Ja pierd....lę.... Jakie k...a zje...y... Tępe zakute łby. W testach ze mną? Chłopcze, najpierw naucz się podcierać dupę. Nie pogrążaj się się, bo robisz z siebie pośmiewisko. Nie potrafisz skonstruować zdania na temat zawarty w tym wątku, więc lepiej nie pisz wcale. Profesjonalni twórcy gier po to zakładają fora, by fani tych gier mogli je skrytykować. Czy podoba Ci się to czy nie, mam do tego prawo, a zabraniając mi krytyki robicie z siebie zamkniętą społeczność idiotów. Dlaczego nie potraficie tego zrozumieć? Ano dlatego że jesteście idiotami.
Żal to jest z Ciebie. Nie oglądam dennych filmów, dlatego napisałem że nie oglądałem Egzorcysty. Użyj swoich szarych komórek, które jak twierdzisz, posiadasz w nadmiarze.
CYTAT
Twoje odpowiedzi tylko potwierdzają, że jesteś jeszcze dzieciaczkiem. Mówiąc o życiu tylko przeświadczasz nas, że nic o nim nie wiesz. Skąd wiem, że nie masz dzieci i żony? Bo to po prostu "bije" z twoich postów. Interesuję się trochę psychologią. Da się to wyczuć. Jak podrośniesz trochę i będziesz wiedział więcej o życiu to zrozumiesz.
Z psychologią możesz mieć tyle wspólnego, że wyjebali Cię z kierunku za słabe wyniki w nauce. Kolejny polski spec od wszystkiego się znalazł... Dzieciaczka sobie możesz zrobić dzięciole.
CYTAT
A nie przyjmujesz do wiadomości, że może Poziomki wbrew twojej regule, właśnie chciały przenieść klimat ulicy do fikcyjnej gry, żeby właśnie nie była aż tak fikcyjna?
Z tego zdania bije brak logiki. O czym tu w ogóle napisałeś, bo nie bardzo rozumiem. Mojej regule? Klimat polskiego więzienia do gry osadzonej w klimatach fantasy? Tego się po prostu nie robi. Jak będę chcial wulgaryzmów to wyjdę na podwórko, żeby posłuchać małolatów. Od gry oczekuję czegoś innego. Ale jak Ty to możesz zrozumieć... Rycerz.
CYTAT
Tworzą klimat razem z całą fabułą sprawiając wrażenie, że jest się naprawdę w koloni karnej pełnej psychopatów.
Sprawiają wrażenie, że teksty pisał jakiś upośledzony psychicznie patafian. Nic więcej.
Ja nie boję się brutalnej rzeczywistości. Nie wiesz co przeszedłem w życiu więc nie pierdol. Mam po prostu dosyć chamstwa. Owszem ja też przeklinam, ale staram się tego wyzbyć. Wszędzie gdzie się nie ruszę, słyszę jak ludzie rzucają kurwami. Irytuje mnie to. Nie mów mi, że jestem w gimnazjum. Wczoraj skończyłem półroczny staż na stanowisku Operator tokarek sterowanych numerycznie i uwierz, nie jest to łatwe. W przyszłym togodniu otrzymam umowę o pracę na 2 lata. Chyba wystarczy, abyś przestał pierdolić głupoty cwaniaczku. Lat mam 23 chłopczyku więc zamknij ryj.
I co Ty niby umiesz wyczuć marna imitacjo psychologa? Nic nie umiesz. Idź się rozpłacz najlepiej.
Tizgar jeśli przyjmujesz do wiadomości to co się dzieje wokół Ciebie i nie próbujesz z tym walczyć, wiedząc że to jest złe, to jesteś kolejnym baranem. Jesteś kolejnym baranem prowadzonym na rzeź. Przez takich ludzi ten kraj upada.
Jeśli jakimś cudem usunęlibyście przekleństwa, to grywalność nie ucierpiałaby. Gwarantuję.
Przemko gimbusie wracaj do szkoły... Gdzie widzisz głupotę? Nie skonstruowałeś, ani jednego normalnego zdania. Nie pouczałem Cię zjebie jak się gra w Gothica tylko dałem wskazówkę idioto. Jeśli chcesz to skorzystasz, a jeśli nie to dalej się męcz. Ja nie mam problemów z przejściem gry, oprócz tych problemów z winy twórców moda. Jeśli Cię ciągle zabijają to widać jak umiesz grać...
Wiem co mówi Thangor. I co w tym kurwa dziwnego? Tam akurat przekleństwo jest dobrze umiejscowione i pasuje do sytuacji. Ja wskazałem jedynie miejsca w których przekleństwa wcale nie pasują.
Zniechęciłem się na MT? Nie idioto. Gram nadal jakbyś nie wiedział, bo ten mod jest wystarczająco grywalny, by w niego zagrać. A wiedz że nie gram w byle gówno.
Przemko, który mój post był nielogiczny rycerzu?
Jeśli tak samo traktujecie każdego kto krytykuje Waszego moda, to naprawdę współczuję. Powinniście zdawać sobie sprawę z tego, że nie jesteście idealni i coś mogliście w modzie zjebać. Możecie coś poprawić i możecie nie poprawiać, ale przynajmniej wysłuchajcie do kurwy nędzy czyjejś krytyki.