IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

44 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> B??dy Mroczne Tajemnice 2.01, temat zbiorczy
Zdunek
post May 1 2010, 11:08 AM
Post #1


Ken'Udz mistrz stali i runy.
*****

Group: Root Admin
Posts: 333
Joined: 23-December 08
From: Wejherowo
Member No.: 1



Wypisujcie tu wszystkie znalezione b??dy, patrzcie tak?e czy kto? ju? o tym nie wspomnia?, je?li si? uda to b?dziemy wypisywali w tym po?cie tak?e b??dy rozwi?zane.....


Edit:
Prosz? o dok?adnie opisywanie w jakim momencie gry jeste?cie i co robili?cie czyli który rozdzia?, jakie miejsce, oraz sytuacja w jakiej dosz?o do b??du


--------------------


Tylko idiota problem rozwi?zuje komend? format c:
Nie jestem pesymist?, jestem optymist? z do?wiadczeniem !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Google Bot
post May 1 2010, 11:08 AM
Post #


Google Ads










Je?eli nie chcesz widzie? reklam, Zarejestruj si?.
Go to the top of the page
 
Quote Post
Bezi1
post May 1 2010, 11:15 AM
Post #2


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 29
Joined: 3-January 10
From: Gdzie?...
Member No.: 2,918
Nr GG: 13144894



No ja mam problem ma?y xd smile.gif jak wychodz? ze starej kopalni to mnie wszyscy stra?nicy atakuj? nie wiem dlaczego ?

Co jest grane ?


--------------------

Prawdziwego m??czyzn? poznaj? si? jak ko?czy a nie jak zaczyna :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kuczaja
post May 1 2010, 11:19 AM
Post #3


Cie?
**

Group: Members
Posts: 60
Joined: 4-March 10
Member No.: 3,146
Nr GG: 10083648



ja przed chwileczk? odkry?em b??d w palisadzie w obozie przed kopalni?. w miejscu przy ?cianie skalnej gdzie s? po drugiej stronie te zw?oki kopacza mo?na na upartego prze?lizgn?? si? mi?dzy palami. Mi?dzy którymi wida? bo s? mi?dzy nimi szczeliny dosy? wyra?ne.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lol22
post May 1 2010, 11:27 AM
Post #4


Cie?
**

Group: Members
Posts: 64
Joined: 24-April 10
Member No.: 3,373



Je?li to temat zbiorczy to tutaj równie? informuje o bugu z aren? walk.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kat-jon
post May 1 2010, 11:29 AM
Post #5


Cie?
**

Group: Members
Posts: 58
Joined: 5-June 09
From: Kraków
Member No.: 1,175



Ja mam b??d (pierwszy rozdzia?) cho? mo?e to jest cz??ci? tej wersji moda.
Przy mo?cie na drodze do starego obozu nie ma wcale stra?ników a przecie? w podstawce jak i we wcze?niejszej wersji MT sta?o tam dwóch stra?ników.
Poza tym w jaskini kretoszczurów niedaleko chaty Kawalorna jest spora dziura w sklepieniu.

This post has been edited by Kat-jon: May 1 2010, 03:38 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 11:37 AM
Post #6


Mag
*****

Group: Members
Posts: 304
Joined: 17-January 10
Member No.: 3,023



A ja mam problem dosta?em zadanie od przemytników aby zanie?? dostaw? no i id? i widz? kos? to on mnie bez powodu atakuj? no i jak go pobije id? do Qestina to wszyscy mnie atakuj? dlaczego ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Avasil
post May 1 2010, 11:38 AM
Post #7


Cie?
**

Group: Members
Posts: 51
Joined: 22-April 10
Member No.: 3,355
Nr GG: 9963235



CYTAT
Je?li to temat zbiorczy to tutaj równie? informuje o bugu z aren? walk.

Na czym on polega?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lol22
post May 1 2010, 11:50 AM
Post #8


Cie?
**

Group: Members
Posts: 64
Joined: 24-April 10
Member No.: 3,373



CYTAT(Avasil @ May 1 2010, 12:38 PM) *
Na czym on polega?


Obstawiasz walke rano, idziesz spac do 19. Wstajesz, idziesz do Kertona, i czekasz. Widzisz, jak wchodzi jeden zawodnik. Po 2 minutach Kerton oglasza walke i jeden zawodnik jest na arenie a drugi gada sobie z innymi NPC. Wyciaga bron i zaczyna go gonic. No i sie gonia w nieskonczonosc az ktorys nie powie "Jeszcze cie dorwe!". I na tym sie konczy.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 11:56 AM
Post #9


Stra?nik
****

Group: Members
Posts: 213
Joined: 30-April 10
Member No.: 3,424



Ja mam problem podobny do lola22 z tym, ?e z obstawianiem nie mam problemów. Gorzej je?li JA mam walczy?. Wtedy id? na aren?, czekam par? minut, wchodzi Shrat. Zagaduje mnie i wychodzi. Id? do Scatt'ego. Milczy. ?pi? to my?l?, ?e odda walkowerem i b?dzie ok. Ale nadal milczy. Nikogo innego wyzwa? nie mog?. Shrat sobie z kim? gada. I ma tylko "KONIEC."

Ten b??d co lol22 mia?em tylko raz, co nie zmienia jednak faktu, ?e CA?A ARENA jest jednym wielkim bugiem nawet w porównaniu do patcha 1.3


Mam te? problem z Kirgo(czyli z Kharimem pewnie te?...) Id?, gadam, mam tylko kwesti? "Jeste? dobry?" on gada i ko?czy, a ja nie mam ?adnej opcji dialogowej, mog? tylko "KO?CZY?." Nie ma ?adnej gadki o wyzwaniu go by zaskarbi? sobie g?os Scatt'iego.

EDIT: Z Kharimem to samo...

Niby nie jest mi to potrzebne, ale chc? by? w SO i mie? jak najwi?cej questów wykonanych a ten bug z aren? to wyklucza...

This post has been edited by Macio: May 1 2010, 11:59 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 12:00 PM
Post #10


Stra?nik
****

Group: Members
Posts: 213
Joined: 30-April 10
Member No.: 3,424



CYTAT(trutka1 @ May 1 2010, 12:57 PM) *
A ja znalaz?em b??d który powoduje, ?e patch 2.01 nie dzia?a! B??d jest w pliku DM.ini:
KOD
vdf=DM_Anim.mod  DM_Meshes.mod  DM_Scripts.mod  DM_Sounds.mod  DM_Speech.mod  DM_Tex.mod  DM_Worlds.mod  DM_Patch
B??d jest taki ?e po "DM_Patch" nie ma ".mod", przez co patch nie dzia?a.


Bawi?em si? kiedy? w modding, ale nie chcia?o mi si? wchodzi? w plik ini. bo zawierzy?em twórc?... eh... mo?e to przez to jest bug na arenie.

EDIT: Masz racj?, w moim pliku .ini z dm te? tego brakuje.

This post has been edited by Macio: May 1 2010, 12:03 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 12:03 PM
Post #11


Mag
*****

Group: Members
Posts: 304
Joined: 17-January 10
Member No.: 3,023



Zara zobacz?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 12:11 PM
Post #12


Stra?nik
****

Group: Members
Posts: 213
Joined: 30-April 10
Member No.: 3,424



Nadal czekamy na odzew ze strony poziomkaz. Ten patch wprowadza wiele b??dów, których nie by?o w wersji 1.3 przynajmniej. Mam nadziej?(jestem optymist?) ?e panowie zgrabnie znowu podejd? do tego patcha i wydadz? wersje 2.02, tylko boj? si?, ?e post?p pójdzie si?... to znaczy... pójdzie sobie na spacer.

EDIT: Poziomki jako? si? na razie nie kwapi?.


Niestety z powodu licznych bugów gra robi si? po prostu "nie do ?ycia". Mog?em przebole? fakt, ?e Shrat si? zbugowa? i nie chcia? walczy?. Ale nie mog? wybaczy? tego, ?e nie mog? wyzwa? ani Kharima ani Kirgo. To s? postacie, które wyst?pi?y w podstawce i nie powinny by? ruszane. Kolejny to fakt, ?e w pliku .ini DM_Patch nie ma dopiski .mod. Wi?c jaka jest celowo?? instalowania patcha który nie dzia?a?

Rozumiem wasz wysi?ek i prac? w?o?on? w dubbing. Dubbing jest czasem fajny, porz?dny, a czasem ?mieszny. Ale ten patch to jest ?enua bo nie poprawia, a psuje. Co z tego, ?e dodaje par? fajnych npców jak nie mog? przej?? misji z podstawki? Albo arena si? zbugowa?a? Mini gra z kowalstwem te? jest fajna, wbrew pozorom je?li masz troch? zr?czno?ci do wyrobisz, ale jednak patch przynajmniej na razie na minus, ni? na plus. Dubbing na plus, mimo paru niewypa?ów to jest par? pere?ek, a je?li nie to niektóre kwesti? przynajmniej wychodz? ?miesznie.

Chocia? s?dz?, ?e jakby obrobi? nagrania Beziego nie by?oby tak ?le. Redukcja szumów i jakie? tam filtry i MO?E by?oby ok.

This post has been edited by Macio: May 1 2010, 12:36 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 12:33 PM
Post #13


Mag
*****

Group: Members
Posts: 304
Joined: 17-January 10
Member No.: 3,023



w moim tak samo mo?e trzeba dopisa? mod ??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Macio
post May 1 2010, 12:38 PM
Post #14


Stra?nik
****

Group: Members
Posts: 213
Joined: 30-April 10
Member No.: 3,424



CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 01:33 PM) *
w moim tak samo mo?e trzeba dopisa? mod ??


Dopisa?em. Geralt nie chc? ci? martwi?, ale to gó**o za przeproszeniem pomo?e. A przynajmniej mi nie odbugowa?o areny.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 12:41 PM
Post #15


Mag
*****

Group: Members
Posts: 304
Joined: 17-January 10
Member No.: 3,023



a po co ci ta Arena nie jest potrzebna to przej?cia gry wink.gif czekamy na poziomki mo?e wydadz? nowego patcha
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 12:42 PM
Post #16


Mag
*****

Group: Members
Posts: 304
Joined: 17-January 10
Member No.: 3,023



Ja normalnie wyzwa?em Kirgo i Karima
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zdunek
post May 1 2010, 12:43 PM
Post #17


Ken'Udz mistrz stali i runy.
*****

Group: Root Admin
Posts: 333
Joined: 23-December 08
From: Wejherowo
Member No.: 1



CYTAT(Macio @ May 1 2010, 02:11 PM) *
Nadal czekamy na odzew ze strony poziomkaz. Ten patch wprowadza wiele b??dów, których nie by?o w wersji 1.3 przynajmniej. Mam nadziej?(jestem optymist?) ?e panowie zgrabnie znowu podejd? do tego patcha i wydadz? wersje 2.02, tylko boj? si?, ?e post?p pójdzie si?... to znaczy... pójdzie sobie na spacer.

EDIT: Poziomki jako? si? na razie nie kwapi?.


Niestety z powodu licznych bugów gra robi si? po prostu "nie do ?ycia". Mog?em przebole? fakt, ?e Shrat si? zbugowa? i nie chcia? walczy?. Ale nie mog? wybaczy? tego, ?e nie mog? wyzwa? ani Kharima ani Kirgo. To s? postacie, które wyst?pi?y w podstawce i nie powinny by? ruszane. Kolejny to fakt, ?e w pliku .ini DM_Patch nie ma dopiski .mod. Wi?c jaka jest celowo?? instalowania patcha który nie dzia?a?

Rozumiem wasz wysi?ek i prac? w?o?on? w dubbing. Dubbing jest czasem fajny, porz?dny, a czasem ?mieszny. Ale ten patch to jest ?enua bo nie poprawia, a psuje. Co z tego, ?e dodaje par? fajnych npców jak nie mog? przej?? misji z podstawki? Albo arena si? zbugowa?a? Mini gra z kowalstwem te? jest fajna, wbrew pozorom je?li masz troch? zr?czno?ci do wyrobisz, ale jednak patch przynajmniej na razie na minus, ni? na plus. Dubbing na plus, mimo paru niewypa?ów to jest par? pere?ek, a je?li nie to niektóre kwesti? przynajmniej wychodz? ?miesznie.

Chocia? s?dz?, ?e jakby obrobi? nagrania Beziego nie by?oby tak ?le. Redukcja szumów i jakie? tam filtry i MO?E by?oby ok.


Do k***y n?dzy, wszyscy si? wydzierali ?eby wyda? jak najszybciej i w ogóle, wydali?my tak szybko jak mogli?my no i zabrak?o czasu by dok?adnie przetestowa? !!!! po prostu mo?na ku***y dosta?


--------------------


Tylko idiota problem rozwi?zuje komend? format c:
Nie jestem pesymist?, jestem optymist? z do?wiadczeniem !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Geralt
post May 1 2010, 12:46 PM
Post #18


Mag
*****

Group: Members
Posts: 304
Joined: 17-January 10
Member No.: 3,023



I ja mam dalej buga dalej mnie kosa atakuj?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Avasil
post May 1 2010, 12:47 PM
Post #19


Cie?
**

Group: Members
Posts: 51
Joined: 22-April 10
Member No.: 3,355
Nr GG: 9963235



um, wybaczcie off top, ale co jest dziwnego w tym, ?e w nowej wersji jest pe?no bugów..? Mnie to si? wydawa?o oczywiste. W swoim czasie pewnie wyjd? odpowiednie patche.

Je?eli nie mo?ecie czeka? do patcha - aren? zostawcie sobie na pó?niej.

edit - i nie oczekujcie reakcji po 10 minutach oO Ja osobi?cie b?d? szcz??liwy je?li w przeci?gu tygodnia (co najmniej)wyjdzie patch, który te rzeczy poprawi. wink.gif

This post has been edited by Avasil: May 1 2010, 12:48 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slim27
post May 1 2010, 12:50 PM
Post #20


Nowicjusz
*

Group: Members
Posts: 27
Joined: 6-April 10
From: Lbn
Member No.: 3,263



CYTAT(Geralt @ May 1 2010, 12:42 PM) *
Ja normalnie wyzwa?em Kirgo i Karima

Ja jeszcze nie zacz??em gra?, wi?c nie wiem do ko?ca, ale mo?e ten problem Macio tylko u Ciebie wyst?puje? Geraltowi jak sam pisze, dzia?aj? opcj? z Kirgo i Kharimem. Spróbuj przeinstalowa?,gierk?.

This post has been edited by Slim27: May 1 2010, 12:51 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

44 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 18th November 2019 - 10:57