IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Błędy Mroczne Tajemnice 2.01, temat zbiorczy
Zdunek
post May 1 2010, 11:08 AM
Post #1

Ken'Udz mistrz stali i runy.

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

Wypisujcie tu wszystkie znalezione błędy, patrzcie także czy ktoś już o tym nie wspomniał, jeśli się uda to będziemy wypisywali w tym poście także błędy rozwiązane.....

Edit:
Proszę o dokładnie opisywanie w jakim momencie gry jesteście i co robiliście czyli który rozdział, jakie miejsce, oraz sytuacja w jakiej doszło do błędu

--------------------

Tylko idiota problem rozwiązuje komendą format c:
Nie jestem pesymistą, jestem optymistą z doświadczeniem !
Go to the top of the page

+Quote Post
44 Stron V   1 2 3 > »   
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 99)
Google Bot
post May 1 2010, 11:08 AM
Post #

Google Ads

Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.

Quote Post
Bezi1
post May 1 2010, 11:15 AM
Post #2

Nowicjusz
*

Grupa: Members
Użytkownik nr: 2,918
Nr GG: 13144894

No ja mam problem mały xd smile.gif jak wychodzę ze starej kopalni to mnie wszyscy strażnicy atakują nie wiem dlaczego ?

Co jest grane ?

--------------------

Prawdziwego mężczyznę poznaję się jak kończy a nie jak zaczyna :)

+Quote Post
kuczaja
post May 1 2010, 11:19 AM
Post #3

Cie?
**

Użytkownik nr: 3,146
Nr GG: 10083648

ja przed chwileczką odkryłem błąd w palisadzie w obozie przed kopalnią. w miejscu przy ścianie skalnej gdzie są po drugiej stronie te zwłoki kopacza można na upartego prześlizgnąć się między palami. Między którymi widać bo są między nimi szczeliny dosyć wyraźne.

+Quote Post
lol22
post May 1 2010, 11:27 AM
Post #4

Cie?
**

Użytkownik nr: 3,373

Jeśli to temat zbiorczy to tutaj również informuje o bugu z areną walk.

+Quote Post
Kat-jon
post May 1 2010, 11:29 AM
Post #5

Cie?
**

Użytkownik nr: 1,175

Ja mam błąd (pierwszy rozdział) choć może to jest częścią tej wersji moda.
Przy moście na drodze do starego obozu nie ma wcale strażników a przecież w podstawce jak i we wcześniejszej wersji MT stało tam dwóch strażników.
Poza tym w jaskini kretoszczurów niedaleko chaty Kawalorna jest spora dziura w sklepieniu.

Ten post został edytowany przez Kat-jon: May 1 2010, 03:38 PM

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 11:37 AM
Post #6

Mag

Użytkownik nr: 3,023

A ja mam problem dostałem zadanie od przemytników aby zanieść dostawę no i idę i widzę kosę to on mnie bez powodu atakuję no i jak go pobije idę do Qestina to wszyscy mnie atakują dlaczego ?

+Quote Post
Avasil
post May 1 2010, 11:38 AM
Post #7

Cie?
**

Użytkownik nr: 3,355
Nr GG: 9963235

CYTAT
Jeśli to temat zbiorczy to tutaj również informuje o bugu z areną walk.

Na czym on polega?

+Quote Post
lol22
post May 1 2010, 11:50 AM
Post #8

Cie?
**

CYTAT(Avasil @ May 1 2010, 12:38 PM) *
Na czym on polega?

Obstawiasz walke rano, idziesz spac do 19. Wstajesz, idziesz do Kertona, i czekasz. Widzisz, jak wchodzi jeden zawodnik. Po 2 minutach Kerton oglasza walke i jeden zawodnik jest na arenie a drugi gada sobie z innymi NPC. Wyciaga bron i zaczyna go gonic. No i sie gonia w nieskonczonosc az ktorys nie powie "Jeszcze cie dorwe!". I na tym sie konczy.

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 11:56 AM
Post #9

Stra?nik

Użytkownik nr: 3,424

Ja mam problem podobny do lola22 z tym, że z obstawianiem nie mam problemów. Gorzej jeśli JA mam walczyć. Wtedy idę na arenę, czekam parę minut, wchodzi Shrat. Zagaduje mnie i wychodzi. Idę do Scatt'ego. Milczy. Śpię to myślę, że odda walkowerem i będzie ok. Ale nadal milczy. Nikogo innego wyzwać nie mogę. Shrat sobie z kimś gada. I ma tylko "KONIEC."

Ten błąd co lol22 miałem tylko raz, co nie zmienia jednak faktu, że CAŁA ARENA jest jednym wielkim bugiem nawet w porównaniu do patcha 1.3

Mam też problem z Kirgo(czyli z Kharimem pewnie też...) Idę, gadam, mam tylko kwestię "Jesteś dobry?" on gada i kończy, a ja nie mam żadnej opcji dialogowej, mogę tylko "KOŃCZYĆ." Nie ma żadnej gadki o wyzwaniu go by zaskarbić sobie głos Scatt'iego.

EDIT: Z Kharimem to samo...

Niby nie jest mi to potrzebne, ale chcę być w SO i mieć jak najwięcej questów wykonanych a ten bug z areną to wyklucza...

Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 11:59 AM

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 12:00 PM
Post #10

Stra?nik

CYTAT(trutka1 @ May 1 2010, 12:57 PM) *
A ja znalazłem błąd który powoduje, że patch 2.01 nie działa! Błąd jest w pliku DM.ini:
KOD
vdf=DM_Anim.mod  DM_Meshes.mod  DM_Scripts.mod  DM_Sounds.mod  DM_Speech.mod  DM_Tex.mod  DM_Worlds.mod  DM_Patch
Błąd jest taki że po "DM_Patch" nie ma ".mod", przez co patch nie działa.

Bawiłem się kiedyś w modding, ale nie chciało mi się wchodzić w plik ini. bo zawierzyłem twórcą... eh... może to przez to jest bug na arenie.

EDIT: Masz rację, w moim pliku .ini z dm też tego brakuje.

Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 12:03 PM

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 12:03 PM
Post #11

Mag

Zara zobaczę

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 12:11 PM
Post #12

Stra?nik

Nadal czekamy na odzew ze strony poziomkaz. Ten patch wprowadza wiele błędów, których nie było w wersji 1.3 przynajmniej. Mam nadzieję(jestem optymistą) że panowie zgrabnie znowu podejdą do tego patcha i wydadzą wersje 2.02, tylko boję się, że postęp pójdzie się... to znaczy... pójdzie sobie na spacer.

EDIT: Poziomki jakoś się na razie nie kwapią.

Niestety z powodu licznych bugów gra robi się po prostu "nie do życia". Mogłem przeboleć fakt, że Shrat się zbugował i nie chciał walczyć. Ale nie mogę wybaczyć tego, że nie mogę wyzwać ani Kharima ani Kirgo. To są postacie, które wystąpiły w podstawce i nie powinny być ruszane. Kolejny to fakt, że w pliku .ini DM_Patch nie ma dopiski .mod. Więc jaka jest celowość instalowania patcha który nie działa?

Rozumiem wasz wysiłek i pracę włożoną w dubbing. Dubbing jest czasem fajny, porządny, a czasem śmieszny. Ale ten patch to jest żenua bo nie poprawia, a psuje. Co z tego, że dodaje parę fajnych npców jak nie mogę przejść misji z podstawki? Albo arena się zbugowała? Mini gra z kowalstwem też jest fajna, wbrew pozorom jeśli masz trochę zręczności do wyrobisz, ale jednak patch przynajmniej na razie na minus, niż na plus. Dubbing na plus, mimo paru niewypałów to jest parę perełek, a jeśli nie to niektóre kwestię przynajmniej wychodzą śmiesznie.

Chociaż sądzę, że jakby obrobić nagrania Beziego nie byłoby tak źle. Redukcja szumów i jakieś tam filtry i MOŻE byłoby ok.

Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 12:36 PM

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 12:33 PM
Post #13

Mag

w moim tak samo może trzeba dopisać mod ??

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 12:38 PM
Post #14

Stra?nik

CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 01:33 PM) *
w moim tak samo może trzeba dopisać mod ??

Dopisałem. Geralt nie chcę cię martwić, ale to gó**o za przeproszeniem pomoże. A przynajmniej mi nie odbugowało areny.

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 12:41 PM
Post #15

Mag

a po co ci ta Arena nie jest potrzebna to przejścia gry wink.gif czekamy na poziomki może wydadzą nowego patcha

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 12:42 PM
Post #16

Mag

Ja normalnie wyzwałem Kirgo i Karima

+Quote Post
Zdunek
post May 1 2010, 12:43 PM
Post #17

Ken'Udz mistrz stali i runy.

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

CYTAT(Macio @ May 1 2010, 02:11 PM) *
Nadal czekamy na odzew ze strony poziomkaz. Ten patch wprowadza wiele błędów, których nie było w wersji 1.3 przynajmniej. Mam nadzieję(jestem optymistą) że panowie zgrabnie znowu podejdą do tego patcha i wydadzą wersje 2.02, tylko boję się, że postęp pójdzie się... to znaczy... pójdzie sobie na spacer.

EDIT: Poziomki jakoś się na razie nie kwapią.

Niestety z powodu licznych bugów gra robi się po prostu "nie do życia". Mogłem przeboleć fakt, że Shrat się zbugował i nie chciał walczyć. Ale nie mogę wybaczyć tego, że nie mogę wyzwać ani Kharima ani Kirgo. To są postacie, które wystąpiły w podstawce i nie powinny być ruszane. Kolejny to fakt, że w pliku .ini DM_Patch nie ma dopiski .mod. Więc jaka jest celowość instalowania patcha który nie działa?

Rozumiem wasz wysiłek i pracę włożoną w dubbing. Dubbing jest czasem fajny, porządny, a czasem śmieszny. Ale ten patch to jest żenua bo nie poprawia, a psuje. Co z tego, że dodaje parę fajnych npców jak nie mogę przejść misji z podstawki? Albo arena się zbugowała? Mini gra z kowalstwem też jest fajna, wbrew pozorom jeśli masz trochę zręczności do wyrobisz, ale jednak patch przynajmniej na razie na minus, niż na plus. Dubbing na plus, mimo paru niewypałów to jest parę perełek, a jeśli nie to niektóre kwestię przynajmniej wychodzą śmiesznie.

Chociaż sądzę, że jakby obrobić nagrania Beziego nie byłoby tak źle. Redukcja szumów i jakieś tam filtry i MOŻE byłoby ok.

Do k***y nędzy, wszyscy się wydzierali żeby wydać jak najszybciej i w ogóle, wydaliśmy tak szybko jak mogliśmy no i zabrakło czasu by dokładnie przetestować !!!! po prostu można ku***y dostać

--------------------

Tylko idiota problem rozwiązuje komendą format c:
Nie jestem pesymistą, jestem optymistą z doświadczeniem !

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 12:46 PM
Post #18

Mag

I ja mam dalej buga dalej mnie kosa atakuję

+Quote Post
Avasil
post May 1 2010, 12:47 PM
Post #19

Cie?
**

Użytkownik nr: 3,355
Nr GG: 9963235

um, wybaczcie off top, ale co jest dziwnego w tym, że w nowej wersji jest pełno bugów..? Mnie to się wydawało oczywiste. W swoim czasie pewnie wyjdą odpowiednie patche.

Jeżeli nie możecie czekać do patcha - arenę zostawcie sobie na później.

edit - i nie oczekujcie reakcji po 10 minutach oO Ja osobiście będę szczęśliwy jeśli w przeciągu tygodnia (co najmniej)wyjdzie patch, który te rzeczy poprawi. wink.gif

Ten post został edytowany przez Avasil: May 1 2010, 12:48 PM

+Quote Post
Slim27
post May 1 2010, 12:50 PM
Post #20

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 3,263

CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 12:42 PM) *
Ja normalnie wyzwałem Kirgo i Karima

Ja jeszcze nie zacząłem grać, więc nie wiem do końca, ale może ten problem Macio tylko u Ciebie występuje? Geraltowi jak sam pisze, działają opcję z Kirgo i Kharimem. Spróbuj przeinstalować,gierkę.

Ten post został edytowany przez Slim27: May 1 2010, 12:51 PM

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 12:53 PM
Post #21

Mag

Wyzwałem ich 2 i pokonałem bo miałem qest wiecie o co chodzi o poparcie aby zostać cieniem .
Tylko nie wiem dlaczego ten kosa mnie atakuję sad.gif sad.gif

+Quote Post
lol22
post May 1 2010, 12:53 PM
Post #22

Cie?
**

Dopisałem .mod na końcu i postacie tym razem walczą, tyle że nie wbiegają na arenę ale walczą przy arenie xD. A to już jest jakiś postęp tongue.gif wink.gif
Dlatego myślę że wrócę do G3, do czasu aż zostanie wydany dodatkowy patch
A błąd Zdunku występuje w I rozdziale kiedy po raz pierwszy zawitałem w SO.

Ten post został edytowany przez lol22: May 1 2010, 12:55 PM

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 12:56 PM
Post #23

Mag

A mój bug tak samo w I Rozdziale no i w II bo zostałem strażnikiem

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 12:57 PM
Post #24

Stra?nik

CYTAT(Zdunek @ May 1 2010, 12:08 PM) *
Edit:
Proszę o dokładnie opisywanie w jakim momencie gry jesteście i co robiliście czyli który rozdział, jakie miejsce, oraz sytuacja w jakiej doszło do błędu

Jasne, nie ma problemu.

Pierwszy bug

-------------

Rozdział: I
Miejsce: Stary Obóz, Arena
Moment gry: Wykonywałem zadania dla SO, byłem też w NO i u fanatyków by wbić lvl i wróciłem by sprać Kirgo i Kharima na arenie.
Sytuacja: Ze Scatt'ym gadałem wcześniej. Pochwaliłem się, że pobije i Kirgo i Kharima. Poszedłem kupić itemki, wbić lvl na questach, wyruszyłem do NO z Mordragiem. Podszkoliłem siłę i wyszkolenie w broni jednoręcznej. I dziarsko ruszam by pokonać gladiatorów. Kirgo ma tam dwie kwestie, coś w stylu "Kim jesteś?" i "Jesteś dobry?". Powinienem móc potem wyzwać go a on ma tylko "KONIEC."

Z Kharimem sytuacja taka sama jak z Kirgo.

Drugi bug

-------------

Miejsce: Stary Obóz, Arena
Moment gry: Nieco wcześniejszy niż w bugu pierwszym
Sytuacja: Wyzwałem na arenę Shrata(tylko jego mogłem) wpłaciłem 50 bryłek. Zapisałem, przespałem się do wieczora, spóźniłem się na walkę. Przegrałem walkowerem więc wczytuje i odpoczywam do południa. W międzyczasie zwiedzam obóz bo questy te, które można wykonać w obrębie obozu zrobiłem. Idę około 16. Shrat czeka na arenie, idę dalej. On mnie zagaduje, ale okno dialogowe jest puste. Rozmowa natychmiast się kończy a Scatty nie ma nic do powiedzenia. Nie mogę wyzwać nikogo innego. Shrat sobie gada i gada. A ma tylko "KONIEC." Idę wieczorem to mówię, że się skrypt odbuguje, bo przegram walkowerem. NIC. Ze Scatty'm mogę tylko obstawiać walki i uczyć się miecza jednoręcznego.

Trzeci bug

-------------

Rozdział: Poza grą
Miejsce: Gothic/System/Dm.ini
Moment gry: Żaden?
Sytuacja: Patch nie działa, gdyż jakiś inteligent zamiast napisać w linijce DM_Patch.mod jest samo DM_Patch. Próbowałem to zmienić, ale arena pewnie i tak przepadła w diabły.

vdf=DM_Anim.mod DM_Meshes.mod DM_Scripts.mod DM_Sounds.mod DM_Speech.mod DM_Tex.mod DM_Worlds.mod DM_Patch - jest tak

vdf=DM_Anim.mod DM_Meshes.mod DM_Scripts.mod DM_Sounds.mod DM_Speech.mod DM_Tex.mod DM_Worlds.mod DM_Patch.mod - a powinno być tak.

Czwarty bug

-------------

Rozdział: Również I
Miejsce: Nowy obóz, pola ryżowe
Moment gry: Po podróży do Nowego Obozu z Mordragiem.
Sytuacja: Roznoszę wodę dla Lewusa, wracam by mu zakomunikować, że niech se sam nosi, on się na mnie rzuca a za nim te dwa bandziory i czterech zbieraczy. W oryginale i w wersji 1.3 było tak, że walczyłem tylko z Lewusem i Ryżowym Księciem. A zapewniam, że jakbym powalczył dłużej to wszyscy zbieracze by się na mnie rzucili // Ten problem jednak nie przeszkodził mi w grze, komunikuje jedynie bo mógł być to zwykły przypadek i ten bug nie jest tak pilny jak bug pierwszy i drugi.

Piąty bug

-------------

Miejsce: Stary obóz, arena
Moment gry: Dowolny
Sytuacja: Potwierdzone u dwóch ludzi. Czasem tak się zdarza, że tylko jedna osoba idzie na arenę, a druga cięgiem gada i gada. Zresztą ten problem dokładniej zna lol22, ja go miałem tylko raz.

-------------

CYTAT(Zdunek @ May 1 2010, 01:43 PM) *
Do k***y nędzy, wszyscy się wydzierali żeby wydać jak najszybciej i w ogóle, wydaliśmy tak szybko jak mogliśmy no i zabrakło czasu by dokładnie przetestować !!!! po prostu można ku***y dostać

Ależ Ja nie kwestionuje pracy jaką Wy włożyliście, Ja jedynie wymieniam błędy jakie w grze znalazłem i suponuje, że jest jakiś sposób by im zaradzić. Przeciwnie, jestem pełen podziwu dla Waszej pracy, ale jednak ten patch parę bugów ma. Tam, że nie mogę walczyć z commonerami na arenie to przeżyje, ale z Kirgo i Karimem to bym chciał, dla expa i itemów.

A poza tym dlaczego się na mnie Ty rzucasz? Ja spokojnie na MT czekałem jak zwyczajny gracz i wyżywać się na Mnie przez ogół ludności jest... no...

Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 01:08 PM

+Quote Post
dawido312
post May 1 2010, 01:12 PM
Post #25

Szkodnik

Użytkownik nr: 2,508

Hmm, nie wiem czy to błąd, czy ja jestem ślepy, ale albo mi się wydaje, albo nie ma u mnie tego kucharza z Obozu Przed Kopalnią (Tego co kopacza ugotował biggrin.gif)

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 01:14 PM
Post #26

Stra?nik

CYTAT(dawido312 @ May 1 2010, 02:12 PM) *
Hmm, nie wiem czy to błąd, czy ja jestem ślepy, ale albo mi się wydaje, albo nie ma u mnie tego kucharza z Obozu Przed Kopalnią (Tego co kopacza ugotował biggrin.gif)

Nie jestem pewien, ale on czasem hasa sobie do karczmy, a jeśli nie to może uciekł do Nowego Obozu?

+Quote Post
dawido312
post May 1 2010, 01:16 PM
Post #27

Szkodnik

Po rozmowie z Kaziem (Kazzmirem biggrin.gif) poszedłem z tym kucharzem pogadać, a jego przy kotle(czy co to tam jest tongue.gif) nie ma...w karczmie zaraz sprawdzę...

Edit: Moje niedopatrzenie, pije piwko w karczmie tongue.gif

Ten post został edytowany przez dawido312: May 1 2010, 01:20 PM

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 01:19 PM
Post #28

Stra?nik

CYTAT(dawido312 @ May 1 2010, 02:16 PM) *
Po rozmowie z Kaziem (Kazzmirem biggrin.gif) poszedłem z tym kucharzem pogadać, a jego przy kotle(czy co to tam jest tongue.gif) nie ma...w karczmie zaraz sprawdzę...

Oczywiście mowa o karczmie Siekacza. Jeśli porozmawiasz z nim jak na kablujesz na niego Kazzmirowi to chyba ucieknie do NO do karczmy Silasa, ale jeśli nie to powinien być w karczmie, ewentualnie prześpij się gdzieś to może będzie przy kotle. Jeśli nie... to kolejny bug.

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 01:50 PM
Post #29

Mag

No to nikt nie wie dlaczego mnie kosa atakuję sad.gif sad.gif

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 01:54 PM
Post #30

Stra?nik

CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 01:50 PM) *
No to nikt nie wie dlaczego mnie kosa atakuję sad.gif sad.gif

To muszą być względy fabularne, gdzieś czytałem, że droga do Quentina jest "utrudniona". Więc zabij go po prostu, ale zostaw sobie save, żeby nie było na mnie:)

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 01:58 PM
Post #31

Mag

Ale jak ja mam mu dać dostawę od przemytników

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 02:00 PM
Post #32

Stra?nik

CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 01:58 PM) *

Opisz dokładnie co robisz, bo nie do końca rozumiem.

Zresztą nie ty jeden masz jakiś bug więc to nic dziwnego, ale opisz krok po kroku co robisz.

+Quote Post
Slim27
post May 1 2010, 02:02 PM
Post #33

Nowicjusz
*

CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 01:58 PM) *

Hmm... a nie miałeś tam jakiegoś motywu z hasłem? Bo o ile dobrze pamiętam to w starszej wersji MT podawało się Kosie hasło i wtedy bandyci nas nie atakowali.

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 02:03 PM
Post #34

Mag

Byłem u Thandora szefa przemytników zebrałem dostawy on każdego przemytnika i Thandor podał mi hasło no i idę do bandytów i podchodzę do kosy to on wyciąga broń i mnie atakuję i tak cały czas ..

+Quote Post
czupur
post May 1 2010, 02:03 PM
Post #35

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 3,438

W moim pliku DM.ini jest tak:
vdf=DM_Anim.mod DM_Meshes.mod DM_Scripts.mod DM_Sounds.mod DM_Speech.mod DM_Tex.mod DM_Worlds.mod

A na arenie mogę walczyć ze wszystkimi.

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 02:04 PM
Post #36

Mag

Wiem trzeba hasło ale jak on mnie atakuję nie mogę do niego zagadać

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 02:05 PM
Post #37

Stra?nik

CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 02:03 PM) *
Byłem u Thandora szefa przemytników zebrałem dostawy on każdego przemytnika i Thandor podał mi hasło no i idę do bandytów i podchodzę do kosy to on wyciąga broń i mnie atakuję i tak cały czas ..

Aha, czyli nie możesz podać mu hasła? Myślałem, że atakuje cię jak wygadasz hasło. Nie mam pojęcia co z twoim fantem zrobić, możesz jedynie jak ja czekać na jakiegoś patcha 2.02 który wyeliminuję błąd areny i Kosy. Jeśli bugi mnie nie przytłamszą to zobaczę czy ja tak mam.

Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 02:11 PM

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 02:06 PM
Post #38

Mag

OK wink.gif bo to musi być bug

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 02:11 PM
Post #39

Stra?nik

CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 02:06 PM) *
OK wink.gif bo to musi być bug

Masz rację. Nie jestem jeszcze przemytnikiem, ale Kosa i tak mnie atakuje od wejścia. Co gorsza oni są na maksa źli. Jak wchodzę dalej to cały obóz łącznie z Quentinem wali mi się na głowę. Nawet zabili Volara, który miał przecież pilnować Kirę.

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 02:13 PM
Post #40

Mag

Nom są .... zobacz se na ich gildię biggrin.gif

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 02:15 PM
Post #41

Stra?nik

CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 02:13 PM) *
Nom są .... zobacz se na ich gildię biggrin.gif

Jeśli mają gildię "bandyta" no to Volar też powinien mieć bandytę.

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 02:20 PM
Post #42

Mag

Nie biggrin.gif Zobacz se wejdź w kose na kodach i zobacz jego gildie A piszę Twardy Suki....

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 02:25 PM
Post #43

Stra?nik

CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 02:20 PM) *
Nie biggrin.gif Zobacz se wejdź w kose na kodach i zobacz jego gildie A piszę Twardy Suki....

U mnie piszę Kawał Suki...

Może mamy inną wersję? Ja mam tą z przecieku z passem i ją spatchowałem.

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 02:29 PM
Post #44

Mag

A sorka pomyliłem się no piszę kawał sukin..... biggrin.gif

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 02:30 PM
Post #45

Mag

Ja mam tom nową

+Quote Post
Slim27
post May 1 2010, 02:33 PM
Post #46

Nowicjusz
*

Jeśli chodzi o walkę Kirga z Kharimem to u mnie jest wszystko ok. Potem gadam ze Scattym i jest normalnie, on wygłasza ta swoja kwestię i mogę odejsć z zaliczonym zadaniem.
CYTAT(Macio @ May 1 2010, 03:25 PM) *
U mnie piszę Kawał Suki...

Może mamy inną wersję? Ja mam tą z przecieku z passem i ją spatchowałem.

Właśnie może dlatego masz ten problem. Ja mam wersję, nie z przecieku, oficjalnie podaną i spatchowaną do v2.01.

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 02:35 PM
Post #47

Mag

Ja nie mam żadnego bugu z Areną tylko z Kosą

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 02:41 PM
Post #48

Stra?nik

Dobra, chyba wiem. Ten bug jest konsekwencją innego buga. Jak wspominałem nie mogłem walczyć z Shratem. Wyzwałem go, on tam niby zaczął gadkę, ale nic nie powiedział. Nikogo innego zaś nie mogę wyzwać. Więc pewnie gra ma tak ustawione, że dopóki, ja albo Shrat nie padniemy na deski nie mogę wyzwać nowego przeciwnika. Zresztą nie wiem... niech się poziomka wypowie.

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 02:50 PM
Post #49

Mag

Jak go wyzywasz ? do qesta to tylko Kirgo i Karima możesz wyzwać

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 02:55 PM
Post #50

Stra?nik

CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 02:50 PM) *
Jak go wyzywasz ? do qesta to tylko Kirgo i Karima możesz wyzwać

Ale tak normalnie... nie do questa tylko na arenę tak dla kasy i 4fun.

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 02:57 PM
Post #51

Mag

Ja u Scartiego gadałem i mówiłem że chce stoczyć pojedynek i on mi mówił z kim i o której godzinie

+Quote Post
Kat-jon
post May 1 2010, 03:37 PM
Post #52

Cie?
**

Użytkownik nr: 1,175

U mnie w I rozdziale strażnicy spod głównej bramy SO znikają gdzieś na noc albo siedzą na drewnianych wrotach i zeskakują zabijając się.
Tak samo w obozie przed stara kopalnią gdy zostałem zaatakowany przez gobliny koło rzeki strażnik znad bramy zaczął najpierw do nich strzelać z kuszy a potem zeskoczył i zabił się.

Wydaje mi się że w tej wersji moda jest niestety sporo więcej błędów niż w wersji 1.3
Ale za to dubbing naprawdę mi się podoba.

Ten post został edytowany przez Kat-jon: May 1 2010, 03:44 PM

+Quote Post
Tizgar
post May 1 2010, 03:41 PM
Post #53

Mag

Użytkownik nr: 688

Te wasze bugi są jakieś w ogolę nie pojęte i na bank wynikają z waszych błędów

Arena ?

Idziesz do scata pytasz się czy się nie wstawi mowie żebyś kogoś wyzwał Oki robisz to

Kirgo
Kharim

obie wygrane jak ktoś nie może se dać rady z nimi to na kodach ( zmieniać im hp na 1 i padaj od byle uderzenia ) się mówi trudno

Potem gadka i się wstawi za tobą u diego

Dalej mówisz mu ze chcesz odbyć pojedynek na arenie ten cie zaszczyci gadka dasz rude i o 16 walka i tak codziennie bez problemu ( warto robić to codziennie jest dodatkowa nagroda nie zdradzę jaka )

Obstawiania tak samo tez Oki jest

Rozwiązanie problemu: Pierw zabij kirgo i kharim i zdobądź uznanie scatta smile.gif

Bugi tekstur na rany gościa a czy to wazne ze jest jakaś dziura ale da się przejść lol i tak jak umiesz gadać z komarem to przejdziesz bez bicia.

Most ? tych strażników ma tam nie być i ich niema

Thangor i paczka to się zgadza to jest bug wykryty na ostatecznych testach które robiłem zgłosiłem brucowi ale twierdził ze to moja wina no niestety to jest błąd < smile.gif

Jak go rozwiazac obecnie: Kosa z nami pogada jak do niego podejdziemy nie gwłatownie i sami musimy do niego zagadać trudne ale wykonalne

A queitna trzeba zepsawnoac kodem poza obozem to pogada

Jeżeli kogoś wywala przy portalach itp to tez na to jest sposób jak dostane zgodę to dam wam plik ktory ten błąd niweluje smile.gif

Skąd to wiem bo testowałem finalna wersje i przeszłem cale 2.0 wiec wiem ze tych błędów niema

--------------------

Dostał ty kiedy piorunem tam gdzie słonce nie dochodzi ? < OWNED
Który chce soplem w ryja ? < OWNED

+Quote Post
Xardas52
post May 1 2010, 03:49 PM
Post #54

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 1,390

Kolejna wersja, a nadal woda w podziemnym świecie nie odmrożona...

--------------------

Modder Deluxe

+Quote Post
Tizgar
post May 1 2010, 03:53 PM
Post #55

Mag

UP n/c ty słuchasz co npc do ciebie czasem mówią albo jak to valkir powiedział robisz użytek z tego co masz miedzy uszami, ona ma być zamrożona ehh //

--------------------

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 03:56 PM
Post #56

Mag

No udało mi się zagadać do kosy ale jak mam Qestina poza obozem respnąc ?

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 03:58 PM
Post #57

Stra?nik

CYTAT(Tizgar @ May 1 2010, 03:41 PM) *
Te wasze bugi są jakieś w ogolę nie pojęte i na bank wynikają z waszych błędów

Arena ?

Idziesz do scata pytasz się czy się nie wstawi mowie żebyś kogoś wyzwał Oki robisz to

Kirgo
Kharim

obie wygrane jak ktoś nie może se dać rady z nimi to na kodach ( zmieniać im hp na 1 i padaj od byle uderzenia ) się mówi trudno

Potem gadka i się wstawi za tobą u diego

No ja to wiem, przeszedłem podstawkę. Ale po prostu Shrat się zbugował i nie chciał ze mną walczyć i po tym już nie mam kwestii walki u Scatt'ego.

Co do Kharima i Kirgo to mogę ich zabić, ale to nic nie da, po prostu nie mają lini dialogowej.

Co ciekawe jak gram od nowa to normalnie mogę z nimi walczyć, ale nie będę tracił 10 h gry... bez sensu.

To wina prawdopodobnie bugu ze Shratem.

+Quote Post
Tizgar
post May 1 2010, 03:59 PM
Post #58

Mag

Nie wiem w jakieś jaskini obojętni gdzie wpisz koda org_858_quentin to jeste jedyny bug dalej juz masz normalnie

--------------------

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 04:04 PM
Post #59

Stra?nik

CYTAT(Tizgar @ May 1 2010, 03:59 PM) *
Nie wiem w jakieś jaskini obojętni gdzie wpisz koda org_858_quentin to jeste jedyny bug dalej juz masz normalnie

Jest też bug ze Shratem...

+Quote Post
Tizgar
post May 1 2010, 04:06 PM
Post #60

Mag

ty go masz i wynika on ze coś źle zrobiłeś żadnego buga z nim niema

I kusze atariusa wykonuje bez problemu i na arenie jak akurat scat powie ze z nim mam walczyć to tez jest Oki

Fakt ze gram w wersje 2.00 bo patch zmienia tylko glos pocka to nie chciało mi się instalować i zostalem na ver testowanej czyli ta sama tyle ze bez patcha

--------------------

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 04:10 PM
Post #61

Mag

Dzięki Podziałało biggrin.gif:D a jak zdobyć miecz Żywiołów biggrin.gif laugh.gif

+Quote Post
Tizgar
post May 1 2010, 04:12 PM
Post #62

Mag

Tego ci nie powiem mimo ze wiem ale samo znalezienie 4 pieczęci nie powiem gdzie są i posiadanie mieczy nie wystarczy

Ale dam ci rade jak i reszcie nie spieszcie się bo naprawdę idąc np do kopalni na pełzacze bez kosy typu 80 dmg to macie marne szanse przeżyć

--------------------

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 04:12 PM
Post #63

Stra?nik

CYTAT(Tizgar @ May 1 2010, 04:06 PM) *
ty go masz i wynika on ze coś źle zrobiłeś żadnego buga z nim niema

I kusze atariusa wykonuje bez problemu i na arenie jak akurat scat powie ze z nim mam walczyć to tez jest Oki

Fakt ze gram w wersje 2.00 bo patch zmienia tylko glos pocka to nie chciało mi się instalować i zostalem na ver testowanej czyli ta sama tyle ze bez patcha

Nie o to chodzi... nic źle nie zrobiłem tylko chciałem walczyć ze Shratem. Teraz zawalczyłem na innej postaci z Rufusem i jest ok, a jak chciałem ze Shratem to wystąpił opisany bug.

+Quote Post
Tizgar
post May 1 2010, 04:14 PM
Post #64

Mag

lol jaki bug, ze shratem nie walczysz to zależy co scatt ci powie ty nie wyzywasz nikogo do walki to scatti ci wyznacza

--------------------

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 04:15 PM
Post #65

Stra?nik

CYTAT(Tizgar @ May 1 2010, 04:14 PM) *
lol jaki bug, ze shratem nie walczysz to zależy co scatt ci powie ty nie wyzywasz nikogo do walki to scatti ci wyznacza

Tak, wyznaczył mi Shrata, idziemy na arenę, włączą się okno dialogowe, nic nie mówi i opuszcza arenę. Scatty zaś nie ma już kwestii związanej z walką. Mogę tylko obstawiać.

EDIT: Wy mnie macie chyba za debila. Ja normalnie wylosuje na innej postaci tego Shrata i nagram filmik bo naprawdę Tizgar robisz ze mnie frajera który sobie bugi wymyśla.

Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 04:16 PM

+Quote Post
Tizgar
post May 1 2010, 04:18 PM
Post #66

Mag

ogólny bug z czasem 1.03 po pewnym czasie po prostu znika opcja walki jak ci wyznaczy shrata to spasuj walkę prześpij się i trudno stracisz 50 rudy i tyle i idziesz znowu po nowa walkę albo wczytaj grę z przed wyznaczenia walki ze shratem jeśli grasz tak jak ja ostrożnie i masz 15 saveow

--------------------

+Quote Post
Bezi1
post May 1 2010, 04:22 PM
Post #67

Nowicjusz
*

Ludzie ja wiem jak buga z kosa zalatwic smile.gif Jak zaczynacie gre to idzieta sobie prosto i prosto no i natrafiacie na na takiego kolesia co chce was zabic na poczatku gry nie wiem jak sie nazywa ale to kopacz ktory mowi ze bandyci kogos porwali (wiecie o kogo chodzi) i tam obok jest taki dach a na dachu jakas skrzynka i mozna gildie robic no i ja zrobilem sobie zeby te kawal sku... byli wobec mnie przyjaciolmi i dziala kosa normalnie gada smile.gif Ta skrzynka jest na dachu.Znajduje sie nad skrzynka kolo tego kopacza poradzicie sobie smile.gif

--------------------

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 04:26 PM
Post #68

Stra?nik

CYTAT(Tizgar @ May 1 2010, 04:18 PM) *
ogólny bug z czasem 1.03 po pewnym czasie po prostu znika opcja walki jak ci wyznaczy shrata to spasuj walkę prześpij się i trudno stracisz 50 rudy i tyle i idziesz znowu po nowa walkę albo wczytaj grę z przed wyznaczenia walki ze shratem jeśli grasz tak jak ja ostrożnie i masz 15 saveow

Ja już nie mam głowy. Zrobiłem szybko na kodach, wylosowało mi shrata i normalnie walczy. A wtedy co? Bał się mojego 5 lvla czy jak?! Eh... trudno, dostosuje się do twojej rady Tizgar i oleję Scatt'ego i walki na arenie a pójdę robić questy w bractwie, no albo to, albo od nowa zasuwać... z dwojga złego opcja pierwsza lepsza.

CYTAT(Bezi1 @ May 1 2010, 04:22 PM) *
Ludzie ja wiem jak buga z kosa zalatwic smile.gif Jak zaczynacie gre to idzieta sobie prosto i prosto no i natrafiacie na na takiego kolesia co chce was zabic na poczatku gry nie wiem jak sie nazywa ale to kopacz ktory mowi ze bandyci kogos porwali (wiecie o kogo chodzi) i tam obok jest taki dach a na dachu jakas skrzynka i mozna gildie robic no i ja zrobilem sobie zeby te kawal sku... byli wobec mnie przyjaciolmi i dziala kosa normalnie gada smile.gif Ta skrzynka jest na dachu.Znajduje sie nad skrzynka kolo tego kopacza poradzicie sobie smile.gif

Nie widziałem takiej skrzynki na żadnym dachu, ani w MT, ani w podstawce, żeby można było gildie zmieniać. Można przeprawić jeden skrypt, ale potem trzeba jeszcze kompilować skrypty więc raczej ja nie zaryzykuję, chyba, że dojdę do momentu z Kosą. Możesz to objaśnić jaśniej?

PS. Ile ty masz ortów... chłopie!

Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 04:32 PM

+Quote Post
dawido312
post May 1 2010, 04:34 PM
Post #69

Szkodnik

Najlepiej Bezi1 daj jakiegoś screena, bo u mnie tam żadnej skrzynki nie ma...

+Quote Post
Bezi1
post May 1 2010, 04:41 PM
Post #70

Nowicjusz
*

Nie w zadnej podstawce a nie w tamtych mt nie bylo skrzynki smile.gif nie chcący sobie skoczylem od tego alchemika z wzgórza i mnie jeblo na dach xd smile.gif No i jest tam jeszcze jakas jedna rzecz ale nie wiem do czego sluzy xd No tam sobie tworzysz swoja gildie i z kim Ona ma byc fer smile.gif

Edit:
jak wam to powiedziec jak stoi ten kolo co chce was zabic to obok niego jest taki dach i westa sobie f8 i wskoczcie

Edit2:
Tam gdzie macie strzałem,kubek i kolo obok niej stoi i pod tym dachem sa te rzeczy no i na ten dach wejdzta smile.gif

Edit3:
Mi wszystko idealnie smiga kosa jest good quest dziala smile.gif

Edit4:
http://img200.imageshack.us/i/60710124.jpg/ macie ten link w tym miejscu jest i na lewo od tej kopalni jest taki dach i wejdzta na niego smile.gif

Edytuj posty dry.gif -Siekacz

Ten post został edytowany przez Siekacz: May 1 2010, 06:03 PM

--------------------

+Quote Post
dawido312
post May 1 2010, 04:46 PM
Post #71

Szkodnik

Chodziło mi o screen'a tego miejsca/skrzynki, bo u mnie w miejscu które opisujesz nic nie ma...

+Quote Post
Slim27
post May 1 2010, 04:48 PM
Post #72

Nowicjusz
*

CYTAT(Tizgar @ May 1 2010, 04:41 PM) *
Dalej mówisz mu ze chcesz odbyć pojedynek na arenie ten cie zaszczyci gadka dasz rude i o 16 walka i tak codziennie bez problemu ( warto robić to codziennie jest dodatkowa nagroda nie zdradzę jaka )

Hmm ja mam 1 takie pytanie, czy to od 1 dnia w grze obowiązuje czy trzeba przychodzić codziennie od momentu naszej PIERWSZEJ walki za kasę?

+Quote Post
Bezi1
Post #73

Nowicjusz
*

i sry za bledy ortograficzne,ale nie chce mi sie pisac bo mam zlamanego palca chyba to jest wystarczajacy dowod ?

--------------------

+Quote Post
Tizgar
Post #74

Mag

No bo tam nic niema nie było i nie będzie smile.gif Opcja edytuj nie boli

--------------------

+Quote Post
Bezi1
post May 1 2010, 04:53 PM
Post #75

Nowicjusz
*

Chlopie na dachu obok tej kopalni jest nie wiem czekaj moze znajde screena jest tam taka skrzynka zmiany

Edit:
No mowie serio ja mam taka skrzynka hmm albo maciee ta inna wersja

Edit2:
A skrzynka mam na mysli ta co sie w niej znajduje monety pochodnia wytrych i piwo nie o ta chodzi tylko mowie ze nad nia jest dach i na dachu jest ta ciekawa zabawka smile.gif

OMG

Ten post został edytowany przez Siekacz: May 1 2010, 06:06 PM

--------------------

+Quote Post
Tizgar
post May 1 2010, 04:56 PM
Post #76

Mag

Hmm chyba wiem co znalazłeś sec zrób tak zacznij grę od nowa i idź tam i zobaczy czy na nowej grze tez tam jest ?

--------------------

+Quote Post
dawido312
post May 1 2010, 05:04 PM
Post #77

Szkodnik

http://img706.imageshack.us/i/uo0135.jpg/

Jak widać u mnie tu nic nie ma ;/ (I nie było)

Tizgar, czyli to jakiś bug?

Ten post został edytowany przez dawido312: May 1 2010, 05:05 PM

+Quote Post
Tizgar
post May 1 2010, 05:04 PM
Post #78

Mag

Hmm nie powiem o co chodzi musiałbyś zacząć grę tak z 9 razy i zobaczyć czy znowu się pojawi tam

--------------------

+Quote Post
Bezi1
post May 1 2010, 05:09 PM
Post #79

Nowicjusz
*

Jka u was to ja nie wiem ale jak bylem u kosy to mnie atakowal no i mialem te skrzynke i zadzialalo jest good odzywa sie quentin gada smile.gif

Edit:
Więc ja nie mam żadnych problemów z grą jak na razie jest wszystko cacy i niech tak zostanie i bardzo się ciesze,że ta skrzyneczka wpadła mi w ręce i umiałem ją wykorzystać xdd smile.gif

Ten post został edytowany przez Siekacz: May 1 2010, 06:08 PM
Powód Edycji: Ja pierdolę

--------------------

+Quote Post
dawido312
post May 1 2010, 05:10 PM
Post #80

Szkodnik

A ja se wyszedłem za barierę (W celach doświadczalnych), tam gdzie są ci strażnicy świątynni(oni też mają gildie taką, jak quentin i jego ludzie) a oni mnie nie atakowali(a chyba powinni)...O co Caman?

Ten post został edytowany przez dawido312: May 1 2010, 05:11 PM

+Quote Post
Slim27
post May 1 2010, 05:11 PM
Post #81

Nowicjusz
*

Bezi to zrób screena, nawet jeśli masz ją w ekwipunku

+Quote Post
Geralt
Post #82

Mag

A ile trzeba tych Konwoji ochraniać aby móc kupić ciężką zbroję strażnika ?

+Quote Post
lol22
Post #83

Cie?
**

Macio a mozesz normalnie obstawiać walki?
Ja odkryłem kolejny bug w quescie jak chce dolaczyc do Fanatykow. Trzeba pomścić Fao i ubić gnoja który go ubił. Więc idę do niego i uciekam po dialogu. Idę do Xord'a i normalnie mówię mu że pomściłem śmierć Fao mimo że gościa nie zabiłem wink.gif

Ten post został edytowany przez lol22: May 1 2010, 05:15 PM

+Quote Post
Tizgar
post May 1 2010, 05:13 PM
Post #84

Mag

nie umiesz nawet nie pasz pojęcia co to jest ja wiem ale aby mnie upewnić musiałbyś zacząć grę kilka razy i musiałbyś w tym miejscu za którymś razem na nią wpaść wtedy powiem ci co to naprawdę jest

srenn ze na nia trafisz ponowny to pogadamy

--------------------

+Quote Post
Bezi1
post May 1 2010, 05:19 PM
Post #85

Nowicjusz
*

Najlepszą bronią człowieka jest rozum więc wykorzystajcie go mądrze i z wyczuciem a na pewno wam gra przyniesie dużo rozrywki xd smile.gif jak by co pytajcie !

Edit:
Moze i nie wiem co to jest ale mi działa good wszystko czemu mnie kosa atakowal a potem jak uzylem nie atakowal ?

Edit2:
No a tak naprawdę to co to jest skoro nalegasz ?

Ten post został edytowany przez Siekacz: May 1 2010, 06:10 PM
Powód Edycji: Ja pierdolę x2 xD

--------------------

+Quote Post
Tizgar
post May 1 2010, 05:20 PM
Post #86

Mag

Już powiedziałem ci jeżeli trafisz w tym miejscu na ten item 2 razy zaczynając kilka razy grę to ci all powiem

Geralt trochę konwoi ile dokładniej nie będę na razie na forum pisać tongue.gif na gg wątpię ze powiem ;P

Bez1 edycja posta uwierz ze jak bruce wpdanie na forum to wylecisz z forum szybko

Ten post został edytowany przez Tizgar: May 1 2010, 05:21 PM

--------------------

+Quote Post
Bezi1
post May 1 2010, 05:22 PM
Post #87

Nowicjusz
*

Dobra nie chcesz to nie ja to idę grać jak przejdę grę to zacznę na nowo potem zobaczymy ?

--------------------

+Quote Post
dawido312
post May 1 2010, 05:33 PM
Post #88

Szkodnik

http://img408.imageshack.us/i/beztytuusj.png/

http://img227.imageshack.us/i/uo0139.jpg/

Zacząłem grać od nowa i znalazłem smile.gif

Ten post został edytowany przez dawido312: May 1 2010, 05:44 PM

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 05:33 PM
Post #89

Stra?nik

CYTAT(lol22 @ May 1 2010, 05:11 PM) *
Macio a mozesz normalnie obstawiać walki?

Obstawiać mogę, ale sam walczyć nie mogę, po prostu opcja zniknęła. Ale dałem se spokój i teraz jestem w bractwie by zdobyć ekspa. A potem wiśta wio do obozu pod kopalnią.

PS. Jeśli przyłączę się do obozu przed kopalnią to rozumiem, że ciężkiej zbroi strażnika nie dostanę?

Eee... cholera...ja tego nie mam sad.gif - tej skrzynki

Po nieudanej walce ze Shratem mam u Scatt'ego tylko coś takiego

http://img205.imageshack.us/i/gothicmod20100501181430.png/

Ten post został edytowany przez Macio: May 1 2010, 05:35 PM

+Quote Post
lol22
post May 1 2010, 05:36 PM
Post #90

Cie?
**

dam ci rade - miecz sedziego ktory jest lepszy od twojej pały znajdziesz w jaskini nieopodal wejścia na ziemie orków gdzie stoi dwóch strażników biggrin.gif Pasie sie tam trzech kretoszczurow

Ten post został edytowany przez lol22: May 1 2010, 05:37 PM

+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 05:44 PM
Post #91

Stra?nik

CYTAT(lol22 @ May 1 2010, 05:36 PM) *
dam ci rade - miecz sedziego ktory jest lepszy od twojej pały znajdziesz w jaskini nieopodal wejścia na ziemie orków gdzie stoi dwóch strażników biggrin.gif Pasie sie tam trzech kretoszczurow

Ten screen jest sprzed 4 lvl-i a miecz sprzedałem.

+Quote Post
dzierzba
post May 1 2010, 05:44 PM
Post #92

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 3,455
Nr GG: 1751411

Co do własnych walk na arenie, to ja żadnego problemu nie mam. Ustawiam walkę u Scatty'ego, który mówi że walka odbędzie się koło 16 (+3 godziny zapasu czasu). Wracam pod wieczór i albo chwilę czekam na przeciwnika albo on już na mnie czeka i wtedy przeciwnik rozpoczyna walkę. To o czym mówisz to nie jest błąd, tylko przychodzisz o niewłaściwej porze. Tak swoją drogą to jeśli umówimy walkę i położymy się spać do wieczora, to kiedy wstaniemy i pobiegniemy na arenę, przeciwnik akurat będzie schodził z areny ze względu na upływ wspomnianych wcześniej 3 godzin.

Co do Kirgo i Kharima, to można się dostać do SO bez pokonywania ich. Brak możliwości walki z nimi w celu zaimponowania Scatty'emu, odbiera jedynie możliwość uzyskania dodatkowego expa po wygranych walkach, podczas ponownej rozmowy ze Scatty'm (mod oferuje możliwość wbicia ogromnych ilości expa więc nie boli to aż tak bardzo).

Co do błędu z Kosą, to czasem udaje mi się z nim porozmawiać i wpuszcza mnie do obozu, ale po chwili reszta mimo wszystko mnie atakuje.

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 05:55 PM
Post #93

Mag

No to te rzeczy są na na tym miejscu jak na obrazkach ??? i co one dają niby wink.gif

+Quote Post
dawido312
post May 1 2010, 05:57 PM
Post #94

Szkodnik

Itemki są kawałeczek dalej w takiej odległości że można po nie sięgnąć...Co do użycia pierwszego- Wyskakuje napis "Coś się zmieniło", a co do drugiego to wybór gildii czy coś takiego...

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 06:01 PM
Post #95

Mag

czyli gdzie dokładnie laugh.gif

+Quote Post
lol22
post May 1 2010, 06:01 PM
Post #96

Cie?
**

No to sprawdzę w takim razie tą arenę o godzinie 16.

+Quote Post
dawido312
post May 1 2010, 06:03 PM
Post #97

Szkodnik

Geralt- mnie więcej na odległość ręki biggrin.gif Ale to i tak trzeba mieć szczęście żeby to się pojawiło...Raz się pojawia, raz nie...

Czyżby to było to, co Poziomki ukryły? Toby się zgadzało, bo pisali, że trzeba mieć wielkie szczęście biggrin.gif

Ten post został edytowany przez dawido312: May 1 2010, 06:08 PM

+Quote Post
Slim27
post May 1 2010, 06:04 PM
Post #98

Nowicjusz
*

http://img693.imageshack.us/img693/2276/61448960.jpg

Rzeczywiście coś jest wink.gif wink.gif

EDIT: http://img684.imageshack.us/img684/807/mt2j.jpg

Ten post został edytowany przez Slim27: May 1 2010, 06:07 PM

+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 06:06 PM
Post #99

Mag

Będę próbował wink.gif wink.gif

+Quote Post
lol22
post May 1 2010, 06:07 PM
Post #100

Cie?
**

No masz rację z tą areną o 16 ale to nadal nie rozwiązuje problemu z Areną która jest na 100 % bugnięta.

+Quote Post

44 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 użytkownik(ów) przegląda ten temat (5 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12th August 2026 - 14:49