|
Gothic 4 |
|
|
2 Stron
1 2 >
|
 |
Odpowiedzi
(1 - 19)
|
Google Bot
|
Jan 4 2009, 07:19 PM
|

Google Ads

|
Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 5 2009, 06:07 PM
|
Szkodnik

Grupa: Redaktor
Użytkownik nr: 33
Nr GG: 235943 

|
Po pierwsze nie pisz dwóch postów pod rząd, a po drugie używaj opcji "Edytuj". Lepiej nie podpadać adminom  . Z tego co mi wiadomo to Arcania: A Gothic Tale jest tworzona na nowym silniku. P.S. Może zmień nazwę tematu na Arcania: A Gothic Tale. Będzie prawidłowo  .

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 8 2009, 08:59 AM
|

Bruce Dickinson

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 2

|
CYTAT(Entreri @ Jan 7 2009, 11:21 PM)  ale przecież upiększenia to tylko dodatek. Powiedz to jakiemuś gówniarzowi neo, to cię za to zjedzie  Wg. takich jak on to grafika jest najważniejsza. Nieważne, że gra jest nudna jak flaki z olejem i że można ją przejść w jeden wieczór. Musi mieć najlepszą grafikę.

Cut me free, Bleed with me, Oh no One by one, We will fall, down down Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life Hold on tight, this ain´t my fight 
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 15 2009, 07:34 PM
|

Nowicjusz

Grupa: Members
Użytkownik nr: 141

|
Hmmm ^^ Zapewne twórca fabuły Gothica 3, byś przeszedł, byś pogadał z Innosem, byś widział "przyszłość" Beziego. Mimo moich mieszanych uczuć co do Gothica 3 nie twierdzę, że jest najgorszą częścią sagi... Natomiast jego samodzielny dodatek wydany jako "inna" gra jest totalną porażką... Na procesorze 4-rdzeniowym, 4 giga ramu, kartą graficzną z 512 mega pamięci tnie na najniższych detalach jak cholera...  Pozostaje czekać 2 lata na poprawiającego działanie gry patcha, tak jak w przypadku Gothica 3... Co do Gothica 4 aka Arcanii sunie się na myśl jedno - Po co odkopywać grób obudowany marmurem z każdej strony? Seria się po prostu skończyła, to jest usilne staranie o kasę... Mimo tego wszystkiego, po cichutku liczę, że Gothic 4 pokaże na co stać twórców tego zacnego tytułu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Feb 25 2009, 02:46 PM
|

Szkodnik

Użytkownik nr: 88
Nr GG: 13157071 

|
CYTAT(Bezio001 @ Feb 24 2009, 07:52 PM)  Bezio na tronie może zostać, ale nie podoba mi się to, że on jest królem-tyranem. Ta wizja mnie nie cieszy. Dlaczego nasz ulubiony bohater jest potworem? A poza tym nowy Bezimienny........?!  No jak w życiu , ludzie się zmieniają . Władza , bogactwo , sława ... te czynniki bardzo potrafią zmienić człowieka , nawet takiego , który by się nam wydawał że nigdy nie podąży ścieżką zła ... a jednak . Wracając do tematu  Mówi się że do trzech razy sztuka . Gothic 3 nie wyszedł za bardzo a dodatek to już zupełnie , więc G4 powinien być udany  . A tak na serio . Nie zgadzam się z osobami które mówią że G4 będzie najgorszy z serii , jest to niemożliwe ... bo wydać coś gorszego od Zmierzchu Bogów jest rzeczą nierealną xD . Wielu się nie podoba że stary bezi jest tyranem i będziemy grac nowym . Jak dla mnie to ciekawy zabieg ( pewnie jestem jednym z nielicznych ) Według mnie G4 nie pobije GI i GII lecz będzie trochę lepszy od GIII ( Czyli A Arcania: A Gothic Tale nie będzie aż taką kaszaną  )
|
|
|
|
|
|
|
|
Feb 27 2009, 01:59 PM
|
Nowicjusz

Użytkownik nr: 147

|
A ja sieboje ze G4 bedzie porazka taka jak G3: Zmierzch Bogow... no ale jestem dobrej mysli i 3mam kciuki zeby bylo ok
|
|
|
|
|
|
4 użytkownik(ów) przegląda ten temat (4 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
|