IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> stara wie?a Xardasa, zabicie smoka
przemko
post Aug 31 2012, 12:28 PM
Post #1


Cie?
**

Group: Members
Posts: 30
Joined: 25-August 12
Member No.: 5,830



Witam,
dost??em zlecenie od D'Bruca o zabiciu smoka z starej wie?y Xardasa.
jednak mam problem. za ka?dym razem kiedy smok strzela z fireballa, albo naje?d?am na jego nazw? to dostaj? b??d i wywala mi z gry(jest kilka typów b??dów). ogólnie nie mog? si? pos?ugiwa? obiektami przyzwanymi, bo tak samo si? dzieje. nawet jak pozostawi? wszystko w spokoju to po 1-2 min mam b??d.
powiedzie co zrobili?cie z tym przypadkiem ? bo domy?lam si? ?e wszyscy tak maj?(chocia? na forum nie mog?em znale?? odpowiedzi na mój problem)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Google Bot
post Aug 31 2012, 12:28 PM
Post #


Google Ads










Je?eli nie chcesz widzie? reklam, Zarejestruj si?.
Go to the top of the page
 
Quote Post
Made of Hate
post Aug 31 2012, 12:57 PM
Post #2


Cie?
**

Group: Members
Posts: 40
Joined: 2-May 10
Member No.: 3,464
Nr GG: 10301118



1. dosy? "unikalny" b??d,wcze?niej o nim nie s?ysza?em. Powiem Ci ?e ja jak go bi?em to wbieg?em w niego(najbli?ej jak si? da?o) i bi?em ciosami na boki(lewy,prawy kursor ;p) no i nawet nie zd??y? mnie zaatakowa?. ale to musia?em go mie? nacelowanego(czyli najecha? na jego nazw?). Nie wiem szczerze co tu by Ci poradzi?
ps. zabij smoka dopiero jak xardas zleci Ci przeszukanie swojej wie?y i da Ci klucz do skrzyni. w innym przypadku zadanie si? zbuguje(nie dostaniesz nagrody,i nie zakonczy si?)


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
przemko
post Aug 31 2012, 01:01 PM
Post #3


Cie?
**

Group: Members
Posts: 30
Joined: 25-August 12
Member No.: 5,830



tak tak, to ju? 5 rozdzia?.
kurde, no to chyba rozpoczne gre od nowa. moze na nowo zainstalowanej wersji nie b?dzie tego b??du.
có? smile.gif 50h w plecy tongue.gif

This post has been edited by przemko: Aug 31 2012, 01:10 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Insipiens
post Aug 31 2012, 01:16 PM
Post #4


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 19
Joined: 8-June 12
Member No.: 5,394



Heh, niedawno te? mia?em podobny b??d. Pami?tam, ?e nie mog?em u?ywa? czarów, bo gra si? sypa?a. Je?li dobrze pami?tam, to ja po prostu w niego wbieg?em, zacz??em ciacha? i posz?o. Ale je?li nawet przy namierzeniu Tobie gra si? sypie, to nie wiem, czy to zadzia?a...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Made of Hate
post Aug 31 2012, 01:22 PM
Post #5


Cie?
**

Group: Members
Posts: 40
Joined: 2-May 10
Member No.: 3,464
Nr GG: 10301118



CYTAT(przemko @ Aug 31 2012, 02:01 PM) *
tak tak, to ju? 5 rozdzia?.
kurde, no to chyba rozpoczne gre od nowa. moze na nowo zainstalowanej wersji nie b?dzie tego b??du.
có? smile.gif 50h w plecy tongue.gif

tak dla pewnosci (bo wiem zej estes doswiadczonym graczem gothica)-xardas zleca przeszukanie wiezy dopiero po tym jak pokaze mu sie miecz uriziel,czyli praktycznie na sam koniec 5 rozdzialu(ladujemy nasz kosior energi? z rudy i jest 6 rozdzia?)
bo jeden wpis masz podczas rozmowy z d'brucem,drugi gdy zabijesz smoka podchodzisz d o niego i sam zaczyna gadke(rozpocznie ten dialog,ale tylko wtedy,gdy zabijesz smoka po tym jak xardas zleci ci przeszukanie wie?y-inaczej dupa),trzeci wpis do zadania dostajesz jak zagadasz sam do bruce'a i spytasz si? kim jest(wtedy to zadanie si? konczy).

This post has been edited by Made of Hate: Aug 31 2012, 01:26 PM


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
przemko
post Aug 31 2012, 01:29 PM
Post #6


Cie?
**

Group: Members
Posts: 30
Joined: 25-August 12
Member No.: 5,830



CYTAT(Made of Hate @ Aug 31 2012, 02:22 PM) *
tak dla pewnosci (bo wiem zej estes doswiadczonym graczem gothica)-xardas zleca przeszukanie wiezy dopiero po tym jak pokaze mu sie miecz uriziel,czyli praktycznie na sam koniec 5 rozdzialu(ladujemy nasz kosior energi? z rudy i jest 6 rozdzia?)
bo jeden wpis masz podczas rozmowy z d'brucem,drugi gdy zabijesz smoka podchodzisz d o niego i sam zaczyna gadke(rozpocznie ten dialog,ale tylko wtedy,gdy zabijesz smoka po tym jak xardas zleci ci przeszukanie wie?y-inaczej dupa),trzeci wpis do zadania dostajesz jak zagadasz sam do bruce'a i spytasz si? kim jest(wtedy to zadanie si? konczy).


no to dzi?ki za skrócenie mi ko?cówki tongue.gif
teraz mog? zacz?? od nowa z my?l? ze przeszed?em wcze?niejszego save biggrin.gif


temat do zamkni?cia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Insipiens
post Aug 31 2012, 01:32 PM
Post #7


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 19
Joined: 8-June 12
Member No.: 5,394



Swoj? drog?, dziwne - ja gadki ze smokiem nie mia?em.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Made of Hate
post Sep 1 2012, 10:28 AM
Post #8


Cie?
**

Group: Members
Posts: 40
Joined: 2-May 10
Member No.: 3,464
Nr GG: 10301118



zapewne przywo?a?e? jakiego? potworka golema itp itd i wtedy smok si? "spina". ja ?eby zawsze z nim pogada?(1000 expa,zawsze cos ;p) wybijam wszystkie okoliczne maszkary i zachodz? go od boku(wskakuje tam obok filaru).
przemko: zaden problem ;p


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
przemko
post Sep 13 2012, 09:23 PM
Post #9


Cie?
**

Group: Members
Posts: 30
Joined: 25-August 12
Member No.: 5,830



Ok, rozwi?zane.
Za drugim razem uda?o mi si? nie tylko bez bugów, ale tak?e porozmawia?em ze smokiem.
Jak wchodzi?em do komnaty ze smokiem, to zauwa?y?em ?e szkielet mag jest zbyt blisko smoka. przez co nie da si? go zabi?, nie zabijaj?c najpierw smoka. Tzn szkieleta nie da si? zabi? z broni dystansowej, ani magi?(jest za daleko) a sam tworzy sobie szkielety. Dopiero z broni bia?ej da si? go zabi?, tylko problemem jest smok ^^ dlatego najpierw smok potem szkielet.
Co do gry, to tym razem 35h(poziom trudny), g?ównie za spraw? kowalstwa(500 bry?ek rudy na sec).
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 24th September 2019 - 09:01