?? wymiany bannerami pomi?dzy Poziomkaz a Gothic UP ? mog? pogada? z Kacpim na ten temat bo akurat na GUP trwa przebudowa strony która niewiadomo ile potrwa
A istnieje mo?liwo?? wymiany bannerami pomi?dzy Poziomkaz a Gothic UP ? mog? pogada? z Kacpim na ten temat bo akurat na GUP trwa przebudowa strony która niewiadomo ile potrwa
Group: Members
From: Koszalin
Member No.: 3
Nie oszukujmy si? to jest portal który jest komercyjnym portalem moderskim. Dekster ma racj? i nikt nie ma prawa go ucisza?, a to dlatego ?e bannery nawet si? sprzedaje, je?li si? je sprzedaje to czemu poziomkaz.pl ma pozwala? na zamieszczanie ich za darmo bardzo ma?ym stron??
Edit by Zdunek: Nie powiedzia?bym ?e komercyjny, jedyny zarobek to reklamy, zarobek który idzie na domen? i serwer ;]