IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Gothic 4
orzel
post Jan 4 2009, 07:19 PM
Post #1

Cie?
**

Grupa: Members
Użytkownik nr: 22

jak myslicie czy gothic 4 bedzie o wiele lepszy od gothic 3 czy bedzie taki sam jak forsaken gods ????

--------------------

Jestem zagadką i otwartą księgą jednocześnie, i nigdy mnie do końca nie poznasz, tak jak ja sam siebie :]
Go to the top of the page

+Quote Post
Google Bot
post Jan 4 2009, 07:19 PM
Post #

Google Ads

Jeżeli nie chcesz widzieć reklam, Zarejestruj się.

Quote Post
Szkodnik
post Jan 5 2009, 04:02 PM
Post #2

Szkodnik

Grupa: Redaktor
Użytkownik nr: 33
Nr GG: 235943

Fajnie, że robią kolejnego już kolejną część sagi, lecz jak dla mnie nie będzie to prawdziwy Gothic - Bezi na tronie jako Rhobar III huh.gif

--------------------

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943

+Quote Post
orzel
post Jan 5 2009, 04:45 PM
Post #3

Cie?
**

Użytkownik nr: 22

no zobaczymy jak bedzie taki sam shit jak 3 i forsaken gods to zostane przy gothicu 1 i 2 NK

Edit:
a jak myslicie ile bedzie gildie i jakie ?

ja uwazam ze beda to :

-paladyni
-orkowie
-magowie

itd.

Naucz się edytować posty! -Siekacz

--------------------

Jestem zagadką i otwartą księgą jednocześnie, i nigdy mnie do końca nie poznasz, tak jak ja sam siebie :]

+Quote Post
Szkodnik
post Jan 5 2009, 06:07 PM
Post #4

Szkodnik

Grupa: Redaktor
Użytkownik nr: 33
Nr GG: 235943

Po pierwsze nie pisz dwóch postów pod rząd, a po drugie używaj opcji "Edytuj". Lepiej nie podpadać adminom biggrin.gif.

Z tego co mi wiadomo to Arcania: A Gothic Tale jest tworzona na nowym silniku.

P.S. Może zmień nazwę tematu na Arcania: A Gothic Tale. Będzie prawidłowo happy.gif.

--------------------

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943

+Quote Post
Eugeniusz
post Jan 5 2009, 07:35 PM
Post #5

Cie?
**

Użytkownik nr: 35

gothic 4 bedzie duuzo lepszy, ale ja zeby w niego zagrac musze zainwestowac w nowego kompa sad.gif (na razie brak funduszy - "dostalem bana na kieszonkowe" itp.) gra moze stracic klimat ale na pewno w nia zagram

--------------------

+Quote Post
Abyudin
post Jan 5 2009, 07:58 PM
Post #6

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 91

Będzie jeszcze zupełnie inna/inny bohater i będzie do wyboru czy zabić Beziego czy nie.

+Quote Post
Dekster XVII
post Jan 5 2009, 08:14 PM
Post #7

Cie?
**

Grupa: Redaktor Skowytu TheModders
Użytkownik nr: 29

Gra może nareszcie odbije się od dna. To co piranhie pierdoliły przy Risenie, to ludzkie pojęcie przechodzi.

--------------------

+Quote Post
Khantor
post Jan 6 2009, 04:22 PM
Post #8

Cie?
**

Użytkownik nr: 87

Zabić Beziego? Kpina! (Chodzi mi o samo Zabicie go) W życiu tego nie zrobię, a nawet jeśli zrobię to całe JEGO życie z 3 części przeleci mi przed oczami. xD

Osobiście uważam że Gothic IV będzie lepszy od dodatku do GIII, Dużo lepszy. Jak ktoś to kiedyś powiedział Gothic IV może być albo hitem i najlepszą częścią z serii (może nie licząc GI) albo totalnym kataklizmem (XD) lecz to drugie jest mało prawdopodobne stawiam że G IV to będzie coś, pozostaje tylko mieć nadzieję że nie będzie tak sprzętożerny jak GIII...

--------------------

Czas jest na wagę złota, lecz nie wszystko złoto co się świeci ale wszystko co się świeci, można kupić. xD

"Super zarąbiście szczwany plan zemsty." - Zeitgeist wysiada. xD

+Quote Post
Entreri
post Jan 7 2009, 10:21 PM
Post #9

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 68

Taaaa... przypomina mi to zapowiedzi przed Gothicem III, on też miał być cudowny, wyjątkowy i wygóle na glanc a wyszła najgorsza część serii. Smutna prawda jest taka,że dzisiejsze gry są dużo bardziej uboższe pod względem kilkatu od starych legend. Wiadomo, że pod względem graficznym biją je na głowę, ale przecież upiększenia to tylko dodatek.

--------------------

Eeeeee... Dziękuję

+Quote Post
Bruce
post Jan 8 2009, 08:59 AM
Post #10

Bruce Dickinson

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 2

CYTAT(Entreri @ Jan 7 2009, 11:21 PM) *
ale przecież upiększenia to tylko dodatek.

Powiedz to jakiemuś gówniarzowi neo, to cię za to zjedzie laugh.gif Wg. takich jak on to grafika jest najważniejsza. Nieważne, że gra jest nudna jak flaki z olejem i że można ją przejść w jeden wieczór. Musi mieć najlepszą grafikę.

--------------------

Cut me free, Bleed with me, Oh no
One by one, We will fall, down down
Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life
Hold on tight, this ain´t my fight

+Quote Post
Souler
post Jan 8 2009, 04:47 PM
Post #11

Stra?nik

Użytkownik nr: 86

Cóż, krąży po necie takie coś: "89% ludzi na świecie sądzi, że grafika jest najważniejsza. Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu". A Arcania: A Gothic Tale będzie kaszanką. JoWood przywłaszczając sobie Gothic'a zmieszał z błotem imię serii. Ale czego się nie robi dla kasy... Większość kupi zapewne z sentymentu.

--------------------

Tostery ftw!

+Quote Post
Werewolf
post Jan 11 2009, 09:17 PM
Post #12

Szkodnik

Użytkownik nr: 23
Nr GG: 9555650

Ja mam tylko nadzieje , że nie spier**** tego pod względem bugów. Gothic 3 to wogole jest gówn*!

Sory za slownictwo kur**!!

--------------------

www.modders-group.ugu.pl - forum grupy moddingowej tworzącej moda pt. "Kopalnia Mythrillu"

+Quote Post
skurwil
post Jan 11 2009, 09:33 PM
Post #13

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 116

Moje zdanie pewnie się nie będzie liczyło ale dobra xD

Gothic'a 3 (bez dodatku, ale z nim też) totalnie spieprzyli, jednak mam nadzieję, że do Arcanii się przyłożą. i mam nadzieję, że bedzie dobrze chodził we frapsie, w końcu dla przeróbkarzy to ważne wink.gif

+Quote Post
KRONIKARZ
post Jan 12 2009, 08:31 AM
Post #14

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 135

Sorki za tego posta miałem zwieche neta
Post wnoszący bardzo dużo do dyskusji. Otrzymujesz jedno ostrzeżenie-> Bruce

Jak dla mnie G4 może wcale nie powstawać, jako fan Gothica uważam pomysł na tą część jest bani.Jak dla mnie saga umarła wraz z nieszczęsnym G3.Co za palant wymyślił że Bezi ma być głównym bosem w nowej części po prostu porażka.

+Quote Post
Diabelko
post Jan 15 2009, 07:34 PM
Post #15

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 141

Hmmm ^^ Zapewne twórca fabuły Gothica 3, byś przeszedł, byś pogadał z Innosem, byś widział "przyszłość" Beziego. Mimo moich mieszanych uczuć co do Gothica 3 nie twierdzę, że jest najgorszą częścią sagi... Natomiast jego samodzielny dodatek wydany jako "inna" gra jest totalną porażką... Na procesorze 4-rdzeniowym, 4 giga ramu, kartą graficzną z 512 mega pamięci tnie na najniższych detalach jak cholera... smile.gif Pozostaje czekać 2 lata na poprawiającego działanie gry patcha, tak jak w przypadku Gothica 3... Co do Gothica 4 aka Arcanii sunie się na myśl jedno - Po co odkopywać grób obudowany marmurem z każdej strony? Seria się po prostu skończyła, to jest usilne staranie o kasę... Mimo tego wszystkiego, po cichutku liczę, że Gothic 4 pokaże na co stać twórców tego zacnego tytułu.

+Quote Post
Zdunek
post Jan 15 2009, 08:51 PM
Post #16

Ken'Udz mistrz stali i runy.

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

CYTAT(lan exeter @ Jan 4 2009, 08:49 PM) *
napewno będzie lepszy, wystarczy zagrac w ich gre "robin hood" aby się przekonac. Jedna z najlepszych strategii na pc. btw otworzono niedawno oficjalną polską strone arcanii http://arcania.gram.pl/

Ooo, nawet nie wiedziałem że robin hooda robili, czyli chyba jest jeszcze szansa bym zagrał w g4 biggrin.gif

--------------------

Tylko idiota problem rozwiązuje komendą format c:
Nie jestem pesymistą, jestem optymistą z doświadczeniem !

+Quote Post
Bezio001
post Feb 24 2009, 06:52 PM
Post #17

Szkodnik

Użytkownik nr: 285

CYTAT(Szkodnik @ Jan 5 2009, 05:02 PM) *
Fajnie, że robią kolejnego już kolejną część sagi, lecz jak dla mnie nie będzie to prawdziwy Gothic - Bezi na tronie jako Rhobar III huh.gif

Bezio na tronie może zostać, ale nie podoba mi się to, że on jest królem-tyranem. Ta wizja mnie nie cieszy. Dlaczego nasz ulubiony bohater jest potworem? A poza tym nowy Bezimienny........?! dry.gif

+Quote Post
Arantir
post Feb 25 2009, 02:46 PM
Post #18

Szkodnik

Użytkownik nr: 88
Nr GG: 13157071

CYTAT(Bezio001 @ Feb 24 2009, 07:52 PM) *
Bezio na tronie może zostać, ale nie podoba mi się to, że on jest królem-tyranem. Ta wizja mnie nie cieszy. Dlaczego nasz ulubiony bohater jest potworem? A poza tym nowy Bezimienny........?! dry.gif

No jak w życiu , ludzie się zmieniają . Władza , bogactwo , sława ... te czynniki bardzo potrafią zmienić człowieka , nawet takiego , który by się nam wydawał że nigdy nie podąży ścieżką zła ... a jednak .

Wracając do tematu tongue.gif
Mówi się że do trzech razy sztuka . Gothic 3 nie wyszedł za bardzo a dodatek to już zupełnie , więc G4 powinien być udany tongue.gif . A tak na serio . Nie zgadzam się z osobami które mówią że G4 będzie najgorszy z serii , jest to niemożliwe ... bo wydać coś gorszego od Zmierzchu Bogów jest rzeczą nierealną xD . Wielu się nie podoba że stary bezi jest tyranem i będziemy grac nowym . Jak dla mnie to ciekawy zabieg ( pewnie jestem jednym z nielicznych ) Według mnie G4 nie pobije GI i GII lecz będzie trochę lepszy od GIII ( Czyli A Arcania: A Gothic Tale nie będzie aż taką kaszaną biggrin.gif )

+Quote Post
Marcinex
post Feb 27 2009, 01:59 PM
Post #19

Nowicjusz
*

Użytkownik nr: 147

A ja sieboje ze G4 bedzie porazka taka jak G3: Zmierzch Bogow... no ale jestem dobrej mysli i 3mam kciuki zeby bylo ok

+Quote Post
Bezio001
post Feb 27 2009, 06:49 PM
Post #20

Szkodnik

Użytkownik nr: 285

Ciekawi mnie jedno......jakie G4 będzie miało wymagania? Bo jak coś to będę "musiał ukraść kompa z Media Mark i zostane zesłany do Koloni Karnej" jak to w filmiku GalAnonima2 smile.gif

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
3 użytkownik(ów) przegląda ten temat (3 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 4th May 2026 - 10:18