Woow
No powiem tak, nie spodziewa?em si? tego, z reszt? jak pewnie wszyscy oczekuj?cy na moda. Rozumiem wasz? z?o?? na "niecierpliwych" i jasne macie pe?ne prawo tak post?pi?, ale czy to jest m?dra decyzja. Nie wydaj? mi si?, ?eby embargo na ?ciaganie tajemnic zmienilo cokolwiek w ludziach do których macie pretensje, raczej przeciwnie zapluj? si? ze zlo?ci, b?da rzuca? k*rwami, zrodzi to same zle emocje. Poza tym zawsze s? ludzie "niezadowoleni:, no nigdy nie ma tak zeby wszyscy si? cieszyli, nigdy! a tu na poziomce kurcze no przeciez macie tylu fanów, któzy cierpliwie czekaj?, pisz? na forum i takie rozczarowanie. Nie wydaj?c dziela poniekad si? od niego odcinacie, tyle pracy i co do szuflady? kurcze powinninscie sie nim chwalic zbierac pozytywne recenzje. Nie wiem czy to dla Was argument ale jak byscie za?ozyli konto i "co ?aska" to mysle ze nie ja jeden z checia zaplacilbym za Wasza prace, nie tylko s?owami i uznaniem. No chlopaki latami ?ledzimy Wasz? prac?, zakonczcie to pozytywnie a nie takim fermentem
Pozdrawiam i oczywi?cie tez mam nadziej? ze to prowokacja