IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Gothic Mroczne tajemnice Problem z kowalstwem, Brak opcji dialogowych.
Unilakos
post Jul 23 2012, 11:17 AM
Post #1

Nowicjusz
*

Grupa: Members
Użytkownik nr: 5,535

Witam wszystkich użytkowników.

Tworzę ten temat z powodu, pewnego problemu. Jeśli dana komplikacja pojawiła się gdzieś na forum to przepraszam i proszę o link do tematu z danym problemem.

Otóż tak:

Postanowiłem się nauczyć kowalstwa. Pierwszego stopnia nauczyłem się u Sanda (Kowal w obozie przed kopalnią). Wszystko pięknie i fajnie, gdyby nie to, że zniknęły wszystkie opcje dialogowe. Nie tylko z Sandem. Ale z wszystkimi kowalami w Kolonii. Anghar i Argorn, Ci którzy mogli mnie
nauczyć wcześniej kowalstwa, teraz milczą na ten temat. Wiem, że Argorn, byłby najlepszym wyborem, bo może nas nauczyć (albo może nam zrobić) zbroi z łusek smoka, ale mnie osobiście ta zbroja zbytnio nie obchodzi. Próbowałem też, przyzwać kodami postać pod nazwą "The Cheater", niestety On też nie ma nic do powiedzenia w sprawie kowalstwa.

Bardzo proszę o napisanie co mam w tej sprawie zrobić. Proszę o nie pisanie mi "Wczytaj wcześniejszy save". Bo niestety, save przed nauka kowalstwa u Sanda nie mam Albo napisanie treści jakiegoś kodu, który by przyzwał jakiegoś NPC, który by mnie nauczył kowalstwa. Aha, nie mogę również ostrzyć mieczy, bo tego też trzeb się bodajże nauczyć. Wszystkie opcje zniknęły po nauce tej umiejętności.

Jeśli był już taki temat, przepraszam i proszę o podesłanie linku do danego tematu.

Dziękuje Unilakos

PS: Korzystałem z opcji "Szukaj" na forum, ale nic nie znalazłem.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tenudzyn1311
post Jul 25 2012, 08:32 PM
Post #2

Nowicjusz
*

Grupa: Members
Użytkownik nr: 5,467
Nr GG: 4995722

A który masz rozdział .?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w tym temacie

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12th August 2026 - 16:56