|
Dubbing, Jak oceniacie |
|
|
|
Google Bot
|
May 2 2010, 09:56 AM
|

Google Ads

|
Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 10:22 AM
|
Cie?

Group: Members
Member No.: 3,355
Nr GG: 9963235 

|
Nie wiem, która postać, grałem dopiero z pół godziny, ale hm. Jakość części nagrań(nie wiem jak dużej) pozostawia sporo do życzenia, zdarza się, że ciężko zrozumieć co postać mówi. Dotychczas słuchając dubbingu śmiałem się co nieco i nie wiem, czy to nie zadziała negatywnie na klimat gry(zaznaczam, że dopiero zacząłem i wielu głosów nie odsłyszałem, zaledwie kilka). Choć z niektórymi głosami było naprawdę w porządku.
Wypowiem się szerzej jak pogram więcej, choć jeśli nie przyzwyczaję się, to pewnie z uwagi na "klimat" go po prostu odinstaluję.
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 04:28 PM
|
Stra?nik

Member No.: 3,424

|
Eee... średni. Bezi mógłby być, ale po prostu ktoś nie odszumił nagrać. Po co jest audacity? Żeby można było zlikwidować szum, albo takie zakłócenia. Co mnie jeszcze bardziej niepokoi, postacie poboczne są nagrane zdecydowanie lepiej niż postacie istotne dla fabuły. Dajmy na to jakiś tam kopacz, Borys, Rendi, Popo, Sanchez - Popo i Sanchez małą mówią, ale za to dobrze. Rendi ma taki fajny ruski akcent, a Borys... nie powiem, bo nie wiem, ale jego głos ma taki też fajny akcent.
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 04:35 PM
|

Bruce Dickinson

Group: Root Admin
From: Lublin
Member No.: 2

|
Macio, aleś ty mądry. To weź użyj Audacity i usuń szumy bez istotnej straty jakości dźwięku. Poza tym, wcześniej na wszystkich kwestiach użyłem tego programu. Jak ci się nie podoba, zawsze możesz grać bez dubbingu. I swoje rady zatrzymaj dla siebie.

Cut me free, Bleed with me, Oh no One by one, We will fall, down down Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life Hold on tight, this ain´t my fight 
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 04:45 PM
|

Bruce Dickinson

|
Zrobiłem wszystko co można było zrobić, a wy wciąż narzekacie. Tylko to potraficie robić? Nie było moda, to pisaliście, kiedy będzie. Wyszedł mod, to teraz piszecie, że nie podoba wam się to i to... Gdyby to ode mnie zależało, to ten news z 1 Kwietnia nie byłby wcale żartem.

Cut me free, Bleed with me, Oh no One by one, We will fall, down down Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life Hold on tight, this ain´t my fight 
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 04:49 PM
|
Nowicjusz

Member No.: 3,407

|
CYTAT(Bruce @ May 2 2010, 04:45 PM)  Zrobiłem wszystko co można było zrobić, a wy wciąż narzekacie. Tylko to potraficie robić? Nie było moda, to pisaliście, kiedy będzie. Wyszedł mod, to teraz piszecie, że nie podoba wam się to i to... Gdyby to ode mnie zależało, to ten news z 1 Kwietnia nie byłby wcale żartem. Och proszę przestań już płakać. Naprawdę 80% obecnych tu ludzi zachowuje się lepiej niż ty. Chciałbyś słyszeć same ochy i achy, jak coś komuś nie pasuje? Rozumiem, że ludzi z Poziomkaz włożyli to DUŻO pracy, ale przestań już płakać i naucz się słuchać konstruktywnej krytyki.
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 04:51 PM
|

Bruce Dickinson

|
Krytyka owszem, może być. Ale nie przez cały i to przez kilka lat. No i jeszcze ktoś mi pisze, żebym zrobił coś co już zrobiłem.

|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 04:53 PM
|

Bruce Dickinson

|
Może nieco mnie ostatnio ponosi, ale to za sprawą głupich postów na forum. No i to ciągłe narzekanie. Szlag mnie trafia.

|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 04:56 PM
|
Stra?nik

Member No.: 3,424

|
CYTAT(Bruce @ May 2 2010, 05:53 PM)  Może nieco mnie ostatnio ponosi, ale to za sprawą głupich postów na forum. No i to ciągłe narzekanie. Szlag mnie trafia. Dobrze, że nie "Szlak". Fakt, trochę Cię poniosło, ale rozumiem, przez rok Ty musiałeś wysłuchiwać komentarzy dzieci neo, którzy tu-zaraz-natychmiast chcieli mieć dubbing. Ja mogłem się nieco unieść w temacie "Błędy(...)", ale jednak nadal gram w Waszego moda i oprócz dzisiejszego buga z Kosą nie przeżywam większych wzlotów.
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 04:59 PM
|
Nowicjusz

Member No.: 3,407

|
Chciałbym również zaznaczyć, że przecież nie musisz, a nawet nie powinieneś odpisywać na powtarzające się pytania, po prostu je omijaj po co się męczyć z 12 latkiem, który chce odpowiedź tu i teraz, a o szukaniu słyszał tylko z legend.
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 05:07 PM
|

Stra?nik

Member No.: 2,957

|
yy tu chyba mają być komentarze tylko o dubbingu  dobra dla mnie ...: + Siekacz, gdyby tylko kolo miał lepszy mikrofon to by wymiatał  + bezi ... ja tam uważam, że nieźle nawija ...;p + kopacze z OPK  + Skrzypek, dubbing fajny tylko ten głos nie pasuje mi z jego charakterem ;p + yy ten jeden z areny... - Diego ;/ - kilka mniej ważnych postaci, lekkie szumy i trochę cicho  ogólnie dubbing jest na wielki + mogło być lepiej ale ciężko by było tak zrobić ...^^

|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2010, 10:04 PM
|

Mag

From: Belgium
Member No.: 3,191
Nr GG: 12020663 

|
Ja się uśmiałem z głosu Trafixxa (tego łowcy orków ) i z Gortha po oddaniu jointa Fajnie Wyszedl glos Snafa , Rosta , Anghara , Valkira i innych Łowców Orków , Thangora , Siekacza , Grubego Butcha , Komara , Radiego , Wyzyska .... ( dopisze jak dojde dalej ) Fajny dubbing . Gratulacje myslalem ze będzie jakaś lipa a tu proszę
|
|
|
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|
|