To ty szczeniaczku jesteś pośmiewiskiem, bo wszyscy się z Ciebie śmieją, a nie ze mnie. Spójrz chociażby na to forum - kto tu niby Cię szanuje? Nikt. Jesteś zwykłym trollem i nic więcej. Wyjdź na ulice i powiedz to ludziom w twarz, a nie zgrywasz kozaka na forach. To ja mam respekt u ludzi wokół, a z Ciebie wszyscy zawsze się śmiali, dlatego tak Cię to zabolało, że powiedziałem Ci prawdę o Tobie. Masz trudny charakter, myślę się że nie masz przyjaciół ani dziewczyny, jedyne co masz to jakaś tam szczątkowa wiedza. Próbowałeś się nią wybronić, ale niestety nie wyszło

. Dlatego tak się wkurwiłeś, bo zostałeś zmiażdżony i nie umiesz się pogodzić z porażką. Jak wiadomo dzieci nie umieją przegrywać. Używasz słownicwa, którego ja używałem w 6 klasie podstawówki i powtarzasz się bez lepszych argumentów. I ty masz człowieku 23 lata? haha To jakiś żart. Najwyżej fizycznie, ale umysłowo jesteś cofnięty do gimnazjum. Uwierz mi, że mogę z Tobą iść na jakikolwiek test inteligencji i mogę się założyć o wszystko, że wygram. Możemy iść zagrać w jakiekolwiek gry logiczne, chociażby szachy czy układanie kostki Rubika smarkaczu. Nie bronię Ci krytyki, bo każdy ma do tego prawo, ale tylko jeśli ma jakieś porządne uzasadnienie. Jeśli Ty wyjaśniasz to tym, że to jest gra i że masz dość chamstwa na podwórku to nie mamy o czym rozmawiać

.
CYTAT
Klimat polskiego więzienia do gry osadzonej w klimatach fantasy? Tego się po prostu nie robi.
A kto kurwa decyduje co się robi, a co nie. W grach, jak i w filmach panuje "wolna amerykanka", każdy umieszcza w nich co chce. Nikt nikomu nic nie zabrania. Ważne, żeby film/gra zarobił/a na siebie, lub w przypadku darmowych produkcji zdobyła większy rozgłos. W Wiedźminie przeniesiono polski syf do gry, a gra cieszy się ogromną popularnością, ale Ty oczywiście wiesz wszystko najlepiej. I nie mów do mnie chłopczyku, bo mam więcej lat niż Ty.
CYTAT
Jeśli jakimś cudem usunęlibyście przekleństwa, to grywalność nie ucierpiałaby. Gwarantuję.
Ale jeśli dołożyliby ich więcej to przybyłoby fanów klimatu Wiedźmina.
CYTAT
Ja nie boję się brutalnej rzeczywistości. Nie wiesz co przeszedłem w życiu więc nie pierdol.
Skoro mówisz, że jesteśmy sprawcami własnych nieszczęść to musiałeś często robić głupoty w swoim życiu jeśli jesteś tak doświadczony przez życie i mówisz, ile to nie przeszedłeś. Czyli jednak nie jesteś taki mądry za jakiego się uważasz. A tak wogóle to gówno prawda, nie wiadomo jakie wygórowane możesz mieć ambicje, a wystarczy usterka w samochodzie/pociągu/samolocie nie z Twojej winy. Jak zginie Ci najbliższy ziomek(o ile go masz) na białaczke to pojmiesz to. Czytając Twoje posty nadal podtrzymuje, że huja wiesz o życiu.
CYTAT
Solidarność dzisiaj robi protesty na które przychodzi maks. kilka tysięcy ludzi...
A byłeś chociaż raz na pikiecie jak ja chociażby ostatnio na proteście przeciwko ACTA w Poznaniu, lub w innym mieście?
CYTAT
Z tego zdania bije brak logiki. O czym tu w ogóle napisałeś, bo nie bardzo rozumiem.
Jak nie wiesz, że słowo fikcyjny oznacza również wymyślony, nierzeczywisty, nierealny, to nie dziwię się że nie rozumiesz tępaku. Jak już napisałem, jesteś skończony, próbujesz się wybronić, lecz nędznie Ci to wychodzi. Suma sumarum to Ty zawsze wiesz wszystko najlepiej, Ty zawsze jesteś pierwszy, najlepszy i najmądrzejszy. Z Twoich słów wynika, że wszyscy ludzie wokół to plebs, skończeni idioci. No to powodzenia w życiu. Koniec dyskusji. Ukończ jakąś szkołę, może wtedy porozmawiamy. Żegnam.