|
Recenzja Mrocznych Tajemnic z dubbingiem |
|
|
|
 |
Odpowiedzi
(1 - 68)
|
Google Bot
|
Nov 11 2009, 01:10 PM
|

Google Ads

|
Je?eli nie chcesz widzie? reklam, Zarejestruj si?.
|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 11 2009, 01:11 PM
|

Bruce Dickinson

Grupa: Root Admin
SkÄ…d: Lublin
Użytkownik nr: 2

|
Pe?n? recenzj? mo?na znale?? pod tym adresem. Dodatkowo na samym ko?cu jest gameplay mojego autorstwa. Zapraszam do czytania i ogl?dania. No i komentowania. Edit by Zdunek: Daj? bezpo?rednio film na stron?

Cut me free, Bleed with me, Oh no One by one, We will fall, down down Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life Hold on tight, this ain´t my fight 
|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 12 2009, 02:33 PM
|

Bruce Dickinson

|
CYTAT(sqreven @ Nov 11 2009, 10:30 PM)  Dobra recenzja i filmik. Troche slabe glosy ale na to mozna przymknac oko  . Juz niemoge sie doczekac! Btw moglby kto podac soundtrack z tego grajecego krysztalu? Zachwyca mnie zwlaszcza ta melodia na samym koncu. Ma zachwyca?  2 pierwsze s? z Conana (film), gdzie? je znalaz?em w necie. 3 pochodzi z moda do Morrowinda, a ta ostatnia co ci si? podoba to jest utwór zespo?u Nightwish o nazwie Amaranth (Orchestral Version).

Cut me free, Bleed with me, Oh no One by one, We will fall, down down Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life Hold on tight, this ain´t my fight 
|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 18 2009, 02:32 PM
|

Cie?

Grupa: Members
SkÄ…d: Modrze
Użytkownik nr: 1,573
Nr GG: 15617898 

|
CYTAT Wydacie dubbing + patch v1.04 do jutra biggrin.gif Bo mam urodziny, i to by?by doskona?y prezent wink.gif Codziennie kto? ma urodziny .
|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 26 2009, 07:32 PM
|

Bruce Dickinson

|
Zak?adaj?c, ?e wie jak to si? robi

|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 1 2009, 06:49 PM
|

Bruce Dickinson

|
A jak mnie wkurzycie, to wsadz? tam muz? metalow?. Najci??sz? jak? mam.

|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 27 2009, 02:12 PM
|
Nowicjusz

Użytkownik nr: 2,847

|
A ja mam pytanie bo w recenzji napisane jest ?e MT wyjd? do ko?ca roku a zosta?o przecie? par? dni wi?c kiedy w ko?cu b?dzie dost?pna wersja 2.0 ??
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 27 2009, 02:48 PM
|
Nowicjusz

Użytkownik nr: 2,848

|
CYTAT(Dreamerion @ Dec 26 2009, 11:55 AM)  Metalowe kawa?aki to bardziej by w przerywnikach filmowych pasowa?y, ew. w fina?owych momentach gry, bitwch (bathory by tu ju? móg? pasowa?) a nie jako background podczas rozrywki. Muzyka podczas gameplay'u ma by? przyjemna ale nie narzuca? si? za bardzo i nie wychodzi? na plan pierwszy. je?eli chodzi o metal to mog? tu poleci? sun o))). jest to muzyka bardzo mroczna i klimatyczna, i my?l? ?e pasowa?a by jako t?o, bo nie jest to typowy metal z ostrymi, szybkimi rifami i darciem mordy (szczerze mówi?c w ogóle ma?o podobny do zwyk?ego metalu). Muzyka ta jest bardziej spokojna i nie przykuwa?a by za bardzo uwagi gracza, cho? budowa?a by nastrój tutaj mo?na ich pos?ucha?: http://www.myspace.com/sunnofuneraldoom
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 9 2010, 03:31 PM
|

Szkodnik

SkÄ…d: ValleyOfTheDeath
Użytkownik nr: 2,901

|
Nie wiem czy ta piosenka w ogóle ma jaki? tytu?. Wygl?da na w?asn? robot?. Oczywi?cie nazywa si? song. Najlepiej gdyby udzieli? tutaj g?osu Dreamerion, albo kto? z Poziomek. Je?li chcesz, mo?esz st?d pobra? ten utwór.

Jam cz??ci? tej si?y, która wiecznie z?a pragn?c, wiecznie dobro czyni.
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 21 2010, 01:27 PM
|

Bruce Dickinson

|
A jak nie damy? Jeste? tutaj nowy i wszystkie twoje posty dotycz? jednego. Kiedy wyjdzie MT 2.0. Troch? szacunku, pokory i cierpliwo?ci. Je?li jeszcze raz zobacz? jakikolwiek post/temat/wpis o dacie wydania MT 2.0, to si? z nim po?egnacie na zawsze. To si? tyczy zw?aszcza ciebie Geralt.

|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 21 2010, 05:31 PM
|

Bruce Dickinson

|
CYTAT(Arantir @ Apr 21 2010, 03:54 PM)  a mo?e poprostu Bruce nie wchod? na ten i podobne tematy ? Jestem adminem i z konieczno?ci musz? czyta? wszystko co napiszecie.

|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 21 2010, 05:51 PM
|

Bruce Dickinson

|
Wiesz, jak wszyscy pisz? tylko o tym kiedy wyjdzie MT 2.0 lub robi? akcje pokroju darioszewska, no to strach. Ale lu?ne pogaduchy s? wskazane.

|
|
|
|
|
|
|
  |
3 użytkownik(ów) przegląda ten temat (3 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
|