IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Gothic Mroczne Tajemnice - Tabela Doświadczenia
Polson
post Jul 19 2011, 09:04 PM
Post #1

Nowicjusz
*

Grupa: Members
Użytkownik nr: 4,800
Nr GG: 5978854

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak można zmienić tabele doświadczenia. W Gothic MT w wersji 2.02 bardzo ciężko zdobyć sensowny lvl. Żeby rozgrywka była wygodna musiałem nieźle kombinować, mało tego do 20 lvla inwestowałem tylko w siłę i walkę bronią dwuręczną.

Według starej tabeli doświadczenia aktualnie powinienem mieć około 30-32lvl, a mam 20. (To zapis w którym pakowałem tylko w siłę i walkę bronią dwuręczną.)

Obecną tabele chce zamienić na tą z podstawowych wersji Gothica. Mam nadzieję, że ktoś potrafi to zrobić, bo gram dla przyjemności w Gothica. Nie interesuje mnie poziom trudności, a kody to największe głupstwo...

A teraz już nie na temat. Czy wy też macie problem z walką zaraz po rozmowie? Kiedy rozmawiam już z NPC i wiem, że za chwile będę z nim walczył to już mi się gotuje krew... dlaczego? Zanim przejmę kontrolę nad Bezimiennym dostaje już 2-3 ciosy. Często jest już wtedy po walce.

Dzięki temu, że "lvlowanie" i walka po rozmowie jest utrudniona dostanie się do pradawnych jest nie możliwe...

Jest jeszcze cała masa innych błędów, ale o tym może jak zobaczę że jest zainteresowanie tym tematem.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Polson
post Jul 19 2011, 10:15 PM
Post #2

Nowicjusz
*

Grupa: Members
Użytkownik nr: 4,800
Nr GG: 5978854

Chce zmienić tabele doświadczenia żeby mieć więcej PŻ oraz PN... Dzięki temu mam większe szanse na przeżycie oraz więcej przyjemności z gry... Nie urządza mnie wieczne latanie z bronią dwuręczna... Chciałbym jeszcze mieć wystarczająco dużo zręczności i posługiwania się kuszą... Kręgi magii również za darmo się nie zrobią...

Przejdę cały dodatek zabijając wszystko co się da. Oczywiście w granicach rozsądku. Zobaczymy na ile będę mógł rozwinąć postać...

Napiszę jeszcze raz! Gram w Gothica dla przyjemności, a nie dla poziomu trudności... W grach online mam wystarczająco duży poziom trudności, a kiedy włączam Gothica chce się odstresować smile.gif

Proszę nie piszcie mi że na XX lvlu można zabić XX przeciwnika. Chce po prostu starą tabele doświadczenia z podstawowych wersji Gothica!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 4th May 2026 - 11:20