OD RAZU PRZEPRASZAM UŻYTKOWNIKA SMOLO ZA OBRAZĘ.
Smolo - po przeczytaniu Twojego posta stwierdzam co nastepuje: masz coś z rycerza... zakuty łeb! Naucz się czytać ze zrozumieniem dzięciole i wtedy bierz się za dyskusję z kimś kto jest na wyższym poziomie inteligencji niż Ty.
CYTAT
Musieliby wtedy wszystkie dialogi przerobić na staropolskie
Weź przykład z podstawki Gothica. Dialogi są świetne, bez wulgaryzmów. Klimat kolonii karnej świetnie oddają sytuacje kiedy na początku co chwila dostajesz oklep. To jest wystarczające.
Graczy przyciąga grywalność, na którą składają się: świetna, nieliniowa fabuła, wiele przedmiotów i npc-ów, wiele ścieżek rozwoju, KLIMAT!!!, świat gry, stabilne działanie, grafika i muzyka. Nigdy do gry nie przyciągnęły nikogo wulgaryzmy. Wulgaryzmy mogą zawierać się w klimacie gry, ale nigdy nie stanowią kluczowej atrakcji. Trzeba być tępym osłem, żeby tego nie zrozumieć.
CYTAT
zbliżony bardziej do rzeczywistości jak to powinno mieć miejsce w grach RPG.
W grach RPG rzeczywistość jest fikcyjna. Nie przenosi się klimatu blokowiska, albo grypsery więziennej, do gry osadzonej w średniowiecznym świecie fantasy. Zatrudnij się w jakiejkolwiek firmie tworzącej gry, a wyrzucą Cię stamtąd na kopach.
CYTAT
Jednak na tak dużą ilość różnego rodzaju błędów, doczepiając się tylko tych piw i przekleństw chciałeś pokazać, że co?
Że można zrobić genialnego moda bez wulgaryzmów. Dotarło, czy muszę znowu tłumaczyć?
CYTAT
obrażanie od skończonego idioty twórcy dialogu, gdzie na porządku dziennym wszędzie słychać piw, a nie butelek piwa jest co najmniej nietaktowne
Nawet w "Psach", aktorzy używali wulgaryzmów zgodnie z zasadami języka polskiego. Nietaktowne jest czytanie postów bez zrozumienia.
CYTAT
gdzie tu niby ta konstruktywna krytyka.
Wejdź w Panel Sterowania -> opcje ułatwień i dostępu -> wybierz program Lupa. Wtedy zobaczysz krytykę, bo chyba masz zbyt złaby wzrok, aby ją dostrzec bez wspomagacza.
CYTAT
To tak jakbyś wysłał list do Williama Friedkina, że w Egzorcyście z 1973 roku było za dużo przekleństw, które nadpsuły biggrin.gif klimat filmu. Morderstwa, elementy gore, opętanie przez szatana owszem, ale po co te przekleństwa, które zupełnie nie pasują do klimatu opętań tongue.gif
Nie oglądałem, bo te komercyjne filmy o opętaniach to kompletna bujda. Gdybyś zagłębił się w temat, wiedziałbyś dlaczego tak mówię.
CYTAT
Czy nie rozumiesz meritum, że taka mogła być koncepcja reżysera na ten film, że wszystko razem tworzy jedną, spójną całość. Taki reżyser, by wogóle nie odpowiedział, albo by cię wyśmiał. To taka mała aluzja do tego tematu. Masz szczęście, że wogóle Poziomki z tobą polemizują.
Poziomki nie mają jeszcze takiego dorobku jak wspomniany przez Ciebie reżyser, więc niech nie zadzierają nosa wyżej czoła.
CYTAT
Dzieci nie mają o tym zielonego pojęcia, bo żyją w beztrosce i naoglądali/naczytali się "kolorowych opowieści", gdzie wszystko kończy się "happy endem".
Kiedy zrozumiesz, że wszystko powinno kończyć się hepi endem? Nic nie kończy się szczęśliwie, tylko z naszego powodu. Jesteśmy sprawcami własnych nieszczęść. Jeśli tego nie rozumiesz to naprawdę nie znasz się na życiu.
Polacy kradną, piją i przeklinają, bo są leniwymi idiotami, którym nie chce się ruszyć dupy do uczciwej pracy. A nawet jak już mają dobrze płatną pracę to i tak kradną. Nie mów o rzeczach których nie znasz, bo dajesz świadectwo własnego idiotyzmu. Mówiąc o życiu, będziesz nadal się pogrążał.
CYTAT
. Przecież to w większości plebs, nie?
Większa część polskiego społeczeństwa, z Tobą na czele to umysłowy plebs.
Ja nie oczekuję, że twórcy coś z tym zrobią. Ja tylko skrytykowałem to co mi się nie podobało w modzie i podałem propozycje poprawek. A co z tym zrobią twórcy, to ich sprawa.
CYTAT
Skończ najpierw gimnazjum i znajdź dziewczynę, wtedy wyładujesz swoje frustracje w łóżku, chociaż która chciałaby takiego sobka?
Skąd wiesz, że nie mam ślicznej żony i dwójki dzieci? Ignorant.
W MT ludzie grają bo to jest dobry mod. Odrzuca jednak masa błędów. Niektóre misje, mimo nieliniowej fabuły, trzeba wykonywać w określonej kolejności, by nie zaliczyć błędu, a to jest niedopuszczalne. Nie ma więc czym się chwalić ponad to, że mod jest po prostu bardzo grywalny. Nie pasują mi w nim tylko wulgaryzmy i błędy programu.
K...a kto wymyślił ograniczenie liczby cytatów?!
Przemko, a jeśli chodzi o Thangora i księgę, której nazwy nie śmię tu wymówić, to zaliczyłem to zadanie.
This post has been edited by tommygun15: Sep 11 2012, 02:32 PM